Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6627421 Napisano: 05.08.2019 22:12:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

A czy w konkursie Tchibo teoretycznie jedna osoba może wygrać więcej niż raz? Albo inaczej, czy jest ktoś kto wygrał tam więcej niż raz?

Może. Tak, są osoby które wygrały więcej niż raz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6627390 Napisano: 05.08.2019 20:17:33 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

zielona-1986 napisał(a):

kreatia napisał(a):

Konkurs "Najlepsza paczka w podróży" Żabka ?

Chyba wciąż czekamy ale wyniki powinny być jakoś teraz

wg regulaminu, jakby się uprzeć, powinny być max w sobotę emotka

Pewnie cały Brandcomm odsypia Gdynię i RedBulowe loty emotka może jutro poinformują emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6627161 Napisano: 05.08.2019 10:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tchibo. Ktoś może juz zna dzisiejsze pytanie? emotka

Jaki jest twój sposób na miłe spędzenie dnia.

emotka   dziekuję emotka

A dokładnie to: jaki jest twój niezawodny sposób na miłe spędzenie dnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6627159 Napisano: 05.08.2019 10:10:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Tchibo. Ktoś może juz zna dzisiejsze pytanie? emotka

Jaki jest twój sposób na miłe spędzenie dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6626830 Napisano: 03.08.2019 15:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Kto dzisiaj jeszcze bawi sie z red bullem w Sopocie?

RedBull to Gdynia. emotka Hotel tylko w Sopocie.
P.S.
Ci, co dojadą emotka . Obwodnica w kierunku Gdyni stoi.

No gdynia gdynia;) ale dzisiaj poki co Sopot;) 

Asper my tez od wczoraj;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6626784 Napisano: 03.08.2019 12:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto dzisiaj jeszcze bawi sie z red bullem w Sopocie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6626031 Napisano: 01.08.2019 10:52:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi Robico z ostatniego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625907 Napisano: 31.07.2019 23:59:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzisiaj przyjechał bon do OBI - w końcu! kurier DPD Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6625506 Napisano: 31.07.2019 00:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Przechodzą Wam M&Msy- bo mnie właśnie przestały

Dopiero zauważyłam wpis. Tak, mi przechodziły po 23, ale na początku miałam problem, bo nie zauważyłam, że nie wybrałam m&msa z którym chcę jechać. Chciałam jechać z brązową, a ona była wybrana jako docelowa i nie klikałam w to jej opakowanie i wtedy nie chciało przejść, przenosiło mnie na górę, a jak zjeżdżałam na dół to takimi małymi czerwonymi literkami było napisane, że muszę wybrać towarzysza podróży:) Może też o to u Ciebie chodziło? Udało Ci się wysłać?

tak dziękuję, ogarnęłam na telefonie i skojarzyłam że chyba mi się właśnie brązowa nie odkliknęła emotka emotka

To miałyśmy to samo emotka ja dopiero po dłuższej chwili skojarzyłam, że chyba zgłoszenie mi się nie wysłało, bo nie dostałam żadnej informacji na stronie, a żeby wklepać kolejne zgłoszenie musiałam usunąć to o brązowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625502 Napisano: 31.07.2019 00:09:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Przechodzą Wam M&Msy- bo mnie właśnie przestały

Dopiero zauważyłam wpis. Tak, mi przechodziły po 23, ale na początku miałam problem, bo nie zauważyłam, że nie wybrałam m&msa z którym chcę jechać. Chciałam jechać z brązową, a ona była wybrana jako docelowa i nie klikałam w to jej opakowanie i wtedy nie chciało przejść, przenosiło mnie na górę, a jak zjeżdżałam na dół to takimi małymi czerwonymi literkami było napisane, że muszę wybrać towarzysza podróży:) Może też o to u Ciebie chodziło? Udało Ci się wysłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625493 Napisano: 30.07.2019 23:41:00 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

Nie brałam udziału, ale moim zdaniem, skoro ktoś (niby) napisał" ciurkiem" to w tej formie powinni zaprezentować to hasło, bo takie hasło zgłosił.
Tylko, że wtedy każdy czytający to na fb by się zastanowił, że jak to możliwe, że takie coś zostało nagrodzone.

A no powinni. Bo to co zaprezentowali to już właściwie inne zgłoszenie emotka Dostali już informację o oburzeniu innych konkursowiczów. Jakby mieli jaja to by dali drugi samochód. Ale obawiam się, że skończy się to tak, że jeszcze paru oburzonych trochę popisze im na fb, pospamuje mailami i reklamacjami i sprawa się rozejdzie, no bo co innego można zrobić? A przy kolejnym konkursie (o ile im się jeszcze będzie chciało) po prostu nie opublikują zwycięskiego zgłoszenia.

Czy z pierwszego konkursu wrzucili gdzieś zwycięskie hasło? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625455 Napisano: 30.07.2019 21:44:09 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

as32572 napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

/edit: wkurzają mnie agencje, które swój regulamin maja gdzieś 

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji?

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Kiedy już myślisz, że umiesz w konkursy, a tu taka niepodzianka. To ja się źle czuje jak nie mam spacji po kropce  emotka

Lata w konkursach robią swoje emotka Ale nie rób sobie wyrzutów emotka na szczęście większość osób nie korzysta z tego sposobu i dbają o spacje po kropkach emotka

Uważacie, że to ma aż takie znaczenie czy kropka czy spacja a nie sama treść..? 

Dla mnie ma znaczenie. Dla agencji niestety różnie. Czasami zdarza się, że w regulaminie jednym z kryteriów jest poprawność językowa a i tak nagradzają zgłoszenia z błędami. Na wysłanie zgłoszenia jest sporo czasu, więc warto zadbać o kropki, przecinki i sprawdzić pisownię. Dbajmy o czystość języka:) gdybym ja była w komisji to bym odrzucała zgłoszenia z błędami. Zakładam, że w komisji może się trafić ktoś taki jak ja;) a głupio byłoby stracić nagrodę przez takie coś. 

Aha, nie twierdzę że przez brak spacji po kropce czy brak przecinka odrzucałabym zgłoszenie;) ale już za błędy ortograficzne tak;) Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6625417 Napisano: 30.07.2019 20:38:12 w Wkurza mnie...
kreatia napisał(a):

Nigdy nie wysyłam zgłoszeń bez spacji, bo sama bym nie chciała tego czytać, więc i jury nie robilabym czytaniowej masakry. Prędzej zrezygnuję ze spacji po kropkach i przecinkach (z bólem serca) 

O tak. I lecą jeszcze spacje przy myślnikach emotka smuteczek, ale czasami trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6625408 Napisano: 30.07.2019 20:24:01 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ktoś jest ciekawy wyników brecka? No to hop: https://m.faceboo...438232756852/?type=3

Co za żenada - twierdzą, że odpowiedź została przesłana bez spacji - kto w ogóle czyta gnioty bez spacji? O nagradzaniu tekstu, co nie posiada spacji czy znaków interpunkcyjnych nawet nie wspomnę emotka

chronią tylko swoją doopę nic innego...ja nie grałam, ale czy w regulaminie było określone, czy ma być 300 ze spacją czy bez spacji?

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka

Kiedy już myślisz, że umiesz w konkursy, a tu taka niepodzianka. To ja się źle czuje jak nie mam spacji po kropce  emotka

Lata w konkursach robią swoje emotka Ale nie rób sobie wyrzutów emotka na szczęście większość osób nie korzysta z tego sposobu i dbają o spacje po kropkach emotka Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

zielonaszpilka

#6625399 Napisano: 30.07.2019 20:08:50 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nigdywżyciunieprzyszłobymidogłowywysłaćzgłoszeniebezspacji,botozwyczajnienadajesiedośmieci,aniedonagrodzeniaautem.Treśćzgłoszeniatorzeczgustu.

ALEzamiastSPACJImożnaZASTOSOWAĆtakiTRIKiJUŻinaczejSIĘtoCZYTA emotka Dla mnie tak czy tak dramat, ale takie zgłoszenia są wysyłane przez konkursowiczów od lat i wygrywają emotka Jak komisji chce się to czytać to ich sprawa. Mi też by się nie chciało emotka Ale ja cierpię nawet jak mam wysłać i doczytać smsa bez polskich znaków emotka

Zatem komisja nie tylko dodała spacje wg Ciebie, ale jeszcze zmieniła wielkie litery na małe,żeby "lepiej się czytało". Komisja to powinna zająć się pisaniem bajek, a nie przerabianiem zgłoszeń. 

