Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6620270 Napisano: 15.07.2019 14:04:04 w PLAGIATY
roksana2802 napisał(a):

Pani Ewelina sama usunęła po wymianie kilku wiadomości, organizator oczywiście poinformowany, ale mam nadzieję, że może ktoś wie, kim jest ta osoba z forum

Dla mnie to niepojęte, że ktoś kradnie. A wrzucenie kradzionego zdjęcia do konkursu, w którym każdy może obejrzeć zgłoszenia to dla mnie oznaka skrajnej głupoty emotka Dobrze, że takie jednostki same się podstawiają. Pytanie, ile takich złodziei wysuwa nie swoje zdjęcia do konkursów, w których nie ma galerii... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6620254 Napisano: 15.07.2019 13:49:53 w PLAGIATY
roksana2802 napisał(a):

Pani Ewelina Piotrek Bazela wrzuca MOJE prywatne zdjęcie, którym biorę udział w konkursach jako swoje zgłoszenie do konkursu!!! Zdjęcie przedstawia mnie i moją siostrę!

No szok! Trzeba to piętnować. Dobrze, że tutaj to wrzuciłaś. Organizator na pewno zgłoszenie usunie, ale Ewelina Piotrek Bazela powinni się wstydzić! Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6620196 Napisano: 15.07.2019 11:29:28 w Informują
tadziuuu napisał(a):

z konkursu redbulla maile ze szczegółami dotyczącymi realizacji nagród głównych emotka

Na razie tylko skoki. Helikopter cisza. Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

zielonaszpilka

#6619845 Napisano: 13.07.2019 15:44:09 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 moim zdaniem będą zwracać, a ja i tak sprzedaję taniej niż sklepy na allegro wiec nie chce mi sięw  to bawić.

właśnie też sprawdzam ceny wystawianych rzeczy przed wystawieniem po innnych sklepach i na allegro i zawsze daję kilka (kilkanaście) złotych taniej, ale ludzie i tak kupują gdzie indziej, bo jest SMART i nie płacą za przesyłkę. emotka a u mnie np. musza dac za ten paczkomat 9 zł to wolą gdzie indziej szukać emotka

To są średnio ogarnięci no albo kupują może jeszcze inne rzeczy u danego sprzedawcy. Ja kupuję zawsze tam, gdzie taniej bez względu na to czy jest smart czy nie. Chyba, że czegoś nie jestem pewna i myślę, że mogę coś zwrócić to wtedy korzystam ze smarta nawet jeśli jest odrobinę drożej (w sensie. maks kilka złotych) emotka Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, brucee 0

zielonaszpilka

#6619840 Napisano: 13.07.2019 15:37:22 w Allegro.pl - bez linków
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jak sprzedajecie coś na allegro udostępniacie opcję Allegro Smart?
Czy raczej nie dajecie takiej opcji kupującym?

Ja mam opcję Smart opłaconą na rok, wielu kupujących chętnie z tego korzysta. emotka

ale to nie to co ty kupujesz. emotka To co kupiłaś to jest dla ciebie emotka
To dla kupujacych to musisz
1- udostępnić dostawę do Paczkomatów lub Punktów odbioru poczty Polskiej, żabka, Orlen itp.
2- udostępnić możliwość zwrotu przez kupującego, żeby mieli za darmo

To co kupiłaś to jest dla ciebie emotka Kupujący twoi nie mają z tego nic emotka

A to mnie zaskoczyłeś.  emotka  Tłumaczono mi, że - jeśli ja mam opcję Smart jako sprzedający - jest to dla kupującego wielkie ułatwienie, bo wtedy chętny kupujący może skorzystać z tej opcji darmowej dostawy (obejmuje paczkomaty), jeżeli oczywiście też ma opcję Smart.  emotka

Bo tak jest, ale tej opcji nie można kupić. Ona jest nadawana przez allegro jeżeli spełnisz warunki, np. 98% zadowolonych kupujących, możliwość zwrotu i udostępnie nie opcji paczkomat/odbiór w punkcie. To co Ty kupiłaś na rok, to możliwość korzystania z ofert SMART gdy sama coś kupujesz na allegro emotka

pioge7 moim zdaniem będą zwracać, a ja i tak sprzedaję taniej niż sklepy na allegro wiec nie chce mi sięw  to bawić. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6619837 Napisano: 13.07.2019 15:30:46 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

