Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7202064 Napisano: 27.08.2024 19:17:04 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:)

mi też odpisali że mam taką samą wiadomość wysłać do action . Tam się zdrapki nie drukują tylko odbierasz przy kasie gotowca do zdrapania.

A po sprawdzeniu odpisza pewnie, ze zainteresowanie duuuuuuuuuuze bylo.

15K rozdane zostanie prawdopowobnie wsrod pracownikow skoro dla klientow zdrapek brakło
Jakby paragon nie wystarczył do rejestracji

Niech sobie żartów nie robią. Doskonale wiedzą, ilu klientów dziennie średnio mają. Jeśli loteria trwa x dni to powinni mieć zdrapek x razy średnia ilość klientów plus spory zapas, a nie że w 5 dniu trwania loterii (do końca jest chyba jeszcze 20 dni) brakuje zdrapek. Zrozumiałabym braki w dwóch, trzech ostatnich dniach, ale nie po pierwszych pięciu. Tak czy tak liczę na to, że agencja podrąży temat, bo negatywna opinia spada też na nich. Jeśli zdrapek było wystarczająco dużo to niech cisną ekspedientów co się z nimi stało i gdzie wyparowały. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

zielonaszpilka

#7202039 Napisano: 27.08.2024 16:43:35 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

ACTION loteria! Wybrałam się dzisiaj na duże zakupy przy okazji informacji o loterii..  trwa ona od 21.08 a w moim sklepie gdzie byłam Pani mi powiedziała że oni już rozdali wszystkie zdrapki i więcej nie mają. Świetnie mają "zaopatrzone" te sklepy emotka

Nofsza odpisała z prośbą o podanie adresu sklepu. Mają to weryfikować. Zobaczymy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7202013 Napisano: 27.08.2024 14:45:37 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

notta napisał(a):

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi.

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii.

ale u mnie to samo.. Pani w kasie z uśmiechem na twarzy mi powiedziało że nie mają bo się skończyły, a każde moje kolejne pytanie to było nie wiem.. Więc wydało mi się to zupełnie dziwne. Ale mi tylko powiedziała że jeden klient, jedna zdrapka jak chciałam na starcie dzielić mój cały wózek na kolejne paragony.. to mówię że nas jest 3 więc chociaż na 3. To mówi i tak to nic nie da, bo zdrapek nie ma.

A co mówi regulamin, na temat ilosci wydrukowanych zdrapek?

Zupełnie nic. Regulamin tej loterii jest nad wyraz oszczędny. Nie ma ani słowa o tym, żeby zdrapki były limitowane albo że będą rozdawane do wyczerpania zapasów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7201962 Napisano: 27.08.2024 12:57:07 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

notta napisał(a):

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi.

może zdrapki nie są przypisane do paragonów i można było je rozdać po "swoich" lub też nie było ograniczeń zdrapek na osobę więc jak wjechał ktoś i miał 100 produktów  w wózku to kasował po jednej sztuce..

Dziwna sytuacja, będę drążyć. Ekspedient zapytany dzisiaj o zdrapkę był zaskoczony, ze o to zapytałam i po chwili wahania powiedział, że zdrapki już się skończyły. Pytałam dalej, jak to się skończyły, skoro loteria dopiero wystartowało i trwa do któregoś tam września to mocno zmieszany powiedział, że zdrapek nie było dużo no i nie mają. Generalnie raczej wyglądał na kogoś kto coś ukrywa emotka  niż na kogoś komu głupio, bo musi świecić oczami za agencję, która wymyśliła taką loterię a dała za mało zdrapek. Może w zamyśle agencji było rozdawanie zdrapek dopiero gdy ktoś się k nią upomni a oni rozdawali do wszystkich zakupów jak leci? No nie wiem, sytuacja śmieszna, bo nagrody nie są pod zdrapkami tylko w bramkach, a te są rozpisane przecież do końca trwania loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7201960 Napisano: 27.08.2024 12:43:47 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

U mnie to samo. Nie omieszkam napisać do Nofszy z pytaniem o co w tym chodzi. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7201533 Napisano: 25.08.2024 09:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tyskie Dino, nagrodę 2 stopnia bon odsyłamy mailem czy zwykłą pocztą? Czytam to, co od nich dostałam i zgłupiałam.

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Eee bony chyba też pocztą tradycyjną. Tam raz jest napisane, chyba przypadkowo, drogą poczty elektronicznej, ale cała reszta już jest o wysyłce 🤔

Ano wlasnie. Ja naprawdę zgłupiałam. I co tu robic?

