Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7205365 Napisano: 12.09.2024 00:38:42 w Paryż z biedronką
Opis tego wyjazdu i tak brzmi dużo
lepiej niż ten wyjazd za sześćdziesiąt parę tysięcy z TVN 🙈 emotka Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

zielonaszpilka

#7205343 Napisano: 11.09.2024 21:48:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ankann napisał(a):

Hej, mąż sprzedał przez Olx i wygenerował etykietę przez InPost,gdy próbuję zgłosić do konkursu wyskakuje mi komunikat niepoprawny nr telefonu/przesyłki.Ma ktoś taki problem?Czy po prostu taka etykieta się nie liczy ☹️

W takiej sytuacji nie weźmiesz udziału w konkusie. Wygenerowane gotowe etykiety się nie łapią, tak samo jak na vinted. Przykład masz w regulaminie. Odbiorca będzie mógł wziąć udział, ale Ty, jako nadawca nie. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7204937 Napisano: 10.09.2024 15:23:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bonawentura23 napisał(a):

Jak na złość na mnie skończył się papier w kasie i kasjer zaproponował że mi wydrukuje "wydruk z pamięci chronionej". Teoretycznie jest tam numer paragonu, lista zakupow itp ale jednak to nie paragon. 

Zgłaszaliście kiedyś takie coś? Czy lepiej nie ryzykować.
Akurat kupiłam Favite i nie wiem czy próbować z tym.

Jeśli uważasz, że to co dostałaś spełnia definicję z regulaminu to graj;) Jeśli nie i chcesz grać tylko o stówę to możesz zaryzykować albo pisać do agencji z pytaniem czy takie nieregulaminowe coś Ci zaakceptują w ramach wyjątku. 

