Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam pomysłów Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kurze
- szyby
- gazety
- książki
- bibeloty
- śmieci zza łóżka
- meble
- gitara
- znalazłem skarpetki
Wszystko umyte/posprzątane
Ale najlepsze że znalazłem 20zł i potem jeszcze 5 Zawsze gdzieś położę w tzw. pewne miejsce a potem znaleźć nie mogę, tylko ja tak potrafię Trwało to, 4 dni ale chyba będę sprzątać częściej Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och Aniele! wstawiłbym swoje zdjęcie w gatkach ale się wstydzę Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi się to skojarzyło z 10 grzechami głównymi, że tak na szybko stworzyłem dekalog konkursowicza
1) Nie będziesz miał własnych kas fiskalnych przede mną.
2) Nie będziesz w(y)zywał innych konkursowiczów nadaremno.
3)Pamiętaj abyś grał z paragonami
4) Czcij uczciwość
5) Nie plagiatuj
6)Nie używaj zmiennego IP
7) Nie graj na psa, chomika, żyrafę, czy Bóg wie co jeszcze, swego.
8) Nie pisz fałszywych paragonów przeciwko bliźniemu swemu
9) Nie pożądaj nagród bliźniego swego
10) Ani żadnych zdjęć, tekstów, którego jego są. (Patrz punkt 5)
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff, emocje trochę opadły. Jedyne do czego mogę się 'przyczepić' to to ale jednak w końcu wymuszono na niej usunięcie tej fotki - no właśnie - wymuszono - a szkoda, że sama wcześniej nie zrozumiała że to kradzież. Również mam nadzieję że więcej tego nie zrobi Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może ktoś z nas doda zdjęcia lacuny gdzieś na konkurs jako swoje? My tylko pożyczymy...może zrozumiesz o co nam chodzi-albo nie...
wiesz ostatnio pieklam ciasteczka w ksztalcie serc chcesz fotke do konkursu? nie ma problemu
mowisz masz
ale fotek dzieci moich prosze w to nie mieszac kapejszyn?
Każdy stara Ci się wyjaśnić, że to nie chodzi o to co jest na zdjęcia (pierniki czy Bóg wie co) tylko o sam fakt kradzieży zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie 'mocne postanowienie poprawy'? co z tego, że przeprosi, skoro uzna że następnym razem też przeprosi i będzie ok? Chodzi też o jej zachowanie, przeczytaj jej posty. Wyraża się w sposób, jakby wielką łaskę nam robiła usuwając te zdjęcia. Tyle ode mnie. Czekam na ripostę Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CCCOOOOO? Dlaczemu nie mam go jeszcze na PW?!
Wkurza mnie, że sprzątam pokój sprzątam a tu co?!
Odechcialo mi się! nie wiem dlaczego tyle wykrzykników mi sie narobiło Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://media2.pl/...40/komentarze/6.html
Pewnie każdy już wie, ale ja dopiero co się o tym dowiedziałem! NO jak tak można, żeby płacić za przychodzące eski też!
Nie dość, że w orange jestem już kilka lat, to żadnych ekstra bonusów z tego nie mam. Chyba przenosze sie do innej sieci Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi ma mniej niż 100 dni do matury więc nie marudzić Wyświetl w wątku >>
dawidekk