Ok, rozkminilam to. Na bony i bilety odsyłamy oryginał paragonu i oświadczenie pocztą tradycyjną - poczta albo kurier. Ten fragment o poczcie elektronicznej tyczy się wiadomości wysłanej przez nich. Mamy cztery dni kalendarzowe od następnego dnia po otrzymaniu od nich wiadomości pocztą elektroniczną o zwycięstwie (czyli od maila o wygranej;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7201531 Napisano: 25.08.2024 09:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tyskie Dino, nagrodę 2 stopnia bon odsyłamy mailem czy zwykłą pocztą? Czytam to, co od nich dostałam i zgłupiałam.

Bon i bilety e-mailem
Puszki przez stronę www

Eee bony chyba też pocztą tradycyjną. Tam raz jest napisane, chyba przypadkowo, drogą poczty elektronicznej, ale cała reszta już jest o wysyłce 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7201415 Napisano: 24.08.2024 11:54:09 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
katarzynap napisał(a):

Dekasia napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Kawy dalej nie ma ale to smutne akurat to co potrzebne i by nie leżało to leży w innym znaczeniu.

W zapowiedzi wrzucony jest konkurs Tchibo z Aldi od 26 sierpnia emotka

Jaki to konkurs? Niestety nie wiem czemu ale nie mam dostępu do zapowedzi

Nie masz dostępu, bo nie dodałaś minimum trzech konkursów do bazy. Dodaj konkursy a dostaniesz dostęp do zablokowanych wątków emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#7201283 Napisano: 23.08.2024 17:05:11 w Wkurza mnie...
Hannah napisał(a):

Wkurza mnie jak w konkursach kreatywnych wygrywa ktoś, bo jest influencerem. Przykład z dziś, konkurs tangle teezer na kreatywny i pomysłowy filmik. Było kilka naprawde fajnych zgłoszeń. Film który wygrał - owszem piękny od strony technicznej, nagrany super sprzętem , wygladający jak reklama z tv.  Z tym, że nudny jak flaki z olejem - ładna dziewuszka czesze wlosy i prezentuje szczotkę. Nie widzę tu nic kreatywnego, film wygląda jak co drugi post reklamowy ze strony organizatora.  Wchodze na instagrama zwyciężczyni, a tam zweryfikowany profil, dużo followersów i same posty reklamowe/ z współprac. 
Odechciewa się starać i poświęcać czas, skoro bez 10k obserwujących i najnowszego iphona z super kamerą nie ma się szans, choćby nie wiem jak świetne pomysły się miało 🙈

Dla mnie wszystkie te filmiki konkursowe były słabe. Może jeden czy dwa czymś się wyróżniły, ale no szału nie ma. Film, o którym piszesz, a który jak rozumiem wygrał główną (nie widzę nigdzie wyników głównej), też nie porywa i jak dla mnie brakuje mu zakończenia, tak się zrywa w połowie, ale jest estetyczny, prosty i pewnie w stylistyce tangle. Czy na wyniki miało wpływ to ile ona ma obserwatorów? Może tak, a może nie. Ktory filmik według Ciebie zasługiwał na główną? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7201259 Napisano: 23.08.2024 16:22:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 czarny_kot onazielona86 notta asiaaa85 co wyście się tak rozhulały w MDW? emotka  Straszny bałagan tam dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7201202 Napisano: 23.08.2024 14:21:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Wyniki nie są takie jakich oczekiwałam,ale nie będę robić awantur i wzywać kierowniczki. Zużyję co mam od firmy na N i następni na czarną listę:P

A mi właśnie podpasowały kosmetyki od nich i skoro wyniki są ok to pomimo tego, że nie wygrałam, nie trafią na czarna listę emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

zielonaszpilka

#7201193 Napisano: 23.08.2024 14:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

jomico napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w neboa? Wyniki są na stronie

Niestety nie, a odpowiedź wydawała się być super emotka

ja byłam pewna wygranej  emotka   żadnej nagrody

U mnie są kosmetyki

u mnie niby też kosmetyki, ale skąd wiadomo, czy to na pewno ja emotka  Napisali na stronce, że dla ułatwienia się z nami skontaktują.