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7204839 Napisano: 09.09.2024 22:46:36 w Paragony, które można już wyrzucić
WRZESIEŃ 2024
02.09. - Loteria "Wybitna Hellena"
04.09. -  Konkurs "Po prostu chrup i zamieszkaj na swoim 2023" (Prince Polo - paragony 09-12.2023)
04.09. -  Loteria "Przyjemność jest stąd" (Princessa)
09.09. -  Loteria "Tołpa - Odkryj swój wiosenny blask" Hebe
09.09. - Pyszna loteria Hochland
09.09. - Konkurs "Łap chwile przyjemności" Netto Magnum
12.09. - Loteria "Heineken" 2024 (chociaż okres reklamacyjny trwa do 25.03.2025)
12.09. - Loteria "Browar Namysłów" 18
12.09. -  
ReWELLAcyjna Loteria Wella 2024
13.09. - Loteria "Wielkie wygrane z Zozole"
13.09. - Loteria "SmartCare - dbaj o siebie, oszczędzaj i wygrywaj"
15.09. -  Toffifee Loteria 2024
16.09. - 
Loteria "Warka" 18+
17.09. - Loteria Felix 2024
17.09. -  Konkurs "Wyrusz w drogę z Prince Polo" Lewiatan18.09. -  Loteria "Podaruj chwilę przyjemności"
20.09. - Konkurs "Wygrywaj z nadwrażliwością" (Elmex)
27.09. - Łaciata Loteria na prostych zasadach
30.09. - Konkurs "Duracell – zeskanuj i wygraj wyjazd na wyścig bolidów 2024"
30.09. - Kinder Loteria Radosny Dzień Dziecka
30.09. - Konkurs "Serwuj grilla po mistrzowsku" Intermarche
30.09. - Loteria "Captain Jack" 18+
30.09. - Loteria "Sięgnij po Roundup" OBI
30.09. - Loteria Crunchips
PAŹDZIERNIK 2024
04.10. - Loteria "Wiosną spotęguj swoje szanse" (Balcerzak)
04.10. - Mmmaxymalna Loteria Milka
08.10. -  Konkurs "Zabawa z 7Days" Lewiatan
11.10. - Loteria 27 Urodziny Castorama (kupony drukujące sie do loterii)
17.10. - Loteria "Desperados 2024" 18+ (kody i paragony)
17.10. - Konkurs "Za pasję kibiców" 18+
18.10. -  Loteria "Twix"
28.10. - Loteria "Harnaś w Dino" 18+
29.10.- Loteria "Rockstar"
30.10. -  Loteria "Przygody z Marvel w Disneyland® Paris" M&M's
31.10 - Hyperloteria Proste Historie (pizza - kod+paragon)
31.10. -  Loteria "Namysłów w Dino - 2024"
31.10. -  Konkurs "Ciesz się włoskim espresso" Lavazza
LISTOPAD 2024
10.11. - Konkurs fotograficzny "Śmietanka Łaciata Pyszne pożegnanie lata"
12.11. -  Loteria "Foxy jest zawsze blisko Ciebie"
25.11. - Loteria z Kamperem - Duda
29.11. -  
Loteria "Leibniz 2024"
29.11. - Loteria "Wygrywaj z Lipton w Dino"
30.11. -  Konkurs "Podaruj mi coś słodkiego" E. Wedel, Intermarche
GRUDZIEŃ 2024
02.12. - Loteria "KUBUŚ BACK 2 SCHOOL 2024"
04.12. - Loteria "Žatecký – Wygraj roczną pensję i wrzuć na luz" 18+
06.12. - Loteria "Przekonaj się smakiem" Inka
17.12. -  Loteria "Ciesz się kremowym smakiem i wygrywaj" BiedronkaKonkurs z moim udziałem
19.12. - Loteria Dare - Loteria Złotych Przyjemności
20.12. - 
Loteria "Tiger 2024"
20.12. - Konkurs "Ruszaj po marzenia" Palmolive, Biedronka
20.12. - Loteria "Łapy w górę – zgłoś się po nagrody" AXE
27.12. -  Loteria "Daj się zakręcić Oreo i wygraj"
28.12. -  Konkurs "Każdy kocha Prince Polo po swojemu"
30.12. -  Loteria "Wygraj z Black Energy" 18+
30.12. - Loteria "Poczuj wygraną na własnej skórze" Nivea
31.12. - Konkurs "Spróbuj i wybierz" Pudliszki Biedronka
STYCZEŃ 2025
03.01. - Loteria "Oreo PAC-MAN"
20.01. -  
Loteria "Wygraj z 4Move"
LUTY 2025
03.02. - Loteria "Frugo"
07.02. -  Loteria Majonezowa Winiary
14.02. - Bąbelkowa loteria - SodaSteam
14.02. - Loteria Bielenda "Szczęście to Ty!" Hebe
14.02. -  Loteria TicTac "Znajdź Swój Smak" Etapy tygodniowe
14.02. - Loteria "Kup Prince polo i wygraj" (paragony do 28.07.2024)
21.02. -  Jesienny konkurs Elseve! Hebe
21.02. - Loteria "Wygraj z Kozel" 18+
28.02. -  Loteria na cztery łapy Dolina Noteci
28.02. - Loteria "Wykop nagrodę z Lay's"
MARZEC 2025
21.03. -  Konkurs Lubella "Fungenerator" Etapy tygodniowe
KWIECIEŃ 2025
28.04. -  Loteria promocyjna Klub Pomagania i Niemarnowania WINIARY Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7204737 Napisano: 09.09.2024 13:51:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

W sierpniowych reklamach było info też o wycieczce

To słabo. Ktoś nie dopilnował. Na fb w sierpniu w info o lotrii była już tylko wzmianka o blikach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7204726 Napisano: 09.09.2024 12:44:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzi18 napisał(a):

darog napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

notta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ciekawy zapis w loterii Captain Jack. Loteria trwała do 31.08, a losowanie dodatkowe ewentualnych niewydanych wycieczek na Karaiby w dniu 9.08 i tylko że zgloszen do dnia 5.08. Na dziś jest 18 laureatów nagród glownych. Czyli pewnie tym sposobem 2 wycieczki zostały dla agencji.....

może chodziło im o termin 09.09.2024..

Raczej nie. Bo losowanie też ze zgloszen do 05.08. Sprawdzałam kiedy losowanie bo robiłam porządki w kapslach i wygląda na to że można już je wyrzucić. A wycieczek rozdanych 18 z 20

???
ale jaja!

może Sponsor zareaguje? Choć coś w tym nieczystego jest- że wq regulaminie była zgoda na taki zapis..

