Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6600601 Napisano: 16.05.2019 18:51:12 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

Czy ktoś ma już jakiekolwiek info z OBI z konkursu fotograficznego? Maja czas chyba do jutra jeśli dobrze sobie zapisalam emotka

Na to tez czekam emotka chociaz z tym konkiem wiaze mniejsze nadzieje niz z avanti emotka chyba juz dzis nie beda indormowac, czeka nas emocjonujacy piatek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6600566 Napisano: 16.05.2019 17:23:52 w Czy informują/ informowali?
faworek napisał(a):

Miła26 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Czy ktoś już dostał wiadomość z Avanti? 

Chyba nie 

u mnie cisza...

Kurcze:( ja tak czekam na to avanti... każdy mail przyprawia mnie o mały zawał emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6600553 Napisano: 16.05.2019 17:00:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
guru800 napisał(a):

Jakimi zdjęciami wygraliście w Adidas, na których biegniecie czy nie koniecznie?

niekoniecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6600524 Napisano: 16.05.2019 15:51:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
luko922 napisał(a):

Dzięki wszystkim. W sumie to na wyjazd nawet nie liczyłem w snach, bo nawet w zgłoszeniu napisałem, że póki co jestem totalnym amatorem. Ale może to doskonała okazja, żeby to zmienić. Ale mega szok emotka  

Tak widziałam:D znalazlam Twoje zgloszenie i mysle że wlasnie tym ich ujales:) swietna fotai totalna szczerosc:D wkladaj adidasy i biegaj!:D zebys płuc w tym RPA nie wyplul:D Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6600517 Napisano: 16.05.2019 15:37:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
luko922 wielkie gratulacje!:) czyli moge odetchnac bo pewnie rpa juz poinformowane i moje ulubione w koszyku adidasa sa bezpieczne:D super nagroda, baw sie dobrze:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6600502 Napisano: 16.05.2019 15:17:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejny adidas emotka  zaczynam sie bac ze ten adidas 2 dni temu to RPA emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6600477 Napisano: 16.05.2019 14:06:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w ADIDASie  (UPGRADEMYRUN). Po jakim czasie dostaliście wiadomość na maila  od momentu podania go (swojego maila) w wiadomości zwrotnej na Instagramie? I czy już dostaliście, czy nadal czekacie?
Proszę o odpowiedź.

Wiadomosc Wiadomosc na insta dostalam dwa dni temu, maila podalam od razu i dalej czekam. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6600299 Napisano: 16.05.2019 09:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Byly wyniki konkursu z grami w eurosklepie, gdzie mialo ich byc 4500 szt, a wymagany byl zakup za 10zl?

Ktos w innym watku chyba Informuja pytal czy ktos oprocz niego dostal maila z wiadomoscia o grze. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

zielonaszpilka

#6600044 Napisano: 15.05.2019 15:34:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Możecie odesłać dane z toblerone auchan,bo  u mnie zaznaczam wszystkie zgody ,a formularz krzyczy,ze mam zaznaczyć wszystkie wymagane zgody. Tylko jak już są zaznaczone?

Przeczytaj sobie strone wczesniej w tym watku Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6599614 Napisano: 14.05.2019 19:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mamamichasia napisał(a): Poszukuję paragonu Monster Energy z ITM 08-30.04 

Dałam Ci łapkę w dół, ale zerknęłam jeszcze w neta i wydaje mi się, że chyba były dwa takie konkursy albo coś rzeczywiście pozmieniali w regulaminie. Na niektórych stronach jest info o takim samym konkursie ale trwającym do 31.03 i nie ma tam mowy o żadnym zakupie, jest za to 30 nagród w postaci czapki a nie 20.  A ten paragon, który tu byś zdobyła nic Ci nie da pewnie, bo chyba już w momencie zgłaszania się było podać dane z paragonu. Ja bym próbowała to wyjaśniać z organizatoremm. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6599487 Napisano: 14.05.2019 15:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):Adidas emotka mam nadzieje, ze to bon a nie RPA emotka emotka

chętnie za 500zł odkupię RPA  emotka emotka

Niestety jak to RPA to będzie ciężko sprzedać bo na instagramie mam podane imię i w wiadomosci pisali juz po imieniu, a dodatkowa ja podalam im maila z nazwiskiem emotka no mózg mi wyłączyło emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

zielonaszpilka

#6599476 Napisano: 14.05.2019 15:38:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Adidas emotka mam nadzieje, ze to bon a nie RPA emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6598374 Napisano: 11.05.2019 21:32:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rossmann 2/4 emotka w końcu jakieś bramki, w które trafiam emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6598360 Napisano: 11.05.2019 20:07:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Ech mam zły dzień, a jeszcze robię zgłoszenie na loterię Balcerzaka i wpisałam kod nie z tego opakowania, co paragon emotka Wpisałam kod z polędwicy a na paragonie mam schab pieczony. Jak myślicie, robić coś z tym? Pisać do Smolara z prośbą o wycofanie tego zgłoszenia? Bo ja szczęścia w loteriach w ogóle nie mam, ale obawiam się właśnie, że los sobie ze mnie zakpi i wygram akurat takim zgłoszeniem emotka

