Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osobą opanowana i takie rzeczy załatwiam inaczej, bo mam do tego inne narzędzia. Wzburzenie estrelitty rozumiem, chociaż nie popieram. Mojego zdania o parad0xie to nie zmienia. Nie zmienia go też fakt, że w końcu zrobił to co powinien. Dla mnie to małostkowy, złośliwy typ. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
umowy, jak coś wyszło w trakcie to realizuję umowę zgodne z ustaleniami i kończę znajomość. To naprawdę proste. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musiałoby się zadziać w trakcie rozmowy, żebym uznała, że nie odeślę kupującemu u mnie paragonu na nagrodę. Naprawdę na myśl przychodzą mi tylko mega hardcorowe rzeczy, a i tak pewnie odesłałabym ten paragon i po prostu zablokowała na przyszłość użytkownika, który mi zalazł za skórę. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodawać sobie notatek o
poszczególnych osobach, bo posty i lajki
komentarzy czasem magicznie znikają. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wylosowany albo napisał świetne zgłoszenie. Już była raz taka sytuacja, że ktoś wygrał dużą nagrodę a sprzedający powiedział, że odeślę paragon za odpalenie sporej działki. Absurd i bezczelność. Masz problem z tym, że ktoś
może wygrać na paragon od Ciebie dużą nagrodę to nie baw się w sprzedawanie. Dlatego nie kupuję paragonów na forum. O tym kto jakim jest człowiekiem dowiemy się w momencie, gdy będzie miał nam odesłać paragon na naprawdę dużą nagrodę. Ja nie jestem hazardzistką. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupilabym i tyle. Jakbym potrzebowała oryginału to kolejny kontakt byłby właśnie przy tej okazji, no ewentualnie, gdybym chciała kupić kolejny paragon. Oczekujesz, że kupujący od Ciebie będą jeszcze odzywać się do Ciebie od czasu do czasu z pytaniem co słychać, żebyś w razie jak będą potrzebować oryginału nie uznał, że odzywają się tylko jak coś chcą i walnął focha? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane