Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oui Oui! I do tego jeszzcze matura z geografii Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kod, ktory podales jest nieprawidlowy Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przypomnę Ci Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sfora....owa-punktacja-a31860
No ciekaw jestem co wymyślą Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, ze i tak jeszcze tyleee matur przede mną Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę że nie pisałeś rozszerzenia dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdy prawie płakał jak wychodził... z podstawy z resztą tak samo, ale ja tam nie narzekam na podstawę 6 godzin pisania dzisiaj, 6 godzin pisania jutro... No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam Huh, ale mnie to wkurza Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'Niestety' bramy piekielne nie otworzyły się przede mną, gdyż pisałem z Granicy Nie było Tadka, Chłopów czy innych Dziadów Ale to było podchwytliwe, bo na próbnej też była Granica
Dzięki Wam trzymajcie jeszcze kciuki za mnie jutro, o 14:00 tym bardziej - rozszerzenie, pojutrze tak samo jak jutro, 14.00 ..., i w kolejne dni, ale o tym później Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle, że średniej to nikt z łaski swojej nie bierze pod uwagę przy naborach na studia/do maca znaczy a co bram piekielnych, to jutro zajrze przez nie do środka, i coś się mnie wydaje że dużo tam e-konkursowiczów znajde i wkurza mnie to niezmiernie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To w końcu kody z 1 strony/1 post wszystkie działją, czy któreś nie? Bo przekazałbym friends ale nie chce potem dostawac wiadomosci, w stylu 'jaa to jest jakas podpucha? Eyy nie działa mi ten kod, itp.' Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zepsułaś cały nostalgiczny nastrój Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj zakończenie III klasy
3 najlepsze lata mojego życia póki co
It piss me off
Ale dzisiaj popijawaaaaa I'm gonna drink some beer and enjoy myself! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuba do p. Marii Czubaszek przez 'pani', a polska Andżelina zamiast także per pani to 'kochanieńka' Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.polski...a-Grob-Panski-w-Rumi
Jezus Chrystus w tupolewie no coś nie halo Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane