Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na mnie i na męża,powodzenia Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to był konkurs sms Liga Juniorów ..Mistrzów czy coś tam...ja piłkję wygrałam dla synka... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie zaznaczam bo mi nie wchodzi i raz wygrałam w opisowym...nie przejmuj się ,tam dziwnie się ocenia...ten mój wygrany tekst akurat słaby był,dawałam na rossnecie o wiele wiele lepsze i te nie wygrały...ciężko trafić w gusta... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam i też mnie to wkurza...ach ta kuchnia marzeń.... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zagrałam...fajny konkurs...lubię takie opisówki bo w te pełne godziny to nigdy nie umiem się wtrzelić chociaż próbowałam wielokrotnie...taki ten mój net kapryśny,że u mnie to bardziej od szczęścia zależy niż od zegara... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z regulaminu promocji Muller-Mleczne Mile
§ 6.
Uczestnik Loterii Promocyjnej może dokonać nieograniczonej liczby zgłoszeń, przy czym jeden uczestnik Loterii Promocyjnej może wygrać tylko jedną nagrodę.
czyli Monia słusznie myślisz... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo...i bynajmniej wyrodna się nie czuję mały całe szczęście nie ma objawów więc wsuwa ze smakiem Snupy nie przejmuj się...wiele mam-zwłaszcza mających pierwsze dziecko myśli ,że są najmądrzejsze i uporczywie stara się to pokazać innym...matomiast każde dziecko jest inne i pomijając pewne sztywne zasady opracowane przez lekarzy reszta należy do nas (tzw.metoda prób i błędów-oczywiście w granicach zdrowego rozsądku)...
w temacie-ból zęba mnie wkurza strasznie... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no spoko...pisałam do tych,którym linki zmiany hasła nie działają...ale zamieszanie zrobili na tych polkach... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
login.polki.pl
tam też mażna hasło zmienić Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nadal szukam...tam nikt nie odbiera... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie wie co to? Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie na zgagę w ciąży pomagały jedynie tik taki i gorzka herbata...dziwne nie?
Strasznie mi Ciebie szkoda,wiem co znaczy chorować w ciąży i nie móc się leczyć...dobrze,że miałam apetyt na cebulę to mi jakoś pomagało...bo poza tym to nic nie brałam bo się bałam,że dzidzi zaszkodzę...w rezultacie wstałam z łóżka dopiero po tygodniu a katar miałam jeszcze drugi tydzień...masakra...w dwudziestym pierwszym wieku już dawno powinny być jakieś leki dla ciężarnych,które nie szkodziłyby dzieciom...3maj się dzielnie...zdrówka życzę...
ps.wkurza mnie pani fałszująca na pianinie piętro wyżej Wyświetl w wątku >>