Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6625044 Napisano: 29.07.2019 23:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

A jak macie opisany Silan na paragonie, bo nie wiem czy dobry kupiłam?

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze.

No nie wiem czy dowolny. Punkt B na początku regulaminy mówi:
"... to okres, w którym można dokonywać zakupów produktów marki Silan Supreme oraz zgłosić się do konkursu"
https://relaxmome...ulamin_biedronka.pdf

Tak, ale dwukrotnie w regulaminie jest mowa o dowolnym produkcie marki Silan np. 1.1.3 kupić dowolny produkt marki Silan oraz zachować oryginalny dowód zakupu, więc ja byłabym spokojna o wszystkie paragony, które mają nazwę Silan.

Ale co ciekawsze... w żadnym punkcie regulaminu nie ma mowy o tym, że zakup musiał być zrobiony w Biedronce... emotka Oświećcie mnie... mogłam kupić Silan gdziekolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625034 Napisano: 29.07.2019 22:35:30 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy tylko ja mam problem z odczytaniem wiadomości na PW ? Jakaś awaria ?  emotka

W wątku pomocy trwa dyskusja na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6625020 Napisano: 29.07.2019 22:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

A jak macie opisany Silan na paragonie, bo nie wiem czy dobry kupiłam?

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624893 Napisano: 29.07.2019 17:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

A informują ten Silan dniami czy jak?

Raczej poszło jednocześnie. Ja mam maila z 15:48, jedna z godzin podana w wątku MDW. Nikt się nie chwalił późniejszymi mailami, za to ktoś się chwalił zgłoszeniem z ostatniego dnia i ma maila też o 15:48.

A Ty za który dzień masz?

Już nie pamiętam, czy to było zgłoszenie z ostatniego dnia czy nie emotka Wysyłałam kilka dni i teraz już nie pamiętam co i kiedy emotka

Ja też mam dwa z ostatniego dnia, a ma ktoś z innych dni? Czy Oświadczenia muszą być drukowane i podpisywane każde oddzielnie czy ważne jest aby pod każdym akapitem był podpis ale na jednej kartce?

Kurcze, to może jednak tylko ostatni dzień poinformowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624880 Napisano: 29.07.2019 17:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Raczej poszło jednocześnie. Ja mam maila z 15:48, jedna z godzin podana w wątku MDW. Nikt się nie chwalił późniejszymi mailami, za to ktoś się chwalił zgłoszeniem z ostatniego dnia i ma maila też o 15:48.

A Ty za który dzień masz?

Już nie pamiętam, czy to było zgłoszenie z ostatniego dnia czy nie emotka Wysyłałam kilka dni i teraz już nie pamiętam co i kiedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624873 Napisano: 29.07.2019 17:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Raczej poszło jednocześnie. Ja mam maila z 15:48, jedna z godzin podana w wątku MDW. Nikt się nie chwalił późniejszymi mailami, za to ktoś się chwalił zgłoszeniem z ostatniego dnia i ma maila też o 15:48. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624780 Napisano: 29.07.2019 15:32:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Czy ktoś zapisuje pytania z Tchibo?? Potrzebowałabym się dowiedzieć, jakie pytania były 20 i 21 lipca... Jest ktoś kto to wie?

napisałam pw emotka

Dziękuję!!! Przestało mnie w końcu męczyć to - na jakie pytania ja odpowiadałam... no dziury w mózgu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624768 Napisano: 29.07.2019 15:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś zapisuje pytania z Tchibo?? Potrzebowałabym się dowiedzieć, jakie pytania były 20 i 21 lipca... Jest ktoś kto to wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624031 Napisano: 26.07.2019 11:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

Konkurs  kawa Astra w Biedronce. 
Zapytałam na FB Stronę Biedronki czy w sklepach w których robię zakupy (podałam numery konkretnych placówek) dostanę tę kawę 
Odpisali mi że cytuję " w moim regionie nie będą dostępne kawy Astra" także  emotka  

Pytanie czy rzeczywiście nie będą, czy mają już tak dość tych pytań na fb, że odpisują z automatu, ze tych kaw nie będzie i juz, bo wtedy mają problem z głowy emotka Jak by napisali, że będą a jednak by ich nie było to bylby bunt, jakby mieli sprawdzać każdy sklep to pewnie im się nie chce, a jak napiszą, że nie bedzie to nie ma problemu emotka Klient ma odpowiedź na pytanie, a nawet jak znajdzie te kawy jednak w sklepie to się raczej ucieszy niż zrobi im awanture emotka Ale to tylko moja teoria spiskowa emotka

W regulaminie jest lista sklepów emotka

Moja Biedronka jest na liście, a kawy Astra w niej brak.

Czasami trzeba dobrze przeszukać biedronkę, żeby znaleźć takie rzeczy. Oni mają tam teraz fatalny podział. Są jakieś półki okazyjne i wyprzedażowe. Ja tego nie ogarniam. Kawy można znaleźć w kilku miejscach, to samo jakieś konserwy, koncentraty, słodycze. Ja się gubię i tych półek nawet nie przeglądam. A jak pytałam ostatnio w mojej biedronce o Silan, to dwie babki z obsługi mi powiedziały, że nie ma, chociaż był;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624030 Napisano: 26.07.2019 11:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

Zapytałam na FB Stronę Biedronki czy w sklepach w których robię zakupy (podałam numery konkretnych placówek) dostanę tę kawę 
Odpisali mi że cytuję " w moim regionie nie będą dostępne kawy Astra" także  emotka  

Pytanie czy rzeczywiście nie będą, czy mają już tak dość tych pytań na fb, że odpisują z automatu, ze tych kaw nie będzie i juz, bo wtedy mają problem z głowy emotka Jak by napisali, że będą a jednak by ich nie było to bylby bunt, jakby mieli sprawdzać każdy sklep to pewnie im się nie chce, a jak napiszą, że nie bedzie to nie ma problemu emotka Klient ma odpowiedź na pytanie, a nawet jak znajdzie te kawy jednak w sklepie to się raczej ucieszy niż zrobi im awanture emotka Ale to tylko moja teoria spiskowa emotka

W regulaminie jest lista sklepów emotka

Och, dzięki za tę informację emotka Myślę, że wielu ona wiele ułatwi emotka O ile rzeczywiście w tych sklepach kawy są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6624024 Napisano: 26.07.2019 11:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do.ta.3 napisał(a):

Pytanie czy rzeczywiście nie będą, czy mają już tak dość tych pytań na fb, że odpisują z automatu, ze tych kaw nie będzie i juz, bo wtedy mają problem z głowy emotka Jak by napisali, że będą a jednak by ich nie było to bylby bunt, jakby mieli sprawdzać każdy sklep to pewnie im się nie chce, a jak napiszą, że nie bedzie to nie ma problemu emotka Klient ma odpowiedź na pytanie, a nawet jak znajdzie te kawy jednak w sklepie to się raczej ucieszy niż zrobi im awanture emotka Ale to tylko moja teoria spiskowa emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6624005 Napisano: 26.07.2019 11:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Mówicie, że ludzie aż tak upierdliwi są? Ja tam chwałę się wygranymi i jakoś jakiegoś mega natłoku wiadomości nie mam. Ale też chętnie udzielam jakiś podpowiedzi. Na mnie to nie chwalenie się działa np demotywująco, bo wydaje mi się że nagrody nie zostają rozdane np. Hm

