Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6569952 Napisano: 08.02.2019 14:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

alan84 napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

czy w ogóle ktoś coś wygrał w loterii LOYD?

lipa. mmarzylem o aucie a tu inny kod wygral. szkoda ze nie podali nr rezerwowych.

bo głównej nikt pewnie nie odbierze a rezerwa to Pani Kasia, Asia, Basia z kadr lub marketingu i dlatego uznali że nie trzeba już tych kodów podawać

moja siostra na samym początku wygrała 50zł co mnie motywowało aby pić ich herbatki emotka

też tak myślę
bo rzadko zdarza się loteria, o której w wątku "moje dzisiejsze wygrane" tak cicho
albo nie podawali rezerwy bo na wszystkich karteczkach było to samo ;0

Do tego profesjonalizm pana w tureckim sweterku, losy wypadające z urny i stojąca pod ścianą komisja emotka , której nie powierzyłabym nawet nazdoru nad świnką morską  emotka

Ja dostałam dzisiaj maila o 14.14, żebym nie przegapiła (!) losowania samochodu, które odbędzie się dzisiaj o... 14 emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6569217 Napisano: 05.02.2019 20:14:13 w Wkurza mnie...
kasiaj110 napisał(a):

pink086 napisał(a):

Capitan doszedł ale bez kodów to wybrałam się do Tesco a tam też tylko niebieskie. Zoonk

u nas też już tylko zwykłe kapitany emotka  

Przemyśleli sprawę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6568963 Napisano: 04.02.2019 23:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

soulfly napisał(a):

Dajcie już spokój, nie piszcie nic do Renii bo to będzie ciągnęło się w nieskończoność. 

My już na powrót o cheetosiusiakach piszemy emotka  To jest temat dnia emotka
P.S. kupiłam 2 paczki chrupek, dziś patrzę  - jedna. Mąż mi zeżarł bez oglądania emotka

Mojego przedwczoraj wysłałam po Captainy Jacki. Nie lubię tego robić, bo albo nie ma paragonu, albo nie konkursowe opakowanie albo w ogóle nie to kupuje  emotka  Miał kupić 5 sztuk, wyedukowałam go, że o paragonie nie musi pamiętać, ale opakowanie musi być konkursowe, bo potrzebuję kapsli. Sukces. Przywiózł właściwe butelki, ale tylko 3. Mówi, że wziął 5, ale dwie mu się przy kasie rozbiły, ale spoko, bo wszystko ogarnął i cały dumny wyciąga mi paragon a w nim nabite 5 sztuk , no bo w końcu musiał za nie zapłacić. A kapsle z tych rozbitych butelek gdzie? A no zostały w sklepie emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6568759 Napisano: 04.02.2019 14:05:03 w Zdjęcia naszych wygranych
łyżeczka z fantasii:) jest calkiem urocza Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6568368 Napisano: 02.02.2019 21:10:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie konkurs Fairy! Miała być odpowiedź na 200 znaków bez spacji, a jednak liczą ze spacjami i jeszcze ten ich początek jakoś się chyba wlicza, bo nawet 200 ze spacjami nie przechodzi emotka
Dobra, ogarnęłam, że moje entery też się liczą jak spacje emotka  ale o tak, miało być 200 znaków bez spacji a jest Z! Wyświetl w wątku >>
1 niurek 0

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6567772 Napisano: 01.02.2019 08:46:35 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon na konkurs Topaz Moi Bohaterowie - 12 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6567554 Napisano: 31.01.2019 11:34:47 w Zdjęcia naszych wygranych
bardzo fajny zestaw od żołądkowej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6567280 Napisano: 28.01.2019 14:36:48 w Czy informują/ informowali?
kawazczekolada napisał(a):

anula81 napisał(a):

czy informowali już  ztego konkursu? niby w regulaminie pisze iż to oni mają słać @

https://www.e-kon...marnuj-w-swieta.html

nie jeszcze nie

Tak ja już dostałam maila Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6567211 Napisano: 28.01.2019 11:22:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

kreatia napisał(a):

captain jack
tydzień 3: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, jaki wypasiony strój będziesz miał na sobie i dlaczego?
tydzień 6: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, w jaką rolę wcieliłbyś się najchętniej i dlaczego? emotka emotka emotka