Nie wczytywałem się w regulamin i jestem zdumiony, że wycieczkę można było wygrać zgłaszając się wyłącznie do końca lipca. Wydaje mi się, że w sierpniu widziałem reklamę w TV z tą loterią, ale może mieszam z inną np. Desperados W każdym razie rzuciłem okiem na listę zwycięzców i jestem lekko zdziwiony. Na 18 zwycięzców, aż 5 razy mamy Agnieszkę, w tym 2x Agnieszkę K. i 2x Agnieszkę S. Nie twierdzę, że to niemożliwe, ale chyba muszę zmienić imię

Reklamę mogłeś widzieć, loteria trwała do końca sierpnia, z tymże w reklamie sierpniowej pewnie nie informowali o możliwości wygrania wyjazdu na karaiby, a jedynie o blikach 40 zł. Dlatego warto czytać regulaminy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andzi18 0

zielonaszpilka

#7204719 Napisano: 09.09.2024 12:08:43 w Dziś cieszę się z.....
radziosny napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anaesth napisał(a):

radziosny napisał(a):

Cieszę się z kufli z Kozela.. niby nic, a w końcu można się porządnie napić emotka
Ktoś wie czy można w nich wrzątek trzymać i myć w zmywarce?

Wrzątku nie wlewałam, ale szkło jest grube, więc powinno wytrzymać. Wrzące piwo będziesz pić? Alkohol Ci odparuje emotka
Myję w zmywarce w górnym koszu i nic złego się nie dzieje emotka

Do wrzątku lepiej sprawdza się cienkie szkło, grube może pękać emotka  Przy grubym szkle nagrzewa się wewnętrzna część szklanki, a zewnętrzna wciąż jest chłodna i ta różnica temperatur może powodować pęknięcie szkła.

Ja tych kufli używam póki co do innych napojów jak piwo emotka , ale wiadomo piwa też się napiję.. poza tym, jest coś takiego jak grzane piwo chyba emotka
Ok dzięki za info, czyli zmywarka tak, wrzątek nie.

Niektóre naczynia z grubego szkła również nadają się do wrzątku, ale to lepiej sprawdzić, żeby sobie nie zrobić krzywdy emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

zielonaszpilka

#7204712 Napisano: 09.09.2024 11:53:18 w Dziś cieszę się z.....
anaesth napisał(a):

radziosny napisał(a):

Cieszę się z kufli z Kozela.. niby nic, a w końcu można się porządnie napić emotka
Ktoś wie czy można w nich wrzątek trzymać i myć w zmywarce?

Wrzątku nie wlewałam, ale szkło jest grube, więc powinno wytrzymać. Wrzące piwo będziesz pić? Alkohol Ci odparuje emotka
Myję w zmywarce w górnym koszu i nic złego się nie dzieje emotka

Do wrzątku lepiej sprawdza się cienkie szkło, grube może pękać emotka  Przy grubym szkle nagrzewa się wewnętrzna część szklanki, a zewnętrzna wciąż jest chłodna i ta różnica temperatur może powodować pęknięcie szkła. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7204663 Napisano: 09.09.2024 07:12:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

notta napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ciekawy zapis w loterii Captain Jack. Loteria trwała do 31.08, a losowanie dodatkowe ewentualnych niewydanych wycieczek na Karaiby w dniu 9.08 i tylko że zgloszen do dnia 5.08. Na dziś jest 18 laureatów nagród glownych. Czyli pewnie tym sposobem 2 wycieczki zostały dla agencji.....

może chodziło im o termin 09.09.2024..

Raczej nie. Bo losowanie też ze zgloszen do 05.08. Sprawdzałam kiedy losowanie bo robiłam porządki w kapslach i wygląda na to że można już je wyrzucić. A wycieczek rozdanych 18 z 20

???
ale jaja!

może Sponsor zareaguje? Choć coś w tym nieczystego jest- że wq regulaminie była zgoda na taki zapis..

