Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*) Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z moim iplusem to samo... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak na marginesie-jeśli czytam coś co jest dla mnie oczywiste a dla kogoś może się takie nie wydawać angażuję się w temat...Troszkę więc zapędziłaś się w osądzie na mój temat-zwłaszcza,że z moich obserwacji wynika ,że nierzadko mamy takie samo zdanie na wiele spraw.To że bronię swojej opinii nie znaczy też ,że nie umiem przyjąć czyichś rozsądnych argumentów...i zresztą-nie jest to temat do sporów jak dla mnie-bo to oczywiśte-albo niech poczta zacznie działać jak należy albo niech powstanie system pozwalający na kontrolę naszej było nie było własności jaką jest przesyłka-dla mnie cena jest bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więcej pewności siebie a będzie dobrze...odtatnio moja mamuśka-47lat zdała za drugim podejściem...jeździ jak zawodowiec...też Ci się uda zobaczysz!
przejdź się na spacer-nawet sama...świeże powietrze poprawia humor Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakoś dziwnie nie przeraża mnie myśl,że panie z poczty będą bardziej zapracowane jak pomyślę ile przesyłek do mnie nie dotarło!Poza tym nie widzę związku ze śledzeniem przesyłek i zapracowanym listonoszem...myślę,że to bardziej techniczne sprawy zostaną udoskonalone...bo teraz i to pewnie każdy się ze mną zgodzi system kuleje bardzo i to wykorzystywane jest przez nieuczciwych pracowników PP A co do ceny?Ja tam wolę zapłacić więcej ale mieć pewność,że przesyłka do mnie dojdzie - to co straciłam na wartości nagród które do mnie nie dotarły oraz na telefonach do organizatorów konkursów napewno starczyłoby na pokrycie kosztów wielu takich przesyłek....Także nie ma co narzekać i szukać dziury w całym...jak się komuś nie będą podobały udoskonalenia nie musi z nich korzystać na własne ryzyko-ja tam czekam z niecierpliwością i mam nadzieję ,że wkrótce miny zrzędną tym wszystkim złodziejom z poczty,którzy przywłaszczyli sobie moje nagrody! Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo sprzedamy i jest kasa na bieżące wydatki-tylko,że to nie wszyscy są w stanie zrozumieć niestety... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudnie by było Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieprzyjemny dzionek...jeśli można w czymś pomóc to śmiało. Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jest raczej tak,że im w mniejszej ilości biorę udział tym więcej wygrywam...może się lepiej przykładam wtedy a nie lecę po łebkach...
...a tak w temacie to trochę zdziwiły mnie wyniki z Cztery miliony piosenek-jakoś więcej wyobrażalam sobie tych nagród...taki nagłaśniany konkurs i tyle czekania na wyniki...dwie nagrody... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spoko...kompocik ze śliwek...hmm-pychotka Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno tak będzie ja też czekam na dobre wieści-ostatnio dostałam maila z ankiety dopiero drugiego dnia jak już myślałam,że po wszystkim Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moooożna się wkurzyć ... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe dooobre jeszcze o numer kołnierzyka i rozmiar stanika powinni zapytać...przecież przy odbiorze płyty to niezbędne Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj mam to mam...uroki macierzyństwa...Trafił mi się szkrabik co nie lubi spać a jak już zaśnie to piąta,szósta rano pobudka-a też nierzadko i w nocy ma maratony niespania Ale cóż-trzeba przecierpieć Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przez ostatnie trzy miesiące dostałam jedną ankietę mają mnie gdzieś... Wyświetl w wątku >>