Można to ugryźć podobnie, ale dla mnie strój to nie to samo co rola emotka Więc ja w ogóle w inną stronę pójdę emotka

Poza tym ja dalej nie widzę pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6567210 Napisano: 28.01.2019 11:19:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

captain jack
tydzień 3: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, jaki wypasiony strój będziesz miał na sobie i dlaczego?
tydzień 6: W trakcie imprezy karnawałowej z Captain Jack, w jaką rolę wcieliłbyś się najchętniej i dlaczego? emotka emotka emotka

Można to ugryźć podobnie, ale dla mnie strój to nie to samo co rola emotka Więc ja w ogóle w inną stronę pójdę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6567101 Napisano: 27.01.2019 21:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Jaka jestem zła ,sama na siebie aż mi się ciśnienie podniosło  emotka  Patrzę właśnie na wygrany voucher do New Balance  z Lay's a tam termin realizacji 31 grudzień 2018 emotka Czy da się coś z tym zrobić ,czy jest sens pisać do nich o wydłużenie?? Pomocy emotka

Pisać zawsze możesz, nic nie tracisz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6566424 Napisano: 24.01.2019 20:14:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Fantasia wstawiła wynik z 21.01, ale tylko jedną osobę. Już nie wiem, czy znów coś pomylili, czy po prostu pani Bożena P. tak bardzo zdeklasowała wszystkich w ostatnim dniu etapu, że reszta nie zasłużyła nawet na łyżkę... emotka Dostał ktoś info o łyżce z 21.01? emotka

Cała kasa poszła na fotele, które muszą wysłać za pomylone maile i na łyżeczki już nie starczyło emotka  Pani Bożena zgarnęła ostatnią emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6566336 Napisano: 24.01.2019 15:11:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
santi333 napisał(a):

Mam swój drugi numer w VMobile, bo do końca zeszłego roku mieli fajną ofertę Freemium, ale pod względem funkcjonalności konkursowej to masakra.
Tak się zastanawiam czy właśnie w drugą stronę też nie są blokowane np. smsy/telefony od Smolara czy innych agencji, bo jeżeli już coś wygrywałem to na głównym numerze z Plusa, a nie na tym z Virgina emotka U Smolara to można jeszcze sprawdzić na stronie w razie czego, ale od innych to nawet można się nie dowiedzieć, że się coś wygrało.

To jaka siec/taryfa/karta jest teraz opłacalna pod względem konkursowym? Ktoś może coś polecić? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565982 Napisano: 23.01.2019 11:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Koszulki z Lecha były dobre jakościowo i miały fajny krój. 
Nie można mierzyć wszystkiego taka sama miarka. 

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 
Zapytaj nastolatka, czy chce bluze Oreo czy Nike  emotka  

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne...  emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo.

32,07 zł - to mało jak na koszulkę szczególnie że cena w regulaminie często jest zawyżona i z tego co widzę to koszulka jest personalizowana?? Pewnie większość ceny koszulki to ta personalizacja. Aczkolwiek do chodzenia po domu to w sumie spoko emotka  

Nie, koszulka nie jest personalizowana. Jest na niej człowiek (? albo coś) z ciastkiem zamiast głowy i podpis oreo people. No ja nie jestem oreo people. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565887 Napisano: 22.01.2019 23:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

soulfly napisał(a):

W Oreo jest b.duzo nagród, ciekawe jakiej są jakości ?

Pierwsza z brzegu koszulka z nadrukiem, którą (moim zdaniem) powinni przyznawać w konkursach:
https://not-a-slo...ade-z-nadrukiem.html
Cena: 129 zł.

Cena koszulki z nadrukiem w loterii Oreo: 32,07 zł.

