Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy tylko mi się kończą pieniądze na fonie, zanim skończy się okres doładowania?
Ale zaczynam zbierać kody z pepsi jakby co, możecie podsyłać na pw nie obrażę się <żuliKody> Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si! I na Spadkobierców jeszcze ale to, oglądam chyba tylko ja
No dokładnie, F1 jest bleee, żuzel siiiiiii ale i tak ostatnio na tvn turbo nudy
Wkurza mnie - 2 posty wyzej Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I teraz przejdźmy do rzeczy nieciekawej, nudnej, nużącej i jakże bezbarwnej. Mianowicie skromny ja informuję iż dzisiaj mam swoją 19 nastke Musi być ciekawie gdyż to potem już jest dzieścia a nie naście Myślałem, że wakacje 2010 były najlepsze z powodu zarobienia 18 lat, jednak te będą o niebo lepsze albowiem mam 4 miesięczne wakacje ! Tak, musiałem to znowu powiedzieć Tylko, żeby tak coś wygrać drogiego na sprzedaż
P.S
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i w ogóle szał pał dla osób, które niedawno obchodziły swoje urodziny jak Iwciaj71 czy Bubulina tudzież Benasia Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ ja absolutnie nie bronię ich Sam się wkurzam jak dostaję takie pw gdzie jest tylko Cześć zagłosuj i link. Jak miałem fazę na konkursy klikane (sam początek konkursowej kariery ) to starałem się się pisać 'Elooo' 'Witaaam!' 'Yo!' itd. ale tylko z nickiem, bo wiem że pw-cy tylko kopiują swoje wiadomości, a ja lubię być oryginalny więc pisałem do każdego co innego, co prawda wiadomo że co jakis czas się powtarzałem bo ile można wymyślać ale nie słowo w słowo
Zozole w stopce miałem ale tylko jako tako bonus, bo decydowało jury, nie ilość klików (ale wiadomo że brali pod uwagę więc dziękuję każdemy z osoba i całuję tam gdzie lubi najbardziej w granicach rozsądku! mam nadzieję że żaden facet mi nie głosował ) , ale miałem też niebieską stopkę co by kolorowo było na forum
Masza, Mama2006, Tereniagno - może nie tyle że nie dali Wam do skrzynek bonów co pokradli iżby na allegro niecnie sprzedać za judaszowe grosze
Wkurza mnie, że nie ma jeszcze konkursu Cinema City Kinograj itp. ani tym bardziej Wyborów Batonów Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) Oui oui oui, owszem jest od tego osobny wątek, jednakowoż z doświadczenia forumowego wiem iż są osoby które mimo tego że nie wchodzą do wątku KLIKNIJCIE pomagają jeżeli wyśle się im pw (tak to o Was do Was cudaki ) Taką osobą jestem chociażby ja jeżeli
- mam dobry humor
- nie mam nic lepszego do roboty
- nudzę się
- pw zawiera wstęp, rozwinięcie, zakończenie
- pw zawiera przywitanie w samej wiadomości a nie tylko w temacie
- jest napisane poprawną polszczyzną
- nie zawiera się tylko w słowach Elo kliknij i link
2) Napiszcie w stopce, że nie klikacie jeżeli nie chcecie dostawać pw z prośbami o kliki
3) Jeżeli to nie działa zablokujcie ową personę na pw
Wkurza mnie nazywanie żebraniem wysyłanie prośb o kliki na pw czy nawet zbieranie głosów w temacie do tego przeznaczonym.
To jest zbieranie głosów/klików a nie żebractwo Kto uważa że jest inaczej, niech mi powie w jaki sposób zbierać głosy, żeby nie żebrać skoro tak nazywane jest nawet głosowanie w temacie, który jest specjalnie do tego przeznaczony? No naprawdę, nie rozumiem tego.
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No przecież że! Denerwuje mnie jeszcze to, że mój Rumak nie chce zadziałać
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodajesz taką personę non gratę tutaj
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
i już jest si Trzeba to gdzieś napisać żeby było widoczne
W temacie wkurza mnie że mam za dużo planów na wakacje a za mało piniędzy Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://imageshack...19/240520113588.jpg/
Druga strona
I co mnie wkurza, to to, iż tutaj perfidnie nierówno zrobił ten wzorek! Denerwuje mnie to niemiłosiernie!
Z tym braniem to wiem co wakacje mam Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jako iż że pragnę abyście wiedzieli kto Wam tak przynudza wrzucam swoje zdjęcie!
http://imageshack...46/240520113566.jpg/
wybaczcie, wiem, że te wzorki są już niemodne, ale chciałem coś innego na wakacje, cały czas była tylko guma na włosach (nie komentujcie ) i tyle, więc apeluję do Was! zbliżają się wakacje, zróbcie coś nowego!
A tak w temacie, to nadal wkurza mnie czubek moich włosów Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Która mnie zechce wtedy?
Moją koleżanką też od niedzieli boli głowa, może jest na rzeczy..
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
13/20 Szału ni ma, ale to nie jest mi potrzebne! Zwisa mi to i powiewa! Najważniejsze że zaczynam wakacje!!
Ale wkurza mnie to, że był gościu z naszej szkoły oczywiście, i ta osoba z zewnątrz - ta, która zwykle nic nie mówi - przynajmniej u innych się w ogole nie odzywała, a mi zadała większość pytań a koleś z mojej szkoły tylko jedno. No co to ma być się pytam?! Ale wali mnie to! WAKACJE!! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488