Wszystko jest ok. Wycieczki były do wygrania tylko do 31.07. Do końca sierpnia można było wygrać tylko bliki. Spokojnie mogli robić dodatkowe losowanie wycieczek na początku sierpnia, bo sierpniowe kody już nie miały szans ich wygrać. 

edit: losowanie dodatkowe niewydanych głównych dawało nawet dodatkowe szanse na wygranie wycieczki losom z początku sierpnia, bo obejmowało kody zgłoszone do 05.08  emotka  Tak czy tak po tym terminie już szans na wycieczkę nie było żadnych. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7204259 Napisano: 06.09.2024 11:59:07 w Wkurza mnie...
GreenEK napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Action i ciągły brak zdrapek . Po co takie debilne loterię organizują skoro ciągle brak z dostępnością zdrapek

Zdrapek nie ma i już nie będzie. Tak odpisała agencja. W moim Actionie dostali 3 tysiące zdrapek. Rozdali je w trzy dni.

Przecież ten konkurs/loteria to jakaś porażka. 560 dość marnych nagród i to na całą Polskę... Mało że potrzebna zdrapka to jeszcze trzeba się wbić w bramkę. Zdrapki pewnie rozdali sobie a kto wygrał to i tak tajemnica bo wyników oficjalnie raczej nie będzie.

U mnie skończyły się w pierwszym tygodniu. Napisałam o tym do nofszej. Była odpowiedź, że wyjaśnią, że zgłaszać do Action. A po kilku dniach dostałam jeszcze jednego maila z kodem do zabawy. Oczywiście nic nie wygrałam  emotka

U mnie to samo emotka  jeden kod na który nic nie wygrałam i informacja, że zdrapki nie zostaną uzupełnione w sklepach emotka  żenująca loteria. Chyba wiedzą ile średnio transakcji dziennie mają w sklepach, więc minimum tyle zdrapek razy dni trwania loterii powinni zapewnić.  Chyba, że zakładali, że zdrapki dostaną tylko ci, którzy o nie poproszą a kasjerzy wydawali zdrapki sami z siebie do każdego paragonu. Nie wiem co tam się zadziało, ale nofsza bardzo straciła w moich oczach jako organizator loterii. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7204216 Napisano: 06.09.2024 10:42:25 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Action i ciągły brak zdrapek . Po co takie debilne loterię organizują skoro ciągle brak z dostępnością zdrapek

Zdrapek nie ma i już nie będzie. Tak odpisała agencja. W moim Actionie dostali 3 tysiące zdrapek. Rozdali je w trzy dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7203550 Napisano: 03.09.2024 14:59:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimberly napisał(a):

https://wygrywajznamyslow.pl/

Nowa loteria w Dino od dziś, może ktoś dodać do bazy, bo mi coś to nie idzie;) i wiem, że w tytule wątku jest bez linków ale nie wiem jak to inaczej wam przekazać emotka

Kochana, w tytule jest bez klików a nie linków;) czyli w tym wątku nie zbieramy głosów np. w konkursach na lajki;) Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

zielonaszpilka

#7203481 Napisano: 03.09.2024 10:56:19 w Smolar
visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

notta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=paJRAF0nVQ4 Smolar od kuchni!

Chyba tyle to ma wspólnego z rzeczywistością co mój poranek z tymi z reklam 😉

A mnie się podoba emotka  zawsze się zastanawiałam, ile osób tam pracuje i co to za ludzie emotka  teraz wiem więcej emotka  wiadomo, że to reklama a nie prawdziwy dzień z życia agencji, ale i tak fajnie emotka

Skąd wiesz, ile osób tam pracuje, skoro sam „główny bohater” to pan występujący w reklamach… Rozbawił mnie dział prawny- już widzę jak Smolar na „stanie”, na stałe, ma swój dział prawny 😅.
Szef na pewno jest prawdziwy, no chyba, że troszkę AI, go przerobiło 😜.

Serio? No ciekawe czy aż tak by ściemniali, bo to by było słabe, gdyby pokazywali dział prawny, który nie istnieje  emotka  pana z reklamy nie kojarzę, więc nie wiem. Może dorabia sobie po godzinach?😂 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7203446 Napisano: 03.09.2024 08:46:36 w Smolar
@gnieszk@ napisał(a):

notta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=paJRAF0nVQ4 Smolar od kuchni!