A to chyba nie można samemu udostępnić sobie takiej opcji? Taką opcję chyba nadaje allegro, jeżeli masz odpowiednio wysoką ocenę jako sprzedający i o ile udostępniach opcję odbioru w punkcie.

nie allegro nadaje tylko samemu można sobie nadać
właśnie jest kilka opcji żeby to spełnić, te co napisałaś plus możliwość zwrotu przez kupującego produktu.
i tak pytam właśnie czy ktoś z was się na to zdecydował.

Jak to można zrobić samemu? Myślałam, że allegro dodaje znaczek automatycznie do ofert sprzedawców, którzy spełniają warunki. Ja sama chętnie korzystam ze smarta, ale do swoich ofert bym go nie włączyła właśnie ze względu na możliwość zwrotu. Nie chce mi się bujać z kupującymi w tym zakresie. Szkoda zachodu moim zdaniem Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6619827 Napisano: 13.07.2019 15:15:13 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

A to chyba nie można samemu udostępnić sobie takiej opcji? Taką opcję chyba nadaje allegro, jeżeli masz odpowiednio wysoką ocenę jako sprzedający i o ile udostępniach opcję odbioru w punkcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6619691 Napisano: 12.07.2019 20:03:59 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

escada napisał(a):

nie da się wykorzystać tego samego paragonu na konkurs z Coccolino w Tesco  i ogólnym, pomimo innego zdjęcia, wrrrrr
puściłam do Tesco kilka dni temu a dzisiaj nie przyjęło na ten ogólny (komunikat o wykorzystanym nr paragonu do Tesco), tak, że uważajcie w którym wolicie zagrać

o to ciekawe obostrzenie,jest o tym w regulaminie? Jeśli to dwa różne konkursy?

nie wiem, nie sprawdzałam, na razie się wkurzam emotka   fajna fotka mi się marnuje

Kurcze, faktycznie jest taki zapis. Dobrze, że jeszcze nie kupowałam coccolino....
4.8Na podstawie Dowodu zakupu promocyjnego zgłoszonego w niniejszym Konkursie nie można przystąpić do Konkursu „Pranie w stylu glamour z Coccolinow Teco” organizowanego przez Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. (czas przyjmowania zgłoszeń 15.06.2019 r. do 31.07.2019 r.)

i w drugim regulaminie
4.8 Na podstawie Dowodu zakupu promocyjnego zgłoszonego w niniejszym Konkursie nie można przystąpić do Konkursu „Pranie w stylu glamour z Coccolino”organizowanego przez Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. (czas przyjmowania zgłoszeń 15.06.2019r. do 31.07.2019r.) Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6618683 Napisano: 10.07.2019 10:59:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarły kosmetyki loreal z konkursu na dzień mamy na fb Poczta Polska Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6618024 Napisano: 08.07.2019 17:57:24 w Informują

zielonaszpilka

#6616015 Napisano: 03.07.2019 07:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

halliday napisał(a):

koala33 napisał(a):

halliday napisał(a):

koala33 napisał(a):

koala33 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Wczorajsze wyniki Red Bull były za ostatni etap. 

Brałam udział tylko w przedostatnim etapie (do 23.06) i też dostałam wczoraj maila, więc jeśli Ty masz pewność, że za ostatni, a ja, że za przedostatni, to widocznie puścili je razem.

a w tytule maila masz (12.3) czy (11.3)?

12.3 - wiem, to sugeruje 12 tydzień, ale mam zapisane kiedy wysyłałam (20-21.06), więc ewidentnie nie był to ostatni etap...

zgłosiłaś 20-21, ale zwerfikowali twoje zgłoszenie 22.06 więć brałaś udział w ostatnim etapie.

