Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżbyś ....jadła za dwoje ?? ....żarcik oczywiście Ja też mam niepohamowany apetyt ... może to przez te mrozy ...
wkurza mnie,że ostatnio nie idzie mi w konkursach...peszek mnie prześladuje chyba ... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się w nerwach... baaardzo mnie wkurzyły te wyniki ... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idź z dowodem i książeczką w razie czego...ale ja myślę,że na 100% będzie ok przecież to tylko nagroda a nie kredyt w banku mi odbierała kiedyś szwagierka i nawet upoważnienia nie chcieli oglądać tylko moje dane podała... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...a nie masz innego dowodu tożsamości?Paszport,prawko...?Zresztą nawet z połamanym nie powinno być problemu jeśli widać zdjęcie i dane osobowe,nie martw się Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to pozostało teraz wypić wermuta i humorek się poprawi
...wkurza mnie mój poooooowolny komputer... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maleńka89 idź do pierwszej lepszej ciuchlandii i tam sobie dobierz...wyjdzie Ci tanio...ja kiedyś kupiłam piękną firmową torebkę (nieużywaną oczywiście) za 10 zł Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie podali,że w Indonezji kolejne trzęsienie ziemi ... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może zmień przeglądarkę?
kochaniutka nie załamuj się....wchodzisz,logujesz się wpisujesz dwie daty w formacie np. 01-01-2010 i akceptujesz regulamin i warunki konkursu...no i musisz mieć trochę szczęścia...licznik jest orientacyjny także nim się za bardzo nie sugeruj ...powodzonka
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic dodać nic ująć...
...ale jednak coś dodam...narzekać i krytykować potrafią tylko malkontenci,którzy sami nic innym od siebie dać nie potrafią...Optymista z otwartą głową i czystym altruistycznym podejściem do życia odnajdzie sens WOSP w swym sercu i nie będzie go mieszał z błotem czepiając się szczegółów.Wiadomo-Owsiak jest głową orkiestry i użycza jej swego charyzmatycznego wizerunku (a także swego głosu,pracy,zdrowia,pasji i wielkiego zapału) za to należą mu się brawa-oczywiście od tych,którzy umieją to docenić...wiadomo-wolontariuszami zwykle są dzieci-czasem nie potrafiące się kontrolować,myślące tylko o tym żeby im wrzucić pieniążek-ale na Boga-to są dzieci!Komuś kto to tego nie rozumie...ach...co mu można rzec...-żal mi Ciebie ...No i ostatnia i zasadnicza myśl-drażni Cię coś w orkiestrze?Pomyśl o celu jaki sobie ona stawia!Warto czasem ugryźć się w język,opuścić głowę,odetchnąć głębiej i uśmiechnąć się pobłażliwie do wolontariusza...Pamiętaj-pozytywna energia wraca... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie uważam żeby przywrócenie jej bez konsekwencji było zdrowe-to też wynika z mojej wypowiedzi-zasady to zasady...jednak tęskno będzie za nią toteż piszę jeszcze raz-chcecie jej pomóc-dodawajcie w jej imieniu konkursy!
niech będzie ,że mnie też wkurzają zaspy Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha-punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tej prawdy należy się trzymać...bowiem każdy ma swoją prawdę i każdy jest przekonany o zasadności swych argumentów ...taki fight jaki tu został rozpętany nic więc dobrego przynieść nie może... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mi też ktoś to poradził...głupia jestem,ze sama na to nie wpadłam dzięki Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet nie wiesz jak trafiłeś ...w samo sedno...na mojego męża przez całe życie wołają syn Cygana teściu ma takie pseudo ze względu na czarne owłosienie na głowie
a swoją drogą-kto powiedział,że się nie da odświeżyć?
...hałas na klatce...to w połączeniu z chrapaniem męża potrafi być mega wkurzające Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mąż mnie nadal wkurza...syn już nie Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ożesz kurdesz a ja od godziny konków szukam i dodaję...łeee...to w takim razie już nie szukam szkoda roboty...
ale mnie to wkurzyło bez kitu Wyświetl w wątku >>