A kto ich tam wie, co oni z tym zgłoszeniem zrobili. Raczej nikt nie posłał zgłoszenia bez spacji zostawiając normalną wielkość liter. Albo zrobili to właśnie tak jak w moim przykładzie, albo każdy wyraz zaczynał wielką literą. Takie zgłoszenia są w konkursach od lat i powtarzam, wygrywają. Jest to stary sposób na zdobycie kilku znaków więcej. Agencje znają te sposoby i je akceptują, skoro ktoś nimi wygrywa. Jak chce im się to rozkminiać to ich sprawa. Ja uważam, że i 1000 i w 300 i w 160 znaków można zmieścić błyskotliwe zgłoszenie emotka Autorka tekstu głupio zrobiła, bo mogła sprytnie poskracać to zgłoszenie do 300 znaków i nie musiałaby kombinować. Ale i tak uważam, że to zgłoszenie jest średnio udane. Wyświetl w wątku >>
1 kamyk101 0

zielonaszpilka

#6625391 Napisano: 30.07.2019 19:57:14 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nigdywżyciunieprzyszłobymidogłowywysłaćzgłoszeniebezspacji,botozwyczajnienadajesiedośmieci,aniedonagrodzeniaautem.Treśćzgłoszeniatorzeczgustu.

ALEzamiastSPACJImożnaZASTOSOWAĆtakiTRIKiJUŻinaczejSIĘtoCZYTA emotka Dla mnie tak czy tak dramat, ale takie zgłoszenia są wysyłane przez konkursowiczów od lat i wygrywają emotka Jak komisji chce się to czytać to ich sprawa. Mi też by się nie chciało emotka Ale ja cierpię nawet jak mam wysłać i doczytać smsa bez polskich znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625377 Napisano: 30.07.2019 19:19:50 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Przecież to stara praktyka konkursowa. Nikt nigdy nie wysyłał zgłoszenia bez spacji? emotka Wierszyk mi się nie podoba, bo wyniki z niego, że to Włosi są na szczycie. Ale skoro nagradzają takie zgłoszenie to może w kolejnym konkursie jednak wezmę udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 onmyown

zielonaszpilka

#6625238 Napisano: 30.07.2019 13:48:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jorunn2010 napisał(a):

Czy można na ten sam paragon zagrać w dwóch smolarowskich konkursach Coccolino (produkt kupiony w Tesco)?

Nie można. Jest zapis w obu regulaminach o tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625063 Napisano: 30.07.2019 00:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

i zapewne były również dzienne...tylko zapomnieli o ty wspomnieć emotka wydaje mi się, że jutro bdzie ciąg dalszy (u mnie też wygrane z 2 ostatnich dni). Jak na 90 nagród to zdecydowanie za mało wpisów...a albedziaki lubią rozkładać informowanie na kilka dni. Raczej maile zautomatyzowane nie były. 

Niestety śmiem wątpić, myślę, że kolejny raz pojechali po bandzie. Dzwonili czasem 2 dni, ale maile wysyłali zwykle hurtem.

Myślę, że jest już pozamiatane. Dziwne jest tylko to, iż tak mało jest wpisów z tymi wygranymi bonami na forum. 

Mało? W MDW albo w innych wątkach pochwalono się co najmniej 13 bonami. Jeżeli są to nagrody za całe 6 dni to jest to standardowa "chwalebność" emotka przy kilkudziesięciu nagrodach na forum jawnie wpada ok 10% nagród. Tu było 90 nagród, więc 13 ujawnionych to standard. Jeżeli zaś to są nagrody tylko za dwa ostatnie dni, a reszta dni pójdzie jutro, to jednak sporo osób się pochwaliło. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6625053 Napisano: 29.07.2019 23:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

A jak macie opisany Silan na paragonie, bo nie wiem czy dobry kupiłam?

Kupowało się dowolny Silan, więc jak tylko będziesz mieć nazwę Silan to bęxzie dobrze.

No nie wiem czy dowolny. Punkt B na początku regulaminy mówi:
"... to okres, w którym można dokonywać zakupów produktów marki Silan Supreme oraz zgłosić się do konkursu"
https://relaxmome...ulamin_biedronka.pdf

Tak, ale dwukrotnie w regulaminie jest mowa o dowolnym produkcie marki Silan np. 1.1.3 kupić dowolny produkt marki Silan oraz zachować oryginalny dowód zakupu, więc ja byłabym spokojna o wszystkie paragony, które mają nazwę Silan.

Ale co ciekawsze... w żadnym punkcie regulaminu nie ma mowy o tym, że zakup musiał być zrobiony w Biedronce... emotka Oświećcie mnie... mogłam kupić Silan gdziekolwiek?

Jedynie w linku jest, że chodzi o Biedronke i bony do Biedronki- chyba regulamin zrobili na odczepnego

No chyba trochę tak emotka Jakby sie uparł to można twierdzić, że zakup mógł być zrobiony gdziekolwiek, bo nazwa konkursu mogła nawiązywać do nagród, którymi były bony do Biedry emotka Niedopracowany ten regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0