Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A "Andrzej cenzura" to już nie można.. Wyświetl w wątku >>
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Postanowiłem sprawdzić jedną rzecz. Wątek Podziękowania - ostatnia strona (niepełna) - zawiera posty od początku marca do połowy sierpnia 2015 r. Przerzucając 10 stron wstecz trafiłem na wiadomości z lipca 2013 r., które zajmują 2,5 strony. Podobnie jest z innymi miesiącami z lat wstecz - zajmują co najmniej 1,5 strony.
Wniosek? Nie mamy czasu już sobie podziękować? Uważamy, że pomoc należy się jak psu buda i nie ma za co dziękować, czy może nie ma za co dziękować, ponieważ przeważa niezdrowy egoizm?
Ta godzina nie wpływa dobrze na moją umiejętność pisania zrozumiałych wiadomości, mam nadzieję jednak, że zrozumieliście o co chodzi Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do konkursu z TapMadl to jestem w stanie uwierzyć w tę liczbę głosów. Szczególnie, że to akcja internautów z portali typu sadistic, 4chan itp. Chcą strollować konkurs Max Factor i sprawić aby wygrała osoba, która nie była faworytką i wygląda na to, że im się to uda
Organizatorzy nic na to nie poradzą (prawdopodobnie) skoro głosy są oddawane zgodnie z regulaminem Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co sądzicie o tym:
https://www.faceb.../?type=1&theater
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Asante, daj jajko.
- Ale za darmo? Za darmo umarło. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...po 2 etaty i dodałbym jeszcze, że po 2 zyla na godzinę Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie zauważyłem kiedy ale Bruce wrócił(a) Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do drugiej części jak najbardziej się zgadzam. Mnie również to wkurza. Grałem kiedyś w klikane, głosowane, wiadomo o co chodzi, więc trzeba było porozsyłać trochę spamu E-konkursowiczom na PW Jednak za każdym razem starałem się witać, żegnać, przepraszać za spam, itd. Sam kliknę komuś jak widzę normalnie napisaną prośbę, a nie tzw. masówkę, a najlepiej jak w temacie tylko "Kliknij" a wiadomości sam link
Odnośnie pierwszej części, to to mogę akurat zrozumieć, wielu ludzi mimo upuszczonej już ceny, może ją opuścić jeszcze bardziej, ponieważ bardzo im zależy na sprzedaży. W końcu zapytać nie zaszkodzi
Wkurza mnie brak polskich liter w niektórych komentarzach. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Animowane avatarki Pomimo tego, że już nie bardzo się udzielam na forum to tęsknię za moim dawnym avkiem
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, no oby Ale miłoby było poswpominać chwile spędzone z ludźmi z kierunku, a w planie mało jest przerw na takie spotkania Przynajmniej mało w porównaniu do poprzednich semestrów
Panie z dziekanatu mają wpływ na wszystko na pogodę, na psa Obamy czy program telewizyjny, tylko się im tyłka ruszyć nie chce, ale to tak jak mi Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, ale nie mogłem edytować poprzedniej wiadomości. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
+ wkurza mnie plan na nowy semestr. Poniedziałek od 8 do 20, babo z dziekanatu, jeżeli to czytasz - zmień plan kobieto! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wleciała mucha do narządu płciowego kobiety i nie może się wydostać. Lata i lata i coraz bardziej się wkurza, w końcu nie wytrzymuje i krzyczy No ku*wa, muszę stąd wylecieć bo za chwilę mnie ch*j strzeli albo krew zaleje!
To wersja lekka, wersja pikantna do pozamieniać narżad płciowy żeński na .. itd. itd. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488