Co innego jest pochwalić się walizka czy kubkiem czy tukanem czy zestawem kosmetykow...A co innego wakacjami czy telefonem np.z loterii.
Wygraj w jakiejś loterii gdzie są nagrody dzienne i każdy może wygrać nieograniczoną liczbę razy i za każdym razem się chwal... kilka razy i gwarantuje Ci ze już każdy będzie myślał że masz system wygranej i skrzynka zawalona emotka  propozycje typu za wygranie telefonu w loterii np na "H" dam Ci 15 nakretek emotka  żebyś sama dalej mogła grać...W taki sposób chyba każdy by chciał dac nakrętki warte dajmy na to 20 zł za telefon wart 3000 zł...ludzie przestali "dzialac  logicznie"... duża część ludzi poprostu zaczęła żyć tylko i wyłącznie swiatem konkow nie widzą już normalnego życia wygrana jest dla nich priorytetem i już przestają myśleć czasem co wgl proponują w zamian wygranej.... też bym chciała dac komuś 15 nakrętek za kolejny telefon.Ktos chętny ?  emotka  nie warto się chwalić ludzie "zeżrą" Cię za wszystko....za to że Ty A nie on...za to że w rodzinie masz x2 A on x1 albo wcale...za to że możesz sb pozwolić w loterii na danie 10 zgłoszeń A on 1... i choć są wyjątki i naprawdę fajni ludzie wokol tutaj na forum to nie jest już to samo miejsce co kiedyś....dasz raz palec będą chcieli cała rękę...sorry takie moje zdanie.KIEDYS KONKURSY BYLY ZABAWĄ, NAGRODY CIESZYŁY NIEZALEZNIE OD TEGO CO TO BYLO...DZIS Z MOICH OBSERWACJI WYNIKA ZE SA WYŚCIGIEM...

Jestem już sporo na forum i w świecie e konków i konkursy według mnie nigdy nie były zabawą emotka zawsze była rywalizacja, odkąd pamiętam emotka W końcu to jednak konkurs;) Może rzeczywiście przy loteriach bramkowych są takie wiadomości emotka ja nie mam szczęścia w loteriach, więc nie będę mieć takich wiadomości emotka ale faktycznie ostatnio miałam mało korzystną (lekko powiedziane;) propozycję wymiany, ale mi nie przeszkadzają takie maile. Ja bardzo chętnie wyjaśniam absurdalność takich propozycji. Ale właśnie oprócz głupich propozycji, które na bank są, nie wiem jak wygląda to "zżeranie" - naprawdę ktoś pisze niemiłe wiadomości, bo np. ktoś wygrał kilka rzeczy albo posłał na loterię 100 zgłoszeń?

Tu chyba bardziej chodzi o to ze jak wpadniesz komus w oko to pisze donosy do wszystkich swietych byle zeby Ci zycie umilic. Trwa dochodzenie kogo znasz, kogo znają Twoi znajomi i czy cała Twoja rodzina nie gra w konkursy. Pozniej jest szukanie hakow.. teorie spiskowe sie tworza i generalnie masz pozniej stres gratis emotka . Zamiast cieszyć się kolejnymi konkursami walczysz z zarzutami i musisz sie tłumaczyć z kuriozalnych sytuacji. 

Ja się nie stresuję takimi rzeczami, ale też fakt, że nigdy chyba nie miałam aż takiego "umilacza" emotka Z rozmów z przedstawicielami agencji, których spotykam przy realizacji różnych nagród, wiem, że skarg mają zawsze mnóstwo emotka wszyscy tylko przewracają oczami na to, bo to mnóstwo dodatkowej roboty i użerania się z takimi donosicielami i skarżycielami, ale odniosłam wrażenie, że nie traktują tych skarg poważnie i chociaż muszą się nimi zająć to mają je gdzieś. Dlatego mi podoba się to, że teraz nie publikują całych nazwisk  z dokładną miejscowością i publikacją zgłoszenia. Myślę, że oszczędza to im skarg, a i konkursoicze, którzy regularnie wygrywają mogą spać spokojniej. Ale może tot tylko czcze życzenia emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6623998 Napisano: 26.07.2019 11:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Tego nie wiem, bo ja w loteriach nie wygrywam. Jak wygrywam większa nagrodę to mam może wiadomości, ale nie nachalne, nie niegrzeczne. Wiec nie wiem. Ja takich problemów po prostu nie mam

