Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że konkurs został źle przeprowadzony i mam zamiar wypunktować im wszystkie zaniedbania. To jest kolejne z nich. Szczerze mówiąc nie liczyłam na nagrodę, bo nie czułam tego konkursu a zgłoszenie pisałam na ostatnią chwilę na zasadzie, a co tam, skoro mam już kupon. Nie mam problemu z przegrywaniem. Mam problem z konkursami, co do przebiegu których można mieć duże wątpliwości, żeby nie użyć mocniejszych słów. To nie są bandamki, apaszki czy łyżeczki. To są 3 wycieczki o wartości 10 tys plus 100 zestawów kosmetyków. Ileś osób zrobiło zakupy na 50 zł, poświęciło czas na napisanie zgłoszenia i są robione w bambuko. I dlatego jestem zdeterminowana, żeby wyjaśnić, co się stało z nagrodami. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
umów cywilno-prawnych" też nie mogą. Uważam, że przyjmowanie zamówień na kosmetyki za min. 50 zł i potem rozdawanie kuponów konkursowych to rzecz związana z konkursem. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Operations Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, Avon Distribution Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Garwolinie, AVON EMEA Finance Service Center Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie oraz podmioty i pracownicy podmiotów świadczących usługi na rzecz Organizatora przy organizowaniu Konkursu na podstawie umów cywilno-prawnych, a także najbliżsi członkowie rodziny ww. osób, w tym w szczególności małżonkowie, wstępni, zstępni, rodzeństwo, przysposobieni i przysposabiający" ma się do ich informacji w komentarzu, że liderzy i konsultantki mogą brać udział w konkursie. Ktoś wie, czy konsultantki są pracownikami Avon czy nie? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już od dawna cenię swój czas i przestrzeń w domu i jeśli widzę, że do wygrania są skarpetki, czapki, jakieś bidony albo inny shit to nie wysyłam zgłoszenia, nawet jeśli mam paragon albo pomysł. Jeszcze jeśli to fajne skarpetki albo czapki... Ale serio? Fioletowa czapka milki? Albo skarpetki w te ohydne małe głody? Nie, dziękuję.
Stoliczki z belvity wyglądają fajnie, ale mam taki stoliczek z biedry i użyty był może ze dwa razy. Teraz leży i zbiera kurz. Może jak odkryj,ę w sobie instaduszę i będę cykać lanserskie fotki to mi się przyda:D:D:D Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Bełchatowie masz teraz silną konkurencję;) w ostatnich edycjach 1/1, 1/1 i teraz 2/2 i dopiero się rozkręcamy;) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie "który kładą egzaminy" tyczy się cienia, a nie słońca czy zaliczeń. Terminy i egzaminy kładą cień, który powoduje, że autor zobaczy słońce dopiero jak już zbierze zaliczenia. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt, że trzeba przeczytać ze dwa razy, żeby złapać, w którą stronę to jest poskładane, ale ja tu nielogiczności nie widzę Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie się tam wygrane hasło bardzo podoba:) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam dokładnie takie same odczucia:D Monia - tak, Eiffel - bardzo tak, godzilla - eeee.....???
A czy jest tu ktoś, kto ma konto na jogobelli i może mi coś sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Praca moni jest ciekawa:) Zbuduj jogoWIEŻĘ jest tylko w tytule:) W regulaminie jest chyba mowa o "konstrukcji", więc wszystko w porządku. Eiffel jest super, ale ta pierwsza praca... serio? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eee to nie była pyskówka;) Agata mogła poczuć się zaatakowana, a mnie chodziło o te nieszczęsne podatki;)
Jednak dużo bardzo mnie cieszy nagroda, jak nie wiążą się z tym żadne podatki;)
Oo i właśnie to kolejna bolączka. Bardzo często wartość nagrody jest zawyżona (chociaż juz ze dwa razy spotkałam się z tym, że organizator ewidentnie zaniżył wartość, żeby zapłacić niższy podatek;) I czuje się oszukana, a głupio wypominać organizatorowi, że regulminowa wartość np. kosmetyków to 200 zł, a w paczce nie ma kosmetyków nawet za stówę;) Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gryzą mnie konkursy, w których konkursowicze sami muszą płacić podatek - nie grałam, bo w przypadku gdy to ja jako zwycięzca płacę podatek, gram tylko o rzeczy, które sama chciałabym kupić lub o wyjazdy, które jakoś wpisują się w moje plany urlopowe.
Wygranej agataamtv pogratulowałam:) Gratuluję też szybkiego znalezienia kupca, bo o to nie łatwo, gdy zegarek jest tak drogi:)
A poruszam ten temat, bo naprawdę frustruje mnie, że często przy fajnych wartościowych nagrodach zwycięzca musi opłacić podatek sam. I co z tego, że koleżanka wygrała super wyjazd, jak nie mogła na niego pojechać, bo nie doczytała regulaminu, a podatek wynosił koło 1000 zł i nie stać jej było na to. Fajnie, że organizatorzy zdobywają fajne nagrody od sponsorów, ale byłoby jeszcze fajniej, jakby opłacali ten podatek za zwycięzce.
Myślę, że taki TVN stać, żeby zapłacić to 500 zł zamiast agataamtv Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie płaciłam żadnego podatku,PIT przyszedł i poleciał do księgowej razem ze wszystkimi innymi. Co z tym zrobiła, nie wiem:) W każdym razie na razie nikt się mnie o nic nie czepia i niech tak zostanie;) Wyświetl w wątku >>