Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no przecież będą podpisane jej nickiem...każdy może wpisać zamiast swojego...
Wkurza mnie,że mój mąż właśnie chrapie.Syn też. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie,że mnie dziś wszystko wkurza Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jej poględzę...do roboty niech się bierze i dodaje...
wkurza mnie,ze się weekend kończy... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra niech nie maruda tylko da znać czy może konki dodawać,jak tak to niech się określi gdzie jej linki przesłać... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie,że mam zgagę
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie...gg by się przydało...wtedy podrzucimy jej linki i niech dodaje jak może...
wkurza mnie to czy nie wkurza...sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe o święta naiwności...do jednej bramki? chyba każdy do swojej...no niestety nie gramy z niektórymi nawet na jednym boisku...jedni sobie inni sobie...ale co tam...mnie tam przy mojej bramce dobrze
wkurza mnie,że śnieg przestał padać i brudno się robi... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to of course Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twój głos został dodany! Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojej już nie szukajcie problemów na siłę...to takie uściślenie regulaminu po prostu...tak jak piszą,że na paragonie mają być trzy różne produkty tak w zgłoszeniu pocztowym trzy różne kody...a każdy produkt ma inny kod i tyle...po prostu kupujesz trzy produkty-nie ważne czy to będą trzy takie same budynie...kody i tak są różne Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie to się rozbiera facetów bo ja nic nie wiem Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak można
Aby wziąć udział w promocji należy jednorazowo zakupić 3 produkty Winiary i zachować paragon. Jeżeli Uczestnik zakupił wielokrotność 3 produktów Winiary na jednym paragonie, może wysłać odpowiednio więcej zgłoszeń. Przykładowo przy zakupie jednorazowym 6 produktów Winiary Uczestnik może wysłać 2 SMS ze zgłoszeniem do promocji. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee chyba jednak można...coś mi się tam majaczy z regulaminu...zerknę zaraz Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki sygnałom, które otrzymaliśmy od Was, zdiagnozowaliśmy problemy z działaniem naszego serwera. Po dokładnej analizie okazało się, że problemy wystąpiły jedynie podczas pierwszego etapu konkursu do serialu „Czysta krew”. W związku z powyższym część wyników osób biorących udział w konkursie nie została zapisana przez system. Jednocześnie informujemy, że wprowadziliśmy konieczne zmiany i błąd został wyeliminowany.
Aby zrekompensować Państwu zaistniałą sytuację, dla wszystkich, którzy uczestniczyli w pierwszym etapie konkursu, postanowiliśmy uruchomić go ponownie. Kliknij w poniższy link i wygraj jedną z 500 dodatkowych nagród:
http://www.hbo.pl...ydanieSpecjalne.aspx
Konkurs trwa tydzień. Zwycięzcy o wygranej zostaną powiadomieni mailem, a lista nagrodzonych zostanie opublikowana na stronie HBO. Zgodnie z regulaminem lista nagrodzonych nie była dotąd publikowana.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dołożymy wszelkich starań, żeby nie powtórzyła się ona w przyszłości.
Zespół HBO Polska
Wyświetl w wątku >>