Mam tak samo Magie, ale może rzeczywiście to wynika  z tego, że w loteriach nie wygrywamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

zielonaszpilka

#6623996 Napisano: 26.07.2019 11:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Mówicie, że ludzie aż tak upierdliwi są? Ja tam chwałę się wygranymi i jakoś jakiegoś mega natłoku wiadomości nie mam. Ale też chętnie udzielam jakiś podpowiedzi. Na mnie to nie chwalenie się działa np demotywująco, bo wydaje mi się że nagrody nie zostają rozdane np. Hm

Co innego jest pochwalić się walizka czy kubkiem czy tukanem czy zestawem kosmetykow...A co innego wakacjami czy telefonem np.z loterii.
Wygraj w jakiejś loterii gdzie są nagrody dzienne i każdy może wygrać nieograniczoną liczbę razy i za każdym razem się chwal... kilka razy i gwarantuje Ci ze już każdy będzie myślał że masz system wygranej i skrzynka zawalona emotka  propozycje typu za wygranie telefonu w loterii np na "H" dam Ci 15 nakretek emotka  żebyś sama dalej mogła grać...W taki sposób chyba każdy by chciał dac nakrętki warte dajmy na to 20 zł za telefon wart 3000 zł...ludzie przestali "dzialac  logicznie"... duża część ludzi poprostu zaczęła żyć tylko i wyłącznie swiatem konkow nie widzą już normalnego życia wygrana jest dla nich priorytetem i już przestają myśleć czasem co wgl proponują w zamian wygranej.... też bym chciała dac komuś 15 nakrętek za kolejny telefon.Ktos chętny ?  emotka  nie warto się chwalić ludzie "zeżrą" Cię za wszystko....za to że Ty A nie on...za to że w rodzinie masz x2 A on x1 albo wcale...za to że możesz sb pozwolić w loterii na danie 10 zgłoszeń A on 1... i choć są wyjątki i naprawdę fajni ludzie wokol tutaj na forum to nie jest już to samo miejsce co kiedyś....dasz raz palec będą chcieli cała rękę...sorry takie moje zdanie.KIEDYS KONKURSY BYLY ZABAWĄ, NAGRODY CIESZYŁY NIEZALEZNIE OD TEGO CO TO BYLO...DZIS Z MOICH OBSERWACJI WYNIKA ZE SA WYŚCIGIEM...

Jestem już sporo na forum i w świecie e konków i konkursy według mnie nigdy nie były zabawą emotka zawsze była rywalizacja, odkąd pamiętam emotka W końcu to jednak konkurs;) Może rzeczywiście przy loteriach bramkowych są takie wiadomości emotka ja nie mam szczęścia w loteriach, więc nie będę mieć takich wiadomości emotka ale faktycznie ostatnio miałam mało korzystną (lekko powiedziane;) propozycję wymiany, ale mi nie przeszkadzają takie maile. Ja bardzo chętnie wyjaśniam absurdalność takich propozycji. Ale właśnie oprócz głupich propozycji, które na bank są, nie wiem jak wygląda to "zżeranie" - naprawdę ktoś pisze niemiłe wiadomości, bo np. ktoś wygrał kilka rzeczy albo posłał na loterię 100 zgłoszeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6623972 Napisano: 26.07.2019 10:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

kreatia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Magdo, a ostatni Twój rzekomy "plagiat" w robico? Dla mnie to ewidentny przykład na te negatywne emocje panujące w konkursowym świecie. 

Nie wiem, czy mój rzekomy plagiat narodził się tu na forum, bo obie galerie:Wasy i Robico były widoczne. Chodzi mi bardziej o konkursy SMS.

