Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Young man, did they not teach you to make your bed? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jestem w to dobry! prawda? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://maciek.lasyk.info/translator.html
Tylko pojęcia nie mam jaki to język szukam ale chyba nie ma po polsku tudzież angielsku Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.cafiss...uctiuni%20Romana.pdf
ale mam dobry dzień dzisiaj Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ctrl + scroll Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam bardzo, ale pamiętaj że też miałem swój 'wkład' w tą pracę
wkurza mnie, że rekolekcje już mi się skończyły -.- Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si Si!
Joan Są niezbędni gdyż:
a) nie są zbędni
b) nie są nie niezbędni
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaka praca? Studia przecież że Wiesz, po Liceum to mógłbym najwyżej pracować jako administrator na jakimś forum Sorry, nie mogłem się powstrzymać
PS
Prawdziwa Twoja za to mądra Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwa - nie mam czasu na bazgranie moich gUpich postów na forum
tri - szkoła, a cóż by innego -.-
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Patrzę rano - zimno, lepiej ubiorę kurtkę, lezę do szkoły cały happy, że ubrałem się cieplej, radocha jak nie wiem, a po południu -> Prawie się czołgam, plecak chyba waży jakieś 3kg więcej niż rano, jeszcze do tego muszę targać w ręce kurtkę którą ubrałem rano, słońce grzeje niemiłosierne, świeci na twarz, szyszki pod girami, no człowieku! nie ogarniesz!
A jak się rano nie ubiorę tej chole*nej kurtki to potem się trzęsę po drodze, na długą przerwę też wywalają na dwór więc znowu się trzęsę, czuję jak członki mojego ciała poczynają odmarzać i dopiero po południu cały mokry (bo zmarzlina na mnie zaczęła się nagrzewać) wracam do domu.
Jestem załamany, zniesmaczony, mokry i wkurzony!
Wyżaliłem się a wcale nie jest lepiej Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak szaro? Co szaro? Gdzie szaro? Przecież piękne słońce jest, brak wiatru, ze szkoły wracałem bez kurtki Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jasnoska
- Lula81
- Iaziaz
- Pola731
- Kozuszka38
- Merynosek
- Sabikus
- Eazybd
- Klaudia011
- Jola29k
- Kalisto1986
- Bobilcia
- Mariolakal
- Yuliya25
- Martita82
- Doma91misiek
- Ivisia
p.s
Sprawdźcie jaki to dzień 10 marca i zróbcie swojemu facetowi... NIESPODZIANKÊ! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Och, no nie trzeba było
Też Cię kocham Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie idzie, a nawet nie biegnie a tak naprawdę to się da, ale ową moc posiadają tylko i wyłącznie Administratorki tudzież Administratorzy. Jak zrobią mnie w końcu Adminem to posprzątam nie podpuszczam Was, ale nie dacie mi admina
Co do 'prawdy' telewizyjnej tyle:
http://www.maxior...aktow_przez_SKY_News
W temacie, wkurza mnię szkoła. Taka nowość, nie? Pytanie retoryczne
i że nic nie wygrałem
i że jutro jest dzień kobiet Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Filologia angielska? Of course! That's good choice Druga część tej nazwy w miarę mi się podoba, ale ta pierwsza... filologia... co to w ogóle znaczy Z ang. mam 4 przez 3 lata więc... nie wiadomo...
Prawo i medycyna? Na to to chyba za głupi jestem I za bardzo roztargniony tak więc szału ni ma
W ogóle to przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale zrobienie tych 10 zadań nie jest łatwe a i tak nie skończyłem jeszcze
Teraz już w ogóle nie wiem co wybrać jak nie finanse/zarządanie/bankowość Wyświetl w wątku >>