Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kontakt@lemoniadatymbark.pl Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam do nich maila wczoraj bo też czekam ale odzewu zero jak narazie...
bez kitu Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już mam...dziękuję slicznie agicho
teraz wkurza mnie oleche Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrałam tam raz...wcale sie nie logowalam ale w formularzu podałam maila z onetu...i tyle.Nagrode dostałam-nawet szybko. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego naj naj naj kochani-oby Wam się wiodło... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lucynka ma rację-posłuchaj jej.
Fajna z Ciebie,miła osóbka więc nie ma potrzeby się tak smucić-rozejrzyj się wokoło-napewno jest wiele osób,którym na Tobie bardzo zależy i uważają Cię za jedyną w swoim rodzaju. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież teksty tedance w ten sposób są właśnie oceniane?Dla mnie to po prostu dwulicowość-sorry ale tedance dla mnie nie znaczy tak wile bym miała z jej powodu zarywać nockę.Pa. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam małe dziecko i kopnęło mnie to w zadek aż zabolało-chociaż nie było skierowane do mnie.Nie zamierzam się tłumaczyć z tego jaki mam stosunek do tedance bo to moja sprawa.Nikomu niczego nie narzucam-może cie ją lubić albo nie...ale pamiętam jak jej wszyscy jechali na początku tacy niby oburzeni a teraz włażą jej w ...mimo iż nie widzą,że się z nich śmieje...Wasza sprawa. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponieważ wszystko mnie wkurza to i to też mnie wkurzyło...chyba niedokładnie śledzisz karierę tedance ,że stajesz w obronie jej pogardliwych i bezczelnych tekstów.Wierz mi,że ona wielokrotnie używała zwrotów o wiele gorszych niż ten którego użyła melisa a szacunek do życia niewiele ma tu do rzeczy.Zaśmiewanie się z tych jej głupkowatych niestety wypowiedzi też nie jest powodem do dumy.Ja ubolewam nad przebywaniem tej osoby na forum od czasu kiedy pożyczyła odparzeń matce jakiegoś dzidziusia i nic co zrobiła od tej pory nie zatarło tego niesmaku jaki pozostał po tej wypowiedzi.To tyle. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane