Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale sprawa wygląda tak, że jest to wygrana z portalu mmlodz. Niby wystarczy podać nazwisko przed wejściem i odebrać zaproszenie, ale w ogóle nie orientuję się, czy sprawdzają dowód i czy ktoś kto poda moje nazwisko będzie mógł sobie wejść czy np. ja będę musiała jechać odebrać to zaproszenie. Ktoś wie, ktoś chce? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tyle te są zjechane z internetu
a co do emaluszków to tam sporo więcej zdjęć jest ściągniętych z neta Ale sejsa trwa, nie mam czasu się bawić w polowanie na czarownice Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie wiem, gdzie sa takie strony. Są na pewno jakieś banki zdjęć, ale nie wiem czy nawet jak kupisz taką fotkę to masz do niej pełne prawa i możesz używać jej w konkursie. Na pewno zawsze możesz szukać właściciela fotki i spytać czy możesz wykorzystać jego fotkę odpłatnie lub nieodpłatnie w konkursie.
Chociaż nie bardzo rozumiem po co te kombinacje. W przykładzie emaluszków i tak będzie to złamanie regulaminu, bo ma być Twoje dziecko.
Po drugie nie prościej i nie lepiej zrobić jednak swoją fotkę? Jak nie masz żadnej pasującej albumie, to chwilę pomyśleć nad koncepcją i zrobić zdjęcie? Przecież to trwa niedługo, a ile zabawy przy tym i satysfakcji jak wygra Twoja fotka. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to spójrz na to
http://www.tineye...6140a1540c874f409d4/ Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawsze się zastanawiałam co sanepid na takie ciasto by powiedział
Mi w każdym razie z tego co pamiętam smakowało Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Damian, co nie jest zabronione, jest dozwolone
I tyle
Ja jestem szczerze zadziwiona ile negatywnych emocji skrywają w sobie ludzie Przecież taka frustracja musi Was strasznie zżerać od środka. Musicie być nieszczęśliwymi ludźmi.
Nikt Was nie okradł, niczego Wam nie zabrał, a tyle jadu i złości Już nawet ktoś pisał donosy do organizatorów obecnie organizowanych konkursów, aby uważali na panią Monikę
Prawda jest taka, że ewentualne pretensje można mieć do organizatora, która to prawda była tu już wypowiedziana kilkanaście razy.
Kolejna prawda to taka, że na podstawie tego regulaminu z bh ja nie stwierdziłabym kategorycznie, że chodzi im o hasło złożone ze słów i tylko takie hasła będą przyjmować. Miało być hasło, co z resztą, nie wiadomo i tu znowu co nie jest zabronione jest dozwolone
Echh... ostatnio też widziałam konkurs, w którym do wygrania była wycieczka - trzeba było napisać postanowienie noworoczne i wygrał gość, który nie miał najciekawszego tego uzasadnienia, ale opisał swoje długie i ciężkie życie z żoną i napisał, że ma siódemkę dzieci (od przedszkolaka do studenta). Jedna z uczestniczek napisała, że ma wrażenie, że wziął komisję na litość. Co komisja na to? No cóż.. nikt nie mówił, że nie można na litość Trzeba pamiętać, że najlepszą strategią jest zawsze strategia wygrywająca
Bardzo mi się to spodobało i może niech każdy to sobie zapamaięta.
Jak świat światem oszukiwali i organizatorzy i uczestnicy. Świata nie zbawicie, a co sobie tu nerwów napsujecie, to Wasza strata
Swoją drogą - znalazłam kolejny sposób na wygrywanie Powoływanie się na siódemkę dzieci (od przedszkolaka do studenta) - dokładnie w tej formie! Wygrało to i auto w zetce i wakacje :D:D Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To czemu nie produkuje takiego g***a?! A skoro od tak potrafi takie cenzura wyprodukować to pewnie potrafi też zrobić coś lepszego! Więc niech nam pokaże jak wygląda prawdziwa sztuka!
Rozumiem, że Ty tak wygrasz 10 rowerków, to konkursy o bilety kinowe czy kosmetyki odpuścisz, bo nie można być zachłannym?
Oj ludzie, ludzie...
chociaż przed samym sobą byście byli szczerzy
Skoro nie zazdrości, skoro się z niej śmieje, to skąd tyle jadu i zawiści w tych wszystkich postach? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech pierwszy rzuci kamień ten, co w konkursach gra tylko na siebie, kto wysyła zgłoszenia tylko z jednego telefonu, z jednego maila, kto zawsze miał na wszystkie zgłoszenia paragony, kupony itd, ktoś kto, gdyby wiedział, że dzięki pracy dołączonej do kuponu ma szansę wygrać auto, tej pracy by nie zrobił.
Dajcie już spokój, bo to naprawdę nudne się robi. Teraz ten temat będzie wałkowany miesiąc? Może zamiast tracić czas na obrażanie się na forum, poróbcie jakieś prace plastyczne? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a szkoda może właśnie wtedy wystarczyłoby 3% talentu i 97% cycków Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc jak, na rossnecie żeby wygrać mam pokazać cycki, zaświecić, zatańczyć, przekupić diabła czy co?! Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że ponad tysiąc to bierze udział z paragonami tutaj nagród było 240 - każdy z nas na pewno wysłał kilka zgłoszeń - 2 minimum - a praktycznie nikt nie wygrał, więc ja myślę ze nie tysiąc osób ale kilka tysięcy Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bez przesady nie doszukujmy się aż takiego spisku po prostu to bardzo popularne imiona
a że facetów mniej? w końcu to rossnet chyba jasne, że więcej kobiet siedzi na takim portalu Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej, nie sprzedawajcie na forum za free tak genialnych pomysłów!!!! Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tego nie znałam dobre
No ja generalnie też bym się wściekła, jakbym myślała nad hasłem, a wygrałaby taka kartka, no ale...
Pretensje można mieć tylko do organizatorów.7
Chociaż myślę, że bardzo na rękę była im taka kartka. Mam wrażenie, że pozostałe hasła losowali, więc pani Monika odjęła im mnóstwo roboty związanej z czytaniem wszystkich kuponów i myśleniem nad tym, który nadaje się na I miejsce
Hasło jest w miarę ok, karta świeci, mruga, koła się kręcą, może nawet coś tam tańczy i śpiewa, więc kłopot z głowy
Ja tak to widzę^ Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest problemem, kupon mogła wrzucić do urny bez problemu Wystarczy ładnie się uśmiechnąć do pana z obsługi jeśli otwór za mały, żeby otworzył urnę i do niej wrzucił kupon, który się nie mieści nie znam sytuacji, nie wiem jak te urny wyglądały
Wiem, że ludzie mogą się czuć oszukani, bo miało wygrywać hasło, a nie cała otoczka, no ale życie
Zresztą hasła, które wygrywały w poszczególnych tygodniach są naprawdę kiepskie Hasło pani Moniki za to daje radę, nawet bez kartki
Ja gratuluję Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz: proszę chwilę poczekać, odłóż telefon i zajmij się tym, co robiłaś przed jej telefonem. Po 5 minutach czekania odechce jej się i więcej nie zadzwoni Wyświetl w wątku >>