Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a niech idą w buraki tak się nie robi ludziom...mmmmmm... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wszystko z nim ok? faceci....Fajnie,że Ty się pozbierałaś i masz znowu optymistyczne podejście do życia-tak trzymać Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już ustawiłam gmaila-hehehe...proste to było Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry,ze tak podbijam ale dalej mam ten sam kłopot Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację...
wiesz...ten strach przed ujawnianiem danych bazuje tez na historiach o kradzieżach tożsamości-wtedy każdy szczegół ujawniony np.w sieci to przysłowiowy gwóźdź do trumny...Ale cóż-nie popadajmy w paranoję-zawsze musi wygrać zdrowy rozsądek-tak jak piszecie-trzeba czytać regulaminy i orientowć sie w temacie...no i liczyć na to,że akurat na naszym nazwisku nie zatrzyma się oko jakiegoś zdolnego hakera-złodzieja... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz dużo racji...mnie też czasem ręka zadrży-zwłaszcza przy danych szczegółowych,np.pesel...ale cóż-chcemy czy nie chcemy i tak w dzisiejszych czasach nasze dane są łatwe do zdobycia.Wypełniasz ankiety i formularze na każdym kroku i nigdy nie masz pewności gdzie one znajdą się za kilka lat...Unikaj konkursów tzw-wyłudzaczy...są to przeważnie ankiety w których podajesz dane dotyczące twojego gospodarstwa domowego-nie łudź się...wyników nigdy nie zobaczysz...Aha...nie płać rachunków co do których masz wątpliwości
zawsze można przejść się do gazowni czy do spółdzielni i zapytać...A radość z wygranych nagród-bezcenna... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2012: Koniec świata
(2012 Doomsday) bankowo Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo-tylko ja do pracy muszę chodzić Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze to jakieś czary!Coś pomieszałam,weszłam przez Twojego linka i działa mi stronka!Kochana masz ode mnie głos z największą przyjemnością...jak tylko stronka się załaduje do końca! Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem użytkownikiem,który się raczej nie naraża na takie postępowanie ze strony administracji... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziEki ale z tego też nie wchodzi...nie wiem już co robić...ani w IE ani w Operze...ale lipa... Wyświetl w wątku >>
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beataa81
Postów 735