Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czy akurat moją zaliczyłabyś do fantastycznych, ale dzięki Na mojej pisance zrobiłam reprodukcję Krzyku z małych kuleczek - siedziałam nad nią kilka godzin i byłam z siebie naprawdę dumna ;);) Zwłaszcza, że pierwsza pisanka nad którą też się namęczyłam, nie została zapisana z powodu jakiegoś błędu i początkowo zrezygnowałam z konkursu
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sądzę, że nie robili losowania przynajmniej nie na nagrody z pierwszej 5. Nie wiem jak z miejscami 6-30. Zajęłam 5 miejsce i muszę nieskromnie powiedzieć, że uważam, że miałam fajną pisankę Sporo się nad nią napracowałam i nie miałabym nic przeciwko, żeby pokazali zwycięskie pisanki. Nie była na pewno najpiękniejsza, ale miałam fajny pomysł i liczyłam chociaż na miejsce w pierwszej 30, także bardzo się cieszę z aparatu
Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko jeżeli popełniłaś plagiat to nie byłoby co płakać, wtedy trzeba by było iść i spalić się ze wstydu Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo, dostałam 15 kart i koniec a szkoda, bo nawet gdybym nic nie wygrała to fajne te inspiracje może zarejestruje się i ściągne widgeta jeszcze raz? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to jest oczywiście subiektywny wybór, która praca jest najlepsza. Tylko, że wtedy jest komisja, która ocenia wszystkie prace według jakiegoś kryterium, więc wszyscy mają jednakowe szanse, bez względu na to ilu mają znajomych, czy mają zmienne ip czy może wymyślą program do nabijania głosów Jakby nie patrzeć jest to bardziej sprawiedliwe niż wybór najlepszych prac tylko przez internatów A żeby wszystkim dogodzić można robić tak jak w niektórych konkursach, pracę wybiera jury, ale nagrodę dostaną też prace, które dostały największą ilość głosów od internautów:) Mogą spać spokojnie Ci co zrobili dobre prace jak i Ci, którzy mają czas żeby zbierać głosiki Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego jestem za loteriami lub konkursami z jury Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do tego to uważam, że w konkursach na wierszyki, opowiadania itp. dobrze by było gdyby w regulaminie było zaznaczone, że praca ma być autorska i nigdzie do tej pory niepublikowana. To wtedy ucina wszelkie komentarze o tym, że wierszyk, który znajduje się na kilkudziesięciu stronach w internecie już od lat, został napisany przez osobę, która wygrała Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przede wszystkim redakcja wizażu powinna już w pierwszym dniu konkursu jasno wyjaśnić, że:
a) liczą się tylko banery i linki - i że kopiowanie adresu do przeglądarki, linki z maila czy podane na gg nie są zliczane!
b) że kod do komunikatorów był podany tylko po to, aby np. nasza kumpela mogła łatwiej umieścić baner na blogu
Poza tym:
c) procenty powinny być aktualizowane na bieżąco i np. gdy kliknęło się w link z gg, od razu powinno się wyświetlić, że głos oddano niepoprawnie - wtedy ludzie mieliby czas żeby zareagować na to
d) jeżeli ktoś używał e-konkursów tak jak to opisali - że boty i że bombardowanie klikami - to redakcja powinna usunąć te zbotowane konta, usunąć wszystkie pozostałe kliki które nadeszły z tego serwisu (no bo jak sprawdzić, które były legalne a które nie? niestety przez tego hakera część i tak by ucierpiała) ALE! powinni od razu powiadomić o tym osoby, które zbierały kliki na e-konkursach, żeby wiedziały, że muszą się reklamować gdzie indziej
W tym momencie sporo osób straciło mnóstwo czasu.
Niestety nie ma co już się denerwować, bo z tego co się orientuję to stawką był jakiś krem. Wiem, że zachowanie redakcji jest frustrujące, ale frustrujące w tych konkursach są też właśnie osoby, które w przeciwny cudowny sposób nabijają po kilka tysięcy głosów dziennie (m.in. dlatego nie gram w tych konkursach:) Trzeba po prostu wyciągnąć wnioski na przyszłość... Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane