Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6615239 Napisano: 01.07.2019 10:48:31 w Wkurza mnie...
pink086 napisał(a):

Że zostawiłam wszystko na ostatnią chwilę, robico, Monte, Red bull... Tworzenie było ciekawe przy dzieciach, które spać nie chciały! Pewnie o czymś zapomniałam, ale trudno... Może zmądrzeje na przyszłość:-)

To tak jak ja emotka dziecko nie chiało spać, więc dopiero od 22 do 23.30 robiłam Wase i Robico, a potem w pół godziny poszło Monte i Red Bull plus wbijanie ostatnich kodów coli emotka Zostało mi jakieś 10 kodów na Monte, bo oczywiście zbieram się do wysłania zgłoszeń od początku loterii... wkurzam się na samą siebie, ale cóż... może jak dziecie podrośnie będzie mi łatwiej ogarniać takie rzeczy wcześniej,,, Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6614020 Napisano: 27.06.2019 11:58:02 w SZUKAM....
basku napisał(a):

czy ktos moze pamieta jakie daty urodzenia byly w https://zalodowanaloteria.pl/
w poniedziałek, wtorek i środa?
bo byłam w górach poza zasiegiem i tak sie zastanawiam czy mialam az takiego pecha ze w koncu moja date dali emotka

wystarczy wejść w wyniki i tam masz masze datę, albo przejrzeć wątek Dyskusje... bo kilkukrotnie już były podawane. Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

zielonaszpilka

#6613932 Napisano: 27.06.2019 08:44:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jezdza w koncu doniczki barilla - jedna dzisiaj, jedna juz 17 czerwca, ale zostawiona bez info u ochrony budynku i odebrana wczpraj dopiero. Chyba dpd. Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

zielonaszpilka

#6613321 Napisano: 25.06.2019 16:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Jaka data była wczoraj w Koralu

29.05 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6612618 Napisano: 24.06.2019 08:47:56 w Pomocy!!!!
Szukan kogos kto wie czy bonem adidas z upgrade my run mozna placic za rzeczy z wyprzedazy. Boje sie ze wloze to co chce do koszyka a potem wklepie kod i bedzie lipa a kod przepadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6611980 Napisano: 21.06.2019 12:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nieprzytomna napisał(a):

izkak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Z którego konkursu informował dziś Payback ? 

Kaufland „Punkty zbieraj, nagrody odbieraj” - ten w którym trzeba było wydać 500 zł emotka  

Myślicie że już wszystko rozdane? ;(

Chyba tak. Wszystkie smsy z urodzinowego szły o 11 a z konkursu z eventimem szły o 12. Szkoda emotka bo eventimy wpadły, ale z urodzinowego nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6611979 Napisano: 21.06.2019 12:25:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Eventim Payback x2 emotka ale za to z urodzinowego nic emotka szkoda, bardziej liczyłam na ten urodzinowy konkurs emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6610024 Napisano: 14.06.2019 14:53:27 w Lay's
Kiciunia21 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

pusheen napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Dziś dotarł zestaw kibica. Niestety Lay's bez kodów i do tego wszystkie paprykowe. 

Z nowego konkursu? Z tego na Messengerze wysyłali promocyjne, więc myślałam, że tu będzie tak samo  emotka

nie, z tego na Messengerze, ja dostałam bez kodów

Też miałam karton (solonych) bez kodów  emotka

Ja przed chwilą dostałam karton z ostatniego etapu z facebooka. Niestety najgorszy ze smaków - Fromage blehh emotka na szczęście to opakowania promocyjne, więc wypieprzę te chipsy i wyślę kody emotka no chyba, że okaże się, że ktoś ze znajomych reflektuje na to ohydztwo. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6609365 Napisano: 12.06.2019 22:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy bony adidasa mozna wykorzystac na produkty z wyprzedazy? Czy da rade tez dorzucic dobtych zakupow znizke z newslettera? Ktos sie orientuje? Bede wdzieczna za odpowiedz:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6606872 Napisano: 05.06.2019 16:13:58 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

toka napisał(a):

Podobno z pierwszą klasą nie ma problemu. W moim przypadku chodzi o przeniesienie do innej szkoly w trakcie nauki

Też nie powinno być problemu. Najlepiej udaj się do szkoły, do której chciałabyś przepisać syna. Jeśli mają miejsca to po prostu zapisujesz go tam do szkoły, a szkoła już sobie sama załatwi ze starą szkołą resztę.