Etap trwał od 17.06 (poniedziałek) do 23.06 (niedziela). Rozumiem, że w etapie trwającym 7 dni są brane pod uwagę tylko zgłoszenia z pierwszych trzech dni? Bo 20.06 to dzień czwarty i to już za późno, żeby je zakwalifikować do trwającego etapu? emotka

sorry, sprawdziłem kalendarz z lipca, ale jak mi wiadomo zgłoszenia brały udział w etapie którym został zwerfikowany, pomimo ze wysłałaś np ostatniego dnia innego etapu.

moje doświadczenie mówi, że normalnie było - data zgłoszenia się liczy, nie żadnej weryfikacji

Ja zgloszenie i weryfikacje mialam w czasie trwania 9 etapu (odpowiednio3 i 4 czerwca) a mail z info w tytule (10.x) czyli tak jakby nagroda za 10 etap, stad watpliwosci Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6615773 Napisano: 02.07.2019 13:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Brałam udział tylko w przedostatnim etapie (do 23.06) i też dostałam wczoraj maila, więc jeśli Ty masz pewność, że za ostatni, a ja, że za przedostatni, to widocznie puścili je razem.

a w tytule maila masz (12.3) czy (11.3)?

12.3 - wiem, to sugeruje 12 tydzień, ale mam zapisane kiedy wysyłałam (20-21.06), więc ewidentnie nie był to ostatni etap...

No właśnie nie wiem czy jakiś tydzień im nie uciekł... ja na pewno zgłaszałam się w 9 tygodniu, a w mailu mam (10.)... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6615766 Napisano: 02.07.2019 13:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koala33 napisał(a):

a w tytule maila masz (12.3) czy (11.3)? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6615552 Napisano: 01.07.2019 22:11:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Mam problem z konkursem Payback "Punkty wydawaj, będzie zabawa", czy ktoś ma jakiegoś maila do nich? Konkurs obsługuje Loyalty Partner Polska. Dzwonili w zeszłym tygodniu kilka razy, ale mąż był w delegacji i zapomniał telefonu. Pani miała zadzwonić w piątek i dzwoniła, ale znowu mąż nie zdążył odebrać emotka podobno były tylko 3 sygnały. No ale... w regulaminie jest napisane, że podejmą 10 prób kontaktu telefonicznego w ciągu 14 dni. Pani dzwoniła 7 razy z czego raz odebrałam ja. Więc teoretycznie powinna spróbować zadzwonić jeszcze 3 razy emotka Reasumując emotka Czy ktoś ma do nich jakiś kontakt?

Spróbuj może oddzwonić na ten numer, z którego dzwonili tyle razy. Moim zdanie jeszcze zadzwonią, ale spróbuj może ich uprzedzić.

No właśnie nie da się oddzwonić na ten numer:( poczekam do jutra, a jak nie to będziemy szukać jakiegokolwiek maila do lloyalty emotka dzięki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6615525 Napisano: 01.07.2019 20:53:42 w Dziś w telewizji polecam film...
gryszelm napisał(a):

Hej, czy może ktoś polecić coś do obejrzenia na NETFLIX dla 13-15- latek. Córka wyjeżdża z kuzynką na wakacje do rodziny i przez 2 tygodnie będzie mogła korzystać z tej platformy. Jest tego bardzo dużo, więc sama nie przejrzę, a nie chciałabym żeby oglądały co popadnie.
Ja mogę polecić z filmów:
- "Sklep z jednorożcami"
- "Przerwana lekcja muzyki"
a z seriali
- "Ania, nie Anna"
Dorzucicie coś jeszcze?

Polecam Serię niefortunnych zdarzeń emotka Wciąga i młodszych i starszych. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6615509 Napisano: 01.07.2019 19:48:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam problem z konkursem Payback "Punkty wydawaj, będzie zabawa", czy ktoś ma jakiegoś maila do nich? Konkurs obsługuje Loyalty Partner Polska. Dzwonili w zeszłym tygodniu kilka razy, ale mąż był w delegacji i zapomniał telefonu. Pani miała zadzwonić w piątek i dzwoniła, ale znowu mąż nie zdążył odebrać emotka podobno były tylko 3 sygnały. No ale... w regulaminie jest napisane, że podejmą 10 prób kontaktu telefonicznego w ciągu 14 dni. Pani dzwoniła 7 razy z czego raz odebrałam ja. Więc teoretycznie powinna spróbować zadzwonić jeszcze 3 razy emotka Reasumując emotka Czy ktoś ma do nich jakiś kontakt? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6615369 Napisano: 01.07.2019 14:23:42 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
monkakk napisał(a):

Gdzie najtaniej dostanę to perfumowane Coccolino na konkurs fotkowy?