Widzę na liście kilkoro forumowiczów emotka

Ja widzę też Julię Kuczyńską  emotka  ciekawe czy to maffashion sobie wygrała bluzę 😂 Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, notta 0

zielonaszpilka

#7201180 Napisano: 23.08.2024 13:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wygrał coś w neboa? Wyniki są na stronie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7200981 Napisano: 22.08.2024 20:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onmyown napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie mogę wysłać oba paragony z dino  w jednej kopercie na siebie i na męża? Ktoś próbował tak robić u kropki?? ( tylko, że mąż nie jest zameldowany pod tym adresem co ja)

Organizator nie uwzględnia przesyłek, którezawierają komplety dokumentów dotyczące więcej niż jednego Uczestnika – w
takim przypadku wszyscy Uczestnicy, których dokumenty zostały przesłane jedną  przesyłka tracą prawo do Nagrody I Stopnia i odpowiednio Nagrody II Stopnia.

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka

Absolutnie zmiana uczestnika nie wchodzi w grę. Nie ja jedna pytałam. Nie ma takiej opcji i koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7200913 Napisano: 22.08.2024 17:37:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

Na stronie https://nadaj.dpd.com.pl można nadać list do Dino Tyskie za 10,19zł przez kuriera DPD można nadać ten list w żabce, dino, automat DPD trzeba wpisać kod rabatowy JDDPD, 40SS24 lub 50STYLEDPD aby cena się obniżyła.

Na poczcie polskiej list polecony 7,8 zl Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7200872 Napisano: 22.08.2024 16:33:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka  Boniki do Dino emotka  i tak, z nich się cieszę bardzo emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7200868 Napisano: 22.08.2024 16:28:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martostarek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

martostarek napisał(a):

Czy te bilety z Tyskie na mecz z Portugalią i Chorwacją to są losowo przydzielane i numerowane miejsca? Wygrałam po jednym, chciałabym odkupić na forum, żeby iść z synem ale on jest mały i nie możemy mieć miejsc, które nie będą obok siebie 😏

Ale chyba te bilety są dla osób od 18 lat?

Dzięki! Tego w ogóle nie odnotowałam …

W poprzednim konkursie z biletami, gdzie były podwójne wejściówki, wypełniałam formularze na dwie różne wygrane (cztery bilety) zaraz po sobie. Jeden formularz, drugi formularz i wtedy bilety byly obok siebie. Wydaje mi się, że oni generują te bilety w kolejnosci otrzymania danych, wiec najlepiej by było jakbyś odkupiła od kogoś bilet w formie linku do formularza i wypełniła oba formularze od razu jeden po drugim. Musisz podać dane osób pełnoletnich, ale przed stadionem będą stoiska do zmiany danych na bilecie i wtedy możesz zmienić dane na niepełnoletniego syna. Koszt chyba 40 czy 50 zł. Sprawdź tylko czy na tym meczu jest możliwości zmiany danych na bilecie, info będzie gdzieś na stronie stadionu (zazwyczaj jest taka możliwości). Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonaszpilka

#7200382 Napisano: 21.08.2024 10:41:12 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Wkurza mnie głupota ludzi. Biorą udział w konkursach, wygrywają, a później narzekają na nagrody...

To nie głupota emotka  to coś innego, ale nie wiem czy jest już w polskim słowniku słowo opisujące to zjawisko 

Nazwijmy to zjawisko delikatnie emotka dwoma słowami: BEZREFLEKSYJNA BEZTROSKA! emotka

Nie nie! To nawet ciężko wymówić emotka  może ktoś ma jakiś inny pomysł??

Ja bym to nazwała „grałam o coś innego”. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że nie każda nagroda każdemu pasuje? Czasem nagroda wyższego stopnia z różnych względów jest gorsza dla konkursowicza niż stopnia niższego. Czasem ktoś gra o główną, a te niższego stopnia go nie interesują. I tak, wtedy będzie niezadowolony, no chyba że wygrywasz mało i każda nagroda jest na wagę złota. Dla mnie i dla wielu jednak nie. I co proponujecie? Jeśli w konkursie są bony, na które mam ochotę, ale jest też szansa wygrać jednosobowy wyjazd w terminie, który nijak nam nie pasuje, to mam odpuścić granie, bo mogę trafić nagrodę, która mi nie odpowiada? No chyba, że mówicie o sytuacji, w której jest tylko jeden rodzaj nagrody, nie wiem np. Bluza 7 days i ktoś gra, wygrywa i narzeka, że wygrał, ale chyba to nie o tej sytuacji mowa, prawda?
Mnie wkurzają ograniczone horyzonty ludzkie i całkowity brak umiejętności wczucia się w sytuację innych ludzi. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7200226 Napisano: 20.08.2024 17:32:45 w Informują
Informują z Konkurs "TYSKIE" Dino, 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Wyjazd na mecz Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7200222 Napisano: 20.08.2024 17:24:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wyjazd na mecz do Dortmundu z Tyskiego w Dino emotka emotka  ech… Wyświetl w wątku >>