Właśnie tak zrobiłam i nie zgodzili się  emotka

Ale kto sie nie zgodzil?  Nowa szkola? Jak to uzasadnili? Moze nie mieli miejsc. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6606787 Napisano: 05.06.2019 13:35:02 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

Podobno z pierwszą klasą nie ma problemu. W moim przypadku chodzi o przeniesienie do innej szkoly w trakcie nauki

Też nie powinno być problemu. Najlepiej udaj się do szkoły, do której chciałabyś przepisać syna. Jeśli mają miejsca to po prostu zapisujesz go tam do szkoły, a szkoła już sobie sama załatwi ze starą szkołą resztę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6606546 Napisano: 04.06.2019 21:13:20 w Wkurza mnie...
aurelito napisał(a):

bruce napisał(a):

anaesth napisał(a):

anka3 napisał(a):

Będą patrzeć jak na dziwaka kolekcjonera paragonów z czekoladą emotka Po prostu zrobię kolejne niepotrzebne zakupy 

U mnie w C4 przy kasach samoobsługowych często pomaga kobieta, która zawsze patrzy na mnie jak na złodziejkę. Na siłę chce odkładać mój koszyk na stertę, a kiedy widzi, że mam w nim jeszcze produkty do nabicia na osobny paragon, to głośno i z wyrzutem pyta "A TEGO PANI NIE KASUJE?". W końcu jej powiem, niech sobie mnie raz na zawsze zapamięta, że po to idę do samoobsługowej, żeby sobie skasować każdą rzecz na osobny paragon, a mam do tego prawo. Albo niech woła ochroniarza i mnie przeszuka - nic nie znajdzie. Po co mi kraść, skoro nie będę miała wtedy paragonu?  emotka  Także chyba czas przestać się przejmować tym, co ludzie powiedzą. Dopóki swoim zachowaniem nie robimy krzywdy innym (no dobra, trochę blokuję kasę samoobsługową), to nie mamy sobie nic do zarzucenia. Jak byłam mała, to zbierałam opakowania po czipsach, a moja siostra zbierała papierki po gumach do żucia. Może ktoś kolekcjonuje paragony? Hobby jak każde inne emotka

Mnie tak za każdym razem w Kauflandzie obserwują przy kasie samoobsługowej: personel sklepu oraz ochrona. I tylko patrzą, ile jeszcze paragonów.  emotka

Ha ha ha mnie w Tesco wczoraj kobitka tak molestowała wzrokiem, a ja buch jedna rzecz- paragon, jedna rzecz paragon....przy 5-tym paragonie chciała już ruszyć...to dla zmyłki skasowałam kilka rzeczy na jeden paragon.... zawróciła...a ja znowu emotka  jedna rzecz- jeden paragon emotka  mina kasjerki bezcenna:)

p.s. wkurza mnie susza...

Ja tez w tesco kupowalam 5 rzeczy przy okazji barilli na osobne paragony placac do tego 1,2, 5, 10 i 20 groszowkami . myslalam ze babka skisnie a ja mialam ubaw i spokojnie kasowalam dalej. Chodzila kolo mnie i miauczala ze zapcham kase, ze mam wolniej wrzucac, ze mam nie wrzucac niepolskich monet bo tez sie zapcha (przez przypadek wrzucilam 10 centow), ale spokojnie z usmiechem jej odpowiadalam: dobrze, tak zrobie, dobrze, nie bede, itd. W koncu zmiekla i sama uruchomila mi inna kase zeby wszystkie drobniaki sie zmiescily. Ponarzekala na ludzi ktorzy groszowkami placa za rachunki po 100 i 200, ja jej opowiedzialam o konkursach - sadzac po rozmowie nie bylaby dlanas zadna konkurencja nawet jesli by zagrala;) ale wkurza mnie zle opisy na paragonach dlatego w tesco juz nie kupuje. No chyba ze mam znowu worek groszowek bo to jefyny sklep u nas z kasa samoobslugowaemotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6606306 Napisano: 04.06.2019 11:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chaber20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

chaber20 napisał(a):

Jaka byla wczoraj data w Koralu? Zapomnialam sprawdzic.

28.03

Dziekuje za szybka podpowiedz. Chyba nigdy nie doczekam sie swojej.  emotka

u mnie podobnie eh

czyli jeśli 28.03 był wczoraj a to data znanej mi osoby to już nie ma co zgłaszać DZiś?

