Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
434 Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stoooooo laaaaaaaaaaat Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to załozyłam sobie konto na tych keczupach dla Ciebie hehehe i ocenka poleciała...nie wkurzaj się już tak
a ja się wkurzam,ze jutro do pracy a tam neta brak... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tego na ceneo nie ma niestety nie wiem... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ceneo.pl/90671s
raporty doręczeń -tak Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spokojnie, wiem,że to trudne ale powinnaś pohamować troszkę emocje...wiem ,że to trudne-sama mam trochę podobne problemy ale sama wiesz...problemy rodzinne Twojego syna nie powinny Ci spędzać snu z powiek -w końcu jest już dorosły i zalożył rodzinę za którą jest odpowiedzialny.Co do problemów z teściową-niestety to będzie się ciągneło pewnie przez lata dopóki się nie wyprowadzą od niej a i potem nie gwarantuję,że się zakończą.Szanowna teściowa ma ich na oku i pilnuje córki jak oka w głowie bo żaden facet nie jest godzien jej córeczki (skąd ja to znam) ....niestety to powszechne zachowanie.Rozmowy rozmowy i jeszcze raz rozmowy...powinny pomóc ale i tak nie na długo.Jeśli Twój syn i jego teściowa mają wybuchowe,zaczepno-obronne charakterki to nastaw się na więcej takich rewelacji.Aaaa i syn powinien spać w domu ze swoją ślubną a nie w problemie chować się pod spódnicę mamusi...niestety-uroki dorosłego życia.Wiem,że Cię nie pocieszyłam i mam nadzieję,że ich stosunki się szybko ułożą,być może się docierają po prostu ale niestety zbyt dużo się napatrzałam na podobne rewelacje by być zbyt dużą optymistką.Po prostu głowa do góry i niech to syn po nocach nie śpi a nie Ty bo to niestety jego problemy... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lubię to i kom na słodką dziewuszkę Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj pośmiałam się zdrowo Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz napisać do sprzedawcy prośbę o anulowanie...nieraz idzie się dogadać...nieraz Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też szukam Wyświetl w wątku >>