Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7171094 Napisano: 20.04.2024 15:25:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czemu w ogóle można założyć konto i od razu pisać, bez potwierdzenia adresu e-mail? To po co jest weryfikacja i wysyłany link do potwierdzenia, skoro od razu można pisać posty? Możesz uzależnić możliwość założenia konta od kliknięcia w link aktywacyjny w mailu? Wtedy ten 🤡 będzie musiał też za każdym razem zakładać nowego maila. Dajmy mu trochę dodatkowej roboty, bo gość ma smutne życie i ewidentnie cierpi na nadmiar czasu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7171038 Napisano: 20.04.2024 11:06:21 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Mi np. nie zaliczyło smaku Santo Libre, więc trzeba uważać

Bo nie ma go na liście emotka  niby dowolne capitany, ale z listy emotka

Bo zakupie się domyśliłam, dobrze ze tylko jeden taki kupiłam, ale niestety strona konkursowa wprowadza w błąd.

Taak, jak widzę „kup dowolne” to od razu włącza mi się czerwona lampka, bo zazwyczaj to oznacza „kup dowolne z listy”;) Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

zielonaszpilka

#7171011 Napisano: 20.04.2024 08:48:08 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

Mi np. nie zaliczyło smaku Santo Libre, więc trzeba uważać

Bo nie ma go na liście emotka  niby dowolne capitany, ale z listy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7170966 Napisano: 19.04.2024 20:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Morganeczka napisał(a):

Ej wygrał ktoś coś z Hochland w tej edycji? Podobno rozdają codziennie thermomix i jak do tej pory nikt nic? szukałam na lupce bo się uparłam i kupuje nałogowo te serki i nic...

Tak, sesyjnie dzisiaj pisała o wygranej    Przy jednej, tak wartościowej bramce dziennie, nie licz na wiele wpisów.

byekitty dyskusje prowadzicie właśnie w mdw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7170955 Napisano: 19.04.2024 20:05:01 w Żabka
bonitta napisał(a):

A u mnie kody się nie pojawiły. Żapsy są, a kodów amid widu ani słychu. Jak mnie wpieniają te konkursy w Żabce:/

Spróbuj wylogować się i zalogować (wiem, pewnie już tak zrobiłaś) ale czasem oni potrzebują czasu, żeby dodać kody.

Dzięki za podpowiedź, bo nie próbowałam tego, zamykałam tylko aple i otwierałam ponownie, niestety ani wylogowanie ani zamykanie nie pomogło:( no nic, piszę do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7170934 Napisano: 19.04.2024 18:56:17 w Żabka
A u mnie kody się nie pojawiły. Żapsy są, a kodów amid widu ani słychu. Jak mnie wpieniają te konkursy w Żabce:/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7170796 Napisano: 19.04.2024 08:37:23 w Pelargos
katrin1 napisał(a):

Rozmawiałam z panem z agencji Pelargos i tam jest jakiś dziwny myk z tym informowaniem. Za informowanie jest odpowiedzialna jakaś inna agencja, stąd te obsuwy. Oni sami nie wiedzą czemu to tyle trwa i stąd była ta informacja, że jak agencja nie poinformuje szkół dziś to
w poniedziałek będzie informował Pelargos. Powinni zadbać o jakiejś inne rozwiązanie kwestii informowania, bo w tym momencie obrywają oni, chociaż to chyba nie ich odpowiedzialno

Skoro tam takie zamieszanie to pewnie zwycięzców też wybierają na chybił trafił, coś czuję, że mogę się pożegnać z marzeniami o wyciskarce emotka

A ja mam wrażenie, że wybiera Pelargos, przekazuje listę maili do agencji odpowiedzialnej za informowanie i to tutaj proces się sypie. Według mnie leży informowanie. Do wyboru laureatów 
póki co nie mam zastrzeżeń emotka  Ktoś pisały, że pan z Pelargos powiedział, że nie ma listy laureatów z danymi, ma tylko
listę zwycięskich odpowiedzi i maile. Myślę, że dostęp do danych osobowych, które umieszcza się w profilu na tą agencja od informowania i wtedy w sensowną całość składają mi się te dziwne cząstkowe informacje, które udaje nam się uzyskać. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7170794 Napisano: 19.04.2024 08:27:06 w Pelargos
Rozmawiałam z panem z agencji Pelargos i tam jest jakiś dziwny myk z tym informowaniem. Za informowanie jest odpowiedzialna jakaś inna agencja, stąd te obsuwy. Oni sami nie wiedzą czemu to tyle trwa i stąd była ta informacja, że jak agencja nie poinformuje szkół dziś to
w poniedziałek będzie informował Pelargos. Powinni zadbać o jakiejś inne rozwiązanie kwestii informowania, bo w tym momencie obrywają oni, chociaż to chyba nie ich odpowiedzialność. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7170723 Napisano: 18.04.2024 19:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Justintime napisał(a):

a to odnośnie czego? Zwycięzców tych wypasionych nagród? No ja nic nie wygrałam emotka dziwne że całe forum również?