Chyba jest 5 dni na zgłoszenie.

maverick niestety nie możesz sie zgłosić. Jak ktoś ma urodziny w  danym dniu to może się zgłosić tylko w dniu wylosowania tej daty. 5 dni jest na kupienie loda i wypełnienie formularza, ale to jak już Cię wylosują, czyli po tym jak zglosiłeś się w dniu, w którym wylosowali Twoje urodziny. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6606302 Napisano: 04.06.2019 11:41:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nieprzytomna napisał(a):

Mam pytanie: Kaufland urodziny PayBack - jak sprawdzić ile kasy się wydalo łącznie na zakupy? Jedyna opcja to paragony czy coś jeszcze?

zaloguj się na swoje konto payback i tam masz historię punktów. Ja wchodzę po kolei we wszystkie transakcje w okresie konkursowym i zliczam tylko punkty za "zbieranie punktów", nie zliczam punktów za kupony i innych dodatkowych. Powinnaś mieć min. 167 punktów, bo 3 zł to 1 punkt emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6606196 Napisano: 04.06.2019 01:23:04 w Wkurza mnie...
anka3 napisał(a):

anka3 napisał(a):

A mnie wkurza to, że po raz kolejny jechałam na marne do sklepu po paragon, kupiłam produkty i nie dostałam paragonu, bo wyłączony był fiskal emotka  a nie wpadłam minutę przed zamknięciem emotka

Jak to wyłączona była kasa? Nie może Ci nie wydać paragonu. Ja bym bez paragonu nie odeszła. Zgłoś to, co to za sklep?

ABC, mała miejscowość. Sklep niedawno dołączył do sieci, wcześniej typowy wiejski 'półhurt' (właściwie od dołączenia do sieci nic się tam nie zmieniło - wystrój i asortyment tak samo ubogi). Nie chcę robić problemów właścicielom, czasy są dla nich wystarczająco ciężkie przez duże sklepy - tylko inny konkursowicz zrozumie wkurzenie z powodu braku paragonu za spożywke emotka Kasa zamknięta, bo widziałam, że już było podliczanie po dniu. A nikt nie potrzebuje przecież paragonu jak wpadnie po małpeczke przed zamknięciem

Echh masz za dobre serce... A daleko tam masz? Może podejdź jutro, niech Ci nabiją te produkty na paragon po prostu jutro Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6606192 Napisano: 04.06.2019 00:35:22 w Wkurza mnie...
anka3 napisał(a):

A mnie wkurza to, że po raz kolejny jechałam na marne do sklepu po paragon, kupiłam produkty i nie dostałam paragonu, bo wyłączony był fiskal emotka  a nie wpadłam minutę przed zamknięciem emotka

Jak to wyłączona była kasa? Nie może Ci nie wydać paragonu. Ja bym bez paragonu nie odeszła. Zgłoś to, co to za sklep? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6606015 Napisano: 03.06.2019 16:58:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

[quote=

magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

[quote=magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

[quote=magisterek napisał(a): [quote=edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magisterek] Nie ma to jak na konkurs urodzinowy Payback w Kaufland napisać życzenia - prawie, że wypracowanie, bo w regulaminie nie ma limitu znaków i kiedy chcesz życzenia wysłać okazuję się, że limit znaków jest!  emotka Skracanie nie ma sensu - trzeba coś na 4 linijki wymyślić od nowa. Szkoda, żeby zakupy na 500zł się zmarnowały hahaha

Pff dobrze wiedzieć, dzięki emotka ja w ogóle nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że można tam wysłać filmik i od 2 tygodni chodzę i wymyślam, co też im nakręcę jutro emotka emotka rozumiem, że oni to 500 zł sprawdzą po ilości zebranych punktów? Bo ja kurczę nie zbieram paragonów i tylko na podstawie tych punktów podstawowych sobie wyliczam czy mam już to 500 czy nie emotka też tak liczycie czy jednak zbieracie paragony?