Chyba tyle to ma wspólnego z rzeczywistością co mój poranek z tymi z reklam 😉

A mnie się podoba emotka  zawsze się zastanawiałam, ile osób tam pracuje i co to za ludzie emotka  teraz wiem więcej emotka  wiadomo, że to reklama a nie prawdziwy dzień z życia agencji, ale i tak fajnie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7203402 Napisano: 02.09.2024 21:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Kochani proszę napiszmy masowo do Kropki Bordo że powinni nam dać możliwość odesłania oświadczeń drogą mailową. Koszt wysyłki poleconym czy kurierem to 10 zł emotka  bądźmy Eco!

Myślę, że im to akurat na rękę. Sporo osób z tego powodu nie odsyła oświadczeń na nagrody mniejszej wartości albo np. spóźnia się z odesłaniem i nagroda zostaje w rękach agencji. Nie wiem czy większej presji nie wywarłoby się gdyby napisać do sponsorów, firm, które regularnie obsługuje Kropka, ale w sumie można najpierw zacząć od Kropki i w razie braku reakcji próbować „wyżej”. Przy czym
patrząc na dotychczasowe działania Kropki jakoś nie mam poczucia, że nasze petycje zrobią na nich jakiekolwiek wrażenie emotka Wyświetl w wątku >>
2 onmyown, emi 0

zielonaszpilka

#7202893 Napisano: 31.08.2024 11:20:39 w WC - rozmowy o wszystkim
mikshi napisał(a):

Wiecie może czy do Winiary można się zgłaszać również w weekendy?

Można Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7202860 Napisano: 30.08.2024 22:13:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

EverydayMe - do konkursu P&G serio nie może być zakup produktów w Biedronce? Reg mówi tak "... (zwanego dalej „Produktem”), znajdującego się w aktualnej ofercie dowolnego sklepu usytuowanego na tereniePolski" a na stronie Everyday wymienione są sklepy jak: Stokrotka, Delikatesy Centrum, Żabka, Intermatche, Polo Market czy Lewiatan...
Jak to rozumieć?

Standardowo jak zawsze. Obowiązuje regulamin. W którym miejscu masz wymianę te sklepy? Możesz zrobić screena?

No i masz napisane dowolny sklep. Wymienili kilka przykładowych, w których możesz znaleźć ich produkty. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7202854 Napisano: 30.08.2024 22:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

EverydayMe - do konkursu P&G serio nie może być zakup produktów w Biedronce? Reg mówi tak "... (zwanego dalej „Produktem”), znajdującego się w aktualnej ofercie dowolnego sklepu usytuowanego na tereniePolski" a na stronie Everyday wymienione są sklepy jak: Stokrotka, Delikatesy Centrum, Żabka, Intermatche, Polo Market czy Lewiatan...
Jak to rozumieć?

Standardowo jak zawsze. Obowiązuje regulamin. W którym miejscu masz wymianę te sklepy? Możesz zrobić screena? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7202229 Napisano: 28.08.2024 12:05:24 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na tem kaszel pomaga zimne powietrze . Przeszliśmy to przed wakacjami i taka starą lekarka kazała mi otwierać zamrażalnik i łykać te zimne powietrze . I naprawdę pomagało, kaszel nie dusił i ułatwiało oddychanie.

Na pewno to była rada przy krztuścu? Czy przy zapaleniu krtani?

Przy duszącym kaszlu ,syn nke mógł złapać powietrza, jak ryba próbował je łapać i się dusil. Robil się siny i właśnie te lekarka nam tak poradziła i minęło.  To nie było zapalenie krtani też chodziliśmy od jednego lekarza do drugiego i dopiero właśnie ta lekarka rozpoznała co się dzieje . Przy zapaleniu krtani też ro pomaga ,ale wtedy kaszel jest taki szczekający bardziej ,a krztusiec zatyka ,że nie można tchu złapać i właśnie to miał syn

Zastanawiałam się właśnie, bo do tej pory słyszałam to tylko o zapaleniu krtani. Nie wiedziałam czy można to stosować też przy krztuścu:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7202203 Napisano: 28.08.2024 10:46:32 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Na tem kaszel pomaga zimne powietrze . Przeszliśmy to przed wakacjami i taka starą lekarka kazała mi otwierać zamrażalnik i łykać te zimne powietrze . I naprawdę pomagało, kaszel nie dusił i ułatwiało oddychanie.

Na pewno to była rada przy krztuścu? Czy przy zapaleniu krtani? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0