Ja też większością nagród się chwalę i też nigdy nie miałam dziwnych wiadomości. Odzywają się do mnie osoby, które też wygrały w tym konkursie i np. rozmawiamy o nagrodzie, wysyłce, kontakcie z organizatorem albo ktoś gratuluje i grzecznie podpytuje o jakąś podpowiedź, której zazwyczaj chętnie udzielam. Tak samo było, kiedy udzielałam się tu kilka lat temu. Też kojarzę takie wpisy innych osób o dziwnych wiadomościach po pochwaleniu się wygraną i być może to tylko moje szczęście, że ja nigdy takiej wiadomości nie dostałam. Może nie wygrywam nagród, które by do takich wiadomości prowokowały emotka A ta afera z plagiatem moim zdaniem była zupełnie niezwiązana z tym czy Magie pochwaliłaby się wygraną na forum czy nie, bo galerie były publiczne i jestem pewna, że organizatorzy zostali zawaleni reklamacjami, które porównywały obie galerie. I bez publicznych galerii reklamacji i skarg jest mnóstwo, a co dopiero, gdy jednocześnie trwają dwa konkursy, z publiczną galerią, na które można wrzucać podobne zdjęcia, bo temat pasuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6623736 Napisano: 25.07.2019 15:01:07 w Wygraj mi / Wygram za...
Koszulka Leszka za podpowiedź w Tchibo Family emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6623504 Napisano: 25.07.2019 00:22:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

Nie zauważyliście jeszcze o co się bijemy? O sygnowane leżaki, bluzy i koszulki, piłki, okulary, rowery, szklanki, termosy, stoliki......... i te wygrane są takie piękne i pożądane i równocześnie stają się darmową reklamą konkretnego producenta. Nie widzicie tego naprawdę? Dlaczego wygrane nie są zwyczajne, a prawie zawsze z logo? A ile kosztuje reklama w tv i prasie? A my szczęściarze reklamujemy za free i jeszcze suszymy zęby w uśmiechu z tego szczęścia.

Dlatego ja nie gram o takie rzeczy. Nie lubię kiedy logo jest widoczne bez względu na to czy to Oreo czy Armani emotka Niestety teraz jest dużo badziewia w nagrodach. Ale zastanawiam się, kto i jak wybiera nagrody, bo można zobaczyć takie "fale" w konkursach. Teraz w konkursach można wygrać instaxy, głośniki jbl, eventimy i bilety do energylandii, a jak wakacje to na Bali emotka I to bez względu na organizatora są takie same nagrody, Parę lat temu pamiętam falę "zakupy ze stylistką", coolpixy, ipody i ipady emotka Rozmawiałam z babeczką z jednej z agencji o tym, to powiedziała, że to różnie. Zazwyczaj oni jako agencja przedstawiają koncepcję klientowi sugerując, co mogłoby być nagrodą, a on to akceptuje. Ale czasami to wychodzi już od klienta i oni się muszą dostosować. I nie wiem czy np. energylandia rozdaje te swoje bilety na lewo i prawo w ramach promocji różnym firmom, a one organizują z tym konkursy czy to jest na zasadzie, że jakaś firma robi konkurs z tymi biletami i inni to podłapują, żeby nie być gorszym? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6623076 Napisano: 23.07.2019 21:53:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu...

Pewnie dlatego ze promocja trwała tylko do konca czerwca

Teraz jest nowa promocja.

czy to znaczy że te kody co wbiłam w czerwcu przepadły i po prostu nie działają? gdzie jest ta nowa promocja?

To zalezy na ktora wbilas. Ta zakonczona to byla ta razem smakuje lepiej i on trwala do konca czerwca i tak, te jody przepadly. Druga to ta https://ukladajhi...m_content=LiveNation i ona trwa od jwietnia do konca wrzesnia.
 Edit. Tetaz czytam ze wbijalas na ukladaj historie:) to one nie przepadly bo loteria trwa  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6622966 Napisano: 23.07.2019 16:24:55 w Giełda Kodów ; )
kupię kody lecha, dużo emotka Wyświetl w wątku >>
1 edybor82 0

zielonaszpilka

#6622911 Napisano: 23.07.2019 14:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81 napisał(a):

próbuje w Coca-Cola układaj historie wymienić punkt na doładowanie na internet w Play i nie wskakuje tj. punkt zabiera doładowanie nie przychodzi punkt wraca....W czerwcu nie było tego problemu...

Pewnie dlatego ze promocja trwała tylko do konca czerwca

Teraz jest nowa promocja. Wyświetl w wątku >>