Ja mam paragony, bo po livzbie punktów bym w życiu sie nie doliczył ile wydałem do tego czasu w kauflandzie na zakupy, bo niby 3zł to 1 punkt, ale np kupując Laysy czy jakieś inne produkty doliczało czasem po 100 punktów do produktu extra.

no tak, ale na koncie mam info czy to zbieranie punktów czy punkty ekstra za zakup lub kupon, więc ja liczę tylko te ze "zbierania punktów". Mam nadzieję, że dobrze liczę, bo po paragonach też bym się nie doliczyła, bo np. nie wszystkie zakupy są premiowane punktami i tym samym nie liczą się  d tej kwoty 500 zł emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6605978 Napisano: 03.06.2019 15:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

magisterek] Nie ma to jak na konkurs urodzinowy Payback w Kaufland napisać życzenia - prawie, że wypracowanie, bo w regulaminie nie ma limitu znaków i kiedy chcesz życzenia wysłać okazuję się, że limit znaków jest!  emotka Skracanie nie ma sensu - trzeba coś na 4 linijki wymyślić od nowa. Szkoda, żeby zakupy na 500zł się zmarnowały hahaha

Pff dobrze wiedzieć, dzięki emotka ja w ogóle nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że można tam wysłać filmik i od 2 tygodni chodzę i wymyślam, co też im nakręcę jutro emotka emotka rozumiem, że oni to 500 zł sprawdzą po ilości zebranych punktów? Bo ja kurczę nie zbieram paragonów i tylko na podstawie tych punktów podstawowych sobie wyliczam czy mam już to 500 czy nieemotka też tak liczycie czy jednak zbieracie paragony?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6605663 Napisano: 02.06.2019 16:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pepe87 napisał(a):

Witajcie!

Jestem tu nowy ale od razu pozwolę sobie zapytać.
Wygraliśmy rowerek dziecięcy w konkursie loteryjnym sklepów spożywczych Gama organizowanym przy współudziale firmy PMI COMBERA. Paragon został dołączony do kuponu i wrzucony do urny w sklepie. Pani zadzwoniła z informacją że wygraliśmy, otrzymaliśmy informacje że należy jeszcze wysłać formularz do pmi, w którym należy zaznaczyć że paragon został dołączony do kuponu, co też zrobiliśmy natychmiastowo. Kilka dni później telefon że nie mają paragonu i trzeba postarać się w sklepie o kopie....???
Kierowniczka sklepu rozkłada ręce że nie wie czy to wogóle będzie mozliwe, musi spytać informatyka.

Pomijając kwestie odpowiedzialności - że to my musimy się starać o paragon skoro został zgubiony na linii sklep - pmi, chciałem zapytać czy ktoś miał kiedyś podobną sytuacje, jeśli tak to prosiłbym o podzielenie się informacją czy udało się jakoś rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam.

Pytanie dlaczego w ogóle dołączaliście paragon do kuponu? W regulaminie jest informacja, ze na kuponie wpisujesz tylko numer paragonu i paragon amsz zachować do końca trwania loterii. Jak dołączyłeś ten paragon do kuponu? Zszywką? Klejem? To wy musicie się starać o kopie, bo to wy nie zachowaliście się zgodnie z regulaminem i jeśli chcecie nagrodę to musicie ten paragon mieć. Jeśli macie datę i numer paragonu to raczej nie powinno być problemu z uzyskaniem kopii. Ale generalnie bez paragonu mogą wam nagrody nie wydać. Nie znam tej agencji, nie wiem na ile jest prokonkursowiczowa. Może ktoś inny miał z nią do czynienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6605225 Napisano: 31.05.2019 16:54:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anaesth napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkursy/show/254620

Te ręczniki muszą mieć bardzo małą wartość, skoro nawet nie piszą o tym w regulaminie  emotka

Wydaj 10 zł na nabiał z cukrem w plastikowym śmieciu.
Poczuj się copywriterem w czasie darmowych praktyk.
Oddaj swoje hasło za friko.
Ewentualnie zeświruj z radości, jeśli to Ty-właśnie-Ty dostaniesz plastikowy ręcznik.
emotka

Kto o coś takiego zagra? Błagam, powiedzcie, że nikt... Nawet jakby dawali gratis do zakupów w sklepie to bym tego nie wzięła.., Nawet jakby dawali bez zakupów, to też bym nie wzięła emotka A tu masz wydać kasę, wysilić się, potem bujać się z robieniem zdjęcia i wysyłaniem paragonu, żeby otrzymać reklamową ścierkę. Mam nadzieję, że organizator zostanie z 600 ręcznikami w magazynie. Proszę, zmobilizujmy się i nie grajmy o taki chłam... Trochę szacunku do siebie i do świata.... Wyświetl w wątku >>