Czy potrzebny jest komentarz? emotka

Chyba troche odleciałaś  emotka  z tym porównaniem. 129zl nie ma nic wspólnego z jakością koszulki... bajer, że eco... tylko nikt nie poda parametrów do porównania, jedynie, że mniej chemiiiiiiii 

soulfly napisał(a):

Koszulki z Lecha były dobre jakościowo i miały fajny krój. 
Nie można mierzyć wszystkiego taka sama miarka. 

Lech był super. Tylko na klacie nie masz tam butelki piwa do obnoszenia  emotka  . 
Zapytaj nastolatka, czy chce bluze Oreo czy Nike  emotka  

Dla mnie te bluzy i koszulki są fatalne... emotka  Co z tym robić? Gdzie w tym iść? Sprzątać? Robić na działce? No może, chociaż i do tego mam ciuchy, które mi się bardziej podobają. Jak będę miała kody, bo czasem zdarza mi się kupić oreo, to bez wahania oddam je komuś za darmo. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6565825 Napisano: 22.01.2019 19:43:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

onka37 napisał(a):

A to 1.4 W odpowiedzi na prawidłowe zgłoszenie Uczestnik otrzyma wiadomość zwrotną (w formiewiadomości email albo SMS) potwierdzającą przyjęcie zgłoszenia do Konkursu. Wiadomośćzwrotna zostanie przesłana do Uczestnika nie później niż w ciągu 24 godzin od chwiliwysłania Formularza albo SMS-a ze zgłoszeniem

To jest błąd. Możesz wysłać zgłoszenie przez formularz na stronie albo przez smsa, ale w formularzu też podajesz numer telefonu, więc po prostu po wysłaniu zgłoszenia czy to przez stronę czy smsem dostaniesz powiadomienie sms o tym, że zgłoszenie przyjęte.

Ale te powiadomienia nie przychodzą  emotka

Powinno przyjść w ciągu 24 godzin. Kiedy były zgłoszenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565821 Napisano: 22.01.2019 19:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onka37 napisał(a):

A to 1.4 W odpowiedzi na prawidłowe zgłoszenie Uczestnik otrzyma wiadomość zwrotną (w formiewiadomości email albo SMS) potwierdzającą przyjęcie zgłoszenia do Konkursu. Wiadomośćzwrotna zostanie przesłana do Uczestnika nie później niż w ciągu 24 godzin od chwiliwysłania Formularza albo SMS-a ze zgłoszeniem

To jest błąd. Możesz wysłać zgłoszenie przez formularz na stronie albo przez smsa, ale w formularzu też podajesz numer telefonu, więc po prostu po wysłaniu zgłoszenia czy to przez stronę czy smsem dostaniesz powiadomienie sms o tym, że zgłoszenie przyjęte. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6565781 Napisano: 22.01.2019 16:17:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Fantasii znowu zwycięzcy nagrody dziennej dostali maila o fotelu zamiast łyżeczki? emotka  Ten konkurs zaczyna być śmieszny emotka  Kto to nadzoruje? Znowu dorzucą 20 dodatkowych foteli? W całym konkursie miało być tylko 10 foteli. Po pierwszej pomyłce musieli dodać 20 foteli! A teraz co? Kolejne 20? Przecież ten konkurs będzie ich kosztował 5 razy więcej niż zakładali emotka  Czemu ja nie mogłam trafić łyżeczki, kiedy wysylali błędnego mailaemotka emotka   emotka   emotka  Tak się nastawiłam na ten konkurs, ale chyba ja i jury nie nadajemy na tych samych falach, bo na 3 zgłoszenia tylko jedna łyżeczka (a liczyłam na misiaa ahahahah emotka , a teraz to już w ogóle mam wrażenie, że będą nagradzać wymyślonych ludzi, żeby oszczędzić chociaż na tych fotelach z etapów tygodniowych, więc chyba kończę z fantasią emotka emotka   emotka   Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

zielonaszpilka

#6565778 Napisano: 22.01.2019 16:11:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

W Avon podawało się w zgłoszeniu imię i nazwisko?

Hmmm nie pamiętam, ale chyba tak. Imię nazwisko i maila. Ale ten konkurs budzi moje ogromne wątpliwości i w tym momencie kończy się moja przygoda z avon. Wyświetl w wątku >>
0 0