Podejrzewam, że tylko a propos tego, że zwycięzcy wybrani. A że standardowo znowu nie poinformowani… no cóż. Kto by się przejmował nimi, szkołami i jakimś regulaminem. Dno.

szczerze to nie wiem po co oni konkursy organizują skoro mają problem z powiadomieniem i wydaniem nagród. Czy oni mają te nagrody czy tylko tak o nich piszą żeby przyciągnąć konkursowe "ofiary"? Mało że ta ich strona kijowa bo mi ją na domowym necie blokuje to jeszcze z każdym konkursem problem i zlewanie tematu...

Ja również nie ogarniam i nie spotkałam się z tak mało profesjonalną organizacją akcji promocyjnych. Przecież oni sami sobie konstruują ten regulamin, więc jaki jest problem z dotrzymywaniem jego postanowień? Ktoś wyżej pisał, że jak nie poinformują do jutra to w pkniedzialek
pelargos sam będzie informował. No ale moment, to właśnie nie w gestii pelargosa leży poinformowanie? Ja mam wrażenie, że tam między p&g a pelargosem jest jakiś ostry brak komunikacji i ewidentnie do zmiany są osoby, które zabite akcje odpowiadają - po obu stronach. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7170718 Napisano: 18.04.2024 19:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Justintime napisał(a):

a to odnośnie czego? Zwycięzców tych wypasionych nagród? No ja nic nie wygrałam emotka dziwne że całe forum również?

Podejrzewam, że tylko a propos tego, że zwycięzcy wybrani. A że standardowo znowu nie poinformowani… no cóż. Kto by się przejmował nimi, szkołami i jakimś regulaminem. Dno. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7170525 Napisano: 18.04.2024 07:26:18 w Paragony, które można już wyrzucić
nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A grześki (te za 3 zł co siękupowało)? lisner? nestle xbox?

myślę, że możesz dodać też konkursy, które Ciebie interesują do tej listy emotka  będzie nam wszystkim bardzo miło!
bo z tego co wiem, to @zielonszpilka robi tę listę z dobrego serducha i zapewne skupia się na konkursach/loteriach, które sama ogarnia, a przy okazji nam wielce pomaga, za co bardzo dziękuję emotka

kreatia fajnie Cię znowu widzieć emotka  

nanajka81 https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-sledzikosc-lisner 04.06.2024
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-grzeszki-na-wage-zlota-grzeski 10.05.2024
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-lap-szanse-i-graj-o-nagrody Nestle Xbox 11.07.2024

Uzupełnię listę przy kolejnej aktualizacji, ale jak wyżej, sama również śmiało 
możesz ją aktualizować emotka

ok, nie wiedziałam że tak to działa i że mogę coś dopisywać. Dzięki za odpowiedź!

Działa dokładnie tak samo
jak Na co czekamy? emotka Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

zielonaszpilka

#7170506 Napisano: 17.04.2024 22:57:57 w Paragony, które można już wyrzucić
kreatia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A grześki (te za 3 zł co siękupowało)? lisner? nestle xbox?

myślę, że możesz dodać też konkursy, które Ciebie interesują do tej listy emotka  będzie nam wszystkim bardzo miło!
bo z tego co wiem, to @zielonszpilka robi tę listę z dobrego serducha i zapewne skupia się na konkursach/loteriach, które sama ogarnia, a przy okazji nam wielce pomaga, za co bardzo dziękuję emotka

kreatia fajnie Cię znowu widzieć emotka  

nanajka81 https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-sledzikosc-lisner 04.06.2024
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-grzeszki-na-wage-zlota-grzeski 10.05.2024
https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-lap-szanse-i-graj-o-nagrody Nestle Xbox 11.07.2024

Uzupełnię listę przy kolejnej aktualizacji, ale jak wyżej, sama również śmiało 
możesz ją aktualizować emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7170394 Napisano: 17.04.2024 15:36:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czemu niektórzy jeszcze liczą na główną z Milki? Aż ponownie przejrzałam regulamin i nie ma tam nic o tym, że będzie wybierana w późniejszym terminie albo z tych osób, co dostały 500 zł. Tylko razem wybierali I stopień i II. Nie pytam złośliwie, ale z ciekawości, czy może o czymś nie wiem, bo przecież Smolar zawsze w tym samym czasie informuje I i kolejne stopnie, od razu też wszystko jest w bazie. A widziałam już sporo wpisów, że niektórzy jeszcze liczą na info o głównej emotka