Najlepiej kup w Tesco;) będziesz mieć dwa konkursy w jednym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6615350 Napisano: 01.07.2019 13:39:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że pojawiła się już pierwsza spamowa wiadomość o rejestracje w loterii tymbarka z ref linka... Ludzie.. darujcie sobie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6615256 Napisano: 01.07.2019 11:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Robico odpisało na moją reklamacje. Wiec wg firmy takie sytuacje się zdarzają, choć jest im niezmiernie przykro, ze mnie to spotkało. Żałosna agencja została obrobiona przez swojego zleceniodawcę. Pozostawiam bez komentarza. Dobrze, że te nagrody były mało warte. Ps. Jak już wyłonili mój film i potem mnie zdyskwalifikowali w ramach rekompensaty dostałam zestaw gadżetów. Maskotka, dwie książki, dwie podstawki pod szklanki i dwie smycze. Oddam za darmo.... komuś z mojego miasta...

Ale jeżeli to były dwa różne filmy albo dwa różne zdjęcia to ja bym się kłóciła dalej. Nawet poszłabym z tym do rzecznika praw konsumenta a jak by trzeba było to może i do sądu. Jak to takie sytuacje się zdarzają? Jakie sytuacje? Takie, że Cię dyskwalifikują za plagiat którego nie było? Dla zasady walczyłabym dalej, żeby im utrzeć nosa. No co to ma być!

Nie widziałam Twoich zgłoszeń, ale jeśli nie łamią one tego punktu regulaminu "są kopią w całości lub części treści Zgłoszenia Konkursowego innych Uczestników Konkursu, zawierają fragmenty treści z różnych źródeł, a także są kopią własnego Zgłoszenia Konkursowego." to pisz kolejną reklamację! Chociaż pewnie już nie masz nerwów na to....

Nie mam nerwow, bo nagroda nie jest tego warta emotka

No to CzART trafia na listę agencji na które trzeba uważać... ech coraz dłuższa robi się lista agencji, z którymi nie chce mi się grać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6615250 Napisano: 01.07.2019 11:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Robico odpisało na moją reklamacje. Wiec wg firmy takie sytuacje się zdarzają, choć jest im niezmiernie przykro, ze mnie to spotkało. Żałosna agencja została obrobiona przez swojego zleceniodawcę. Pozostawiam bez komentarza. Dobrze, że te nagrody były mało warte. Ps. Jak już wyłonili mój film i potem mnie zdyskwalifikowali w ramach rekompensaty dostałam zestaw gadżetów. Maskotka, dwie książki, dwie podstawki pod szklanki i dwie smycze. Oddam za darmo.... komuś z mojego miasta...

Ale jeżeli to były dwa różne filmy albo dwa różne zdjęcia to ja bym się kłóciła dalej. Nawet poszłabym z tym do rzecznika praw konsumenta a jak by trzeba było to może i do sądu. Jak to takie sytuacje się zdarzają? Jakie sytuacje? Takie, że Cię dyskwalifikują za plagiat którego nie było? Dla zasady walczyłabym dalej, żeby im utrzeć nosa. No co to ma być!

Nie widziałam Twoich zgłoszeń, ale jeśli nie łamią one tego punktu regulaminu "są kopią w całości lub części treści Zgłoszenia Konkursowego innych Uczestników Konkursu, zawierają fragmenty treści z różnych źródeł, a także są kopią własnego Zgłoszenia Konkursowego." to pisz kolejną reklamację! Chociaż pewnie już nie masz nerwów na to.... Wyświetl w wątku >>
0 0