Ja w ogóle nie zwracam na to uwagi 

Dzięki! W takim razie też się tym nie przejmuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6598289 Napisano: 11.05.2019 13:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ech mam zły dzień, a jeszcze robię zgłoszenie na loterię Balcerzaka i wpisałam kod nie z tego opakowania, co paragon emotka Wpisałam kod z polędwicy a na paragonie mam schab pieczony. Jak myślicie, robić coś z tym? Pisać do Smolara z prośbą o wycofanie tego zgłoszenia? Bo ja szczęścia w loteriach w ogóle nie mam, ale obawiam się właśnie, że los sobie ze mnie zakpi i wygram akurat takim zgłoszeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6596700 Napisano: 07.05.2019 19:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony Kaufland z Troszczymy się...? Bo widziałem, że rozwozili. 

Ja jeszcze nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6595299 Napisano: 02.05.2019 22:24:14 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

bruce napisał(a):

pikawka napisał(a):

kermit napisał(a):

Strasznie irytują mnie reklamy Rossmann z Pauliną Krupińską. Takie to jakieś ciężkie i beznadziejne i jeszcze dlugie do tego. Ładna dziewczyna, ale talentu aktorskiego za grosz.

Też mi się one rzuciły w oczy. Strasznie sxtucznie wyszła. Rzeczywiscie słabe

To ja łykam kilogramami takie bajery...  emotka  Mam dziwną tendencję do odbierania wielu reklam nader pozytywnie, by nie rzec wręcz - przesadnie, jakby były pełnometrażowymi filmami.  emotka  Ostatnio rekordy bije u mnie reklama z psiakiem, który za żadne skarby świata nie ma ochoty chodzić ciągle na mordercze "spacerki" (o dyskotekach nie wspominając emotka ), gdyż jego pani pozbyła się bólu kolana dzięki specjalnej maści.  emotka emotka

Ta z psem jest raczej zabawna, ta Rossmana nudna i niesamowicie drętwa

ooo też dzisiaj widziałam tę reklamę i najpierw zastanawiałam się, czy to jest zajawka jakiegoś nowego kanału czy co. No i smutno, bo lubię Krupińską, jest śliczna jak laleczka, ale niestety ta reklama rzeczywiście sztuczna. Ona jest tam taka jakaś przesadna i nadmiernie podekscytowana. Reklamy z aktorkami z "przyjaciółek" dużo lepsze. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6591780 Napisano: 20.04.2019 15:29:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

czy ktos sobie poradzil z niedzwoniacym minutnikiem? Czy po prostu trzeba sie pogodzic z tym ze to chinszczyzna i po prostu co drugi nie dziala?

Myślałam, że mój minutnik jest zepsuty, ale po kilku próbach odkryłam zasadę jego działania:
ustawiam minutnik na 10 minut, tyka sobie, tyka.... w 9-tej minucie dzwoni (dość krótkie, lecz głośne "dryn"), po czym mam minutę, aby przyjść do kuchni i przygotować się uroczyście do wyłączenia gotującego się makaronu. Tykanie w ostatniej minucie samoistnie zanika.  emotka Jak dla mnie sposób działania minutnika z masterboxa jest super, bo nie dudni jak alarm przeciwpożarowy, tylko sygnalizuje mnie krótko i skutecznie, że nadchodzi ten czas emotka

O widzisz. Może to rzeczywiście jest jego schemat, bo mój chyba też coś pyrkocze właśnie tak minutę przed czasem a potem pyka coraz ciszej aż milknie. Ale jeżeli chiałabym ustawić 30 sekund to już lipa. Ja i tak korzystam z timera wbudowanego w piekarnik, ale wkurza mnie taki badziew. Garnek z barilli jest za to świetny.  Polowałam na moździerz, a wygrałam ten badziewny masterbox:/ dobrze, że doniczki, które chciałam udało się wygrać Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

zielonaszpilka

#6591641 Napisano: 19.04.2019 17:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostalam dzisiaj masterbox barilla. Wartosc regulaminowa to zart:D to nawet 200 zl nie jest warte nie mowiac o 670. Ciesze sie ze w wiekszosci etapow wygrywalam nagrody dodatkowe, bo sa duzo fajniejsze niz masterbox:D czy ktos sobie poradzil z niedzwoniacym minutnikiem? Czy po prostu trzeba sie pogodzic z tym ze to chinszczyzna i po prostu co drugi nie dziala? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6591356 Napisano: 18.04.2019 15:59:14 w Czy informują/ informowali?
Czy Topaz "Wiosenne porządki" informował?

Ok, już wiem, doczytałam u nich na fb. Będą dzwonić jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0