Myślę, że chodzi o to, że główną w takiej wysokości raczej poinformują telefonicznie, dopiero potem będzie sms/mail. Dodatkowo przy głównej wysyła się dokumenty pocztą, a nie online i przy głównej formularz smolara pokazuje, ze nie ma takich danych w bazie laureatów, stąd niektórzy jeszcze po cichu liczą, że skoro nie ma ich w bazie to może oni będą tymi szczęśliwcami, którzy będą odsyłać dokumenty pocztą emotka  Dopóki nikt się nie pochwali a regulaminowy termin informowania nie minął to marzyciele mogą dalej marzyć emotka Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, cb656 0

zielonaszpilka

#7170183 Napisano: 16.04.2024 17:40:54 w Pelargos
Justintime napisał(a):

W odpowiedzi na maila wyslali mi link

https://www.everydayme.pl/dziennamedal

Jaja sobie robią. Chyba jeszcze się nie zdarzyło, żeby dotrzymali regulaminowych terminów informowania. Zupełnie nie rozumiem czemu p&g dalej z nimi współpracuje. Taka duża marka, a taka nieprofesjonalna obsługa. Nie wiem z czego wynikają te obsuwy - czy leżą po stronie Pelargos czy P&G, ale jest to niepoważne. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7170182 Napisano: 16.04.2024 17:38:07 w Pomocy!!!!
illillilllia napisał(a):

Pomocy!!!! Wygrałam wycieczkę i babeczka z biura podróży cały czas mnie zbywa emotka co zrobić w takiej sytuacji? Plan wylotu był na maj a mamy już połowę kwietnia emotka Gdzieś mogę to zgłosić? Sił już na nich nie mam

Co to znaczy zbywa? I co to
znaczy, że wygrałaś wycieczkę? Wygrałaś voucher do biura podróży czy jakiś zorganizowany wyjazd na konkretne wydarzenie/termin? Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zielonaszpilka

#7169682 Napisano: 14.04.2024 15:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Jak unique one podchodzi w Winiary do kiepsko opisanych paragonów? Jeszcze nie zaczęłam zgłaszać, a niektóre mam np. Pom na Kurcz ser. Tam trzeba po jakieś pieczątki latać?

dodałam wczoraj zdjęcie paragonu z produktami bo miałam opis "pomysł na..." - zobaczymy czy zatwierdzą

u mnie bez problemu 4 takie paragony

A wiesz może czy takie idiotyczne opisy typu Galaretka 71 g przechodzą czy muszę zmienić miejsce zakupów?:) Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7169667 Napisano: 14.04.2024 13:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak unique one podchodzi w Winiary do kiepsko opisanych paragonów? Jeszcze nie zaczęłam zgłaszać, a niektóre mam np. Pom na Kurcz ser. Tam trzeba po jakieś pieczątki latać? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7169570 Napisano: 13.04.2024 16:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tomek1989 napisał(a):

Cześć, czy dobrze rozumiem regulamin loterii Lipton, że bilety do kina można wygrać tylko raz?

Tak. Jedna nagroda natychmiastową danego rodzaju na osobę i gospodarstwo domowe. Wyświetl w wątku >>
1 Tomek1989 0

zielonaszpilka

#7169508 Napisano: 13.04.2024 10:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

O co chodzi z tym kodem bonusowym w loterii Castoramy? Muszę najpierw się zarejestrować w loterii, a potem sobie wygenerować ten kod bonusowy? Bo jak inaczej zdobyć te dodatkowe losy? Towar zamawiałem przez stronę, ale nie otrzymałem dotychczas kodu online, tylko do zamówienia internetowego dali mi paragon z kodem. Na infolinii Castoramy kazano mi napisać do organizatora. Napisałem organizatorom maila. Ciekawe, co mi odpiszą. Doradzi mi ktoś coś?

Po rejestracji na tej stronie https://www.castorama.stocod.pl/?c=K8ZGHCTWVU powinieneś dostać smsem dodatkowy kod. Ale ten kod możesz wykorzystać tylko w sklepie stacjonarnym w tym automacie konkursowym i to tylko jak masz do zeskanowania inny kof konkursowy z tego sklepu. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7169497 Napisano: 13.04.2024 09:29:18 w Wysyłanie zgłoszeń w weekendy
Zbędny wątek. Takie pytania zadawaj w wątku Dyskusje o innych konkursach. A jak chcesz wiedziec czy ktoś coś wygrywa w weekendy to polecam wątek Moje dzisiejsze wygrane. Wyświetl w wątku >>