Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6629714 Napisano: 13.08.2019 13:57:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy w tych kauflandowych konkursach, gdzie do wygrania jest auto już ktoś na forum trafił to autko?

Trafił trafił emotka Ale nie ja, tylko wpisy widziałam emotka

O to dobra wiadomość emotka czyli może się skuszę kiedyś jak mnie najdzie wena i stworzę coś wartego auta emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6629709 Napisano: 13.08.2019 13:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tych kauflandowych konkursach, gdzie do wygrania jest auto już ktoś na forum trafił to autko? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6629700 Napisano: 13.08.2019 13:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

zdradzi ktoś (może być na priv) dzisiejsze pytanie z Tchibo?

Nie ma co pisać na priv, bo potem dziesiątki osób tylko "podgląda" pytanie na stronie tchibo, a każde takie podglądnięcie ładuje im się jako zgłoszenie. Po co im dokładać roboty z eliminowaniem takich pustych zgłoszeń emotka

Pytanie na dziś:

Najlepszy prezent dla Ciebie to... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6629368 Napisano: 12.08.2019 16:16:06 w Wygraj mi / Wygram za...
Wygram koszulkę lecha za paragon na tchibo family emotka mam już zapas tych kaw na kilka lat wprzód emotka -

chwilowo wstrzymuję przyjmowanie zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

zielonaszpilka

#6628762 Napisano: 09.08.2019 21:44:14 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

czy zdradzi Ktoś jakie pytanie jest dzisiaj w Tchibo?

Co cimdaje energię w ciągu dnia. Opisz dlaczego Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6628753 Napisano: 09.08.2019 21:02:48 w Carrefour konkursy
trebor1 napisał(a):

Właśnie dostałem "Decyzję o nieprzyznaniu nagrody" z konkursu "czysta przyjemność" w C4. ... na paragonie który Pan przysłał był zakupiony proszek Ariel x 2. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie był zakup produktów Ariel i Lenor. "
Czy tylko ja tak opacznie zrozumiałem regulamin? Myślałem, że 40pln są tu raczej decydujące? Fcuk! 

Nie brałam udziału, ale czytam teraz regulamin i kurcze, faktycznie jest napisane dowolnych produktów Ariel i Lenor, ale ja bym się mocno zastanawiała co autor miał na myśli i pewnie bym spytała na forum, co inni o tym myślą. Nie wiem czy takie pytanie nawet nie padło na forum. Rzeczywiście moim zdaniem słabo napisany regulamin, bo tylko raz pojawia się informacja o tym, jakie produkty trzeba zakupić. Mam nadzieję, że to nie pralka Ci przepadła. Będziesz reklamował?

edit: no wiedziałam, że widziałam takie pytanie: https://www.e-kon...ona/1953/#p6616313  warto być na bieżąco z forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6628749 Napisano: 09.08.2019 20:50:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

Ja oczywiście, nawet takiego maila nie dostałam... emotka

Może nie zaznaczyłaś zgody na wysyłanie oferty marketingowej? emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

zielonaszpilka

#6628719 Napisano: 09.08.2019 18:38:11 w Zdjęcia naszych wygranych
U siostrzeńca wymarzony Dzień Dziecka z Kauflandu okazał się sterowanym autem. Wartość przekraczająca 300 zł emotka także jak widać, lepiej byś dziewięcioletnim chłopcem niż nieokreśloną z wieku dziewczynką emotka
Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6628604 Napisano: 09.08.2019 12:38:34 w Co to za zawleczka?
monia0303 napisał(a):

A z czego może być niebieska zawleczka identyczna jak żywiec tylko 10 znaków? 

Stary żywiec Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6628582 Napisano: 09.08.2019 11:35:34 w Zdjęcia naszych wygranych

Wymarzony Dzień Dziecka Kaufland emotka Siostra odesłała dane zanim oni wysłali tego maila z potwierdzeniem wygranej i prośbą o dane i wiek dziecka i tym sposobem 14 letnia siostrzenica dostała to emotka emotka emotka emotka spóźnili się jakieś 9 lat emotka
edit: nagroda za 300 zł
edit 2: nagroda według ceneo warta ok. 129 zł emotka
edit 3 i ostatni: emotka według ceneo rozpiętość cenowa tego zameczku to między 109 a 282 zł, więc sprawa jasna. Po prostu kupili to w najdroższym możliwym miejscu, więc wartość nagrody się zgadza emotka
Pochwalcie się jak dojadą Wasze paczki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6628580 Napisano: 09.08.2019 11:30:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
UPS kurier - nagrody z Wymarzony dzień dziecka w Kauflandzie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6628469 Napisano: 08.08.2019 22:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Pytanie raczej do RODZICÓW, bo Milusińscy nie mają świadomości jak bardzo zaśmiecają swoją przyszłość tymi "nagrodami", których Indie nie przerobią... 

Ejże, nie siej takiego "konkursowego pesymizmu"... emotka  Tak podchodząc do konkursów, nie ma po co grać o cokolwiek... 

A radość dzieci bezcenna.... Ale to trzeba zrozumieć ️

Wiesz, kiedy juz od dziecka uczy sie potomstwo do kolekcjonowania śmieci to wiadomo, że dzieci uznają takie "NAGRODY" jako pochwałe a nie badziewie.
Tak jak śmiecenie na ulicach, wymuszanie pierwszeńswa na pasach, zostawianie psich odchodów, jazda rowerem po chodniku gdy ma sie jest pełnoletnim.

Ostatnie kubki Prima. Smolar rozdał 30tys. W Niemczech pewnie by nawet 1000ca nie rozdał... bo po co komu kolejny kubek, który może kupić za 10minut pracy. Tam sie klient inaczej sam szanuje... a w Polsce nawet sie rzuca na czarne tukany  emotka  

W Niemczech czarne tukany dodawali gratis do zakupów Fa za 6 euro Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6628445 Napisano: 08.08.2019 21:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Pytanie raczej do RODZICÓW, bo Milusińscy nie mają świadomości jak bardzo zaśmiecają swoją przyszłość tymi "nagrodami", których Indie nie przerobią... 

Ejże, nie siej takiego "konkursowego pesymizmu"... emotka  Tak podchodząc do konkursów, nie ma po co grać o cokolwiek... 

Nie ma po co grać o taki szit. Okulary z logo, bandamki, szmatławe ręczniki z logo, kubki, maskotki kurzołapy. Nawet radość dziecka, która potrwa chwilę, nie przekona mnie do grania o taki badziew. Od niedawna staram się żyć bardziej świadomie i ekologicznie, również w świecie konkursowym, dlatego robię większą selekcję konkursów. Nie gram o nagrody, których sama nie  wykorzystam albo których łatwo nie sprzedam albo nie podaruję komuś, kto naprawdę się z tego ucieszy. Jeśli gram o coś większego ale w konkursie można też wygrać mniejszą szajsowatą nagrodę to jeśli nie wpada główna to nie odsyłam danych - tak było np. z czapkami milka. Wiem, że niektórych takie nagrody naprawdę cieszą, więc ok, niech grają. Ale jak ktoś wie, że naprawdę tego nie wykorzysta ani nie sprzeda, nie sprawi mu ten przedmiot radości, tylko będzie gnił gdzieś na dnie szafy, to naprawdę lepiej olać taki konkurs i takie nagrody. Wyjdzie to z korzyścią dla niego, dla środowiska i dla świata konkursowego, bo może jak organizatorzy zostaną z 5 tys badziewiastych maskotek to się chwilę zastanowią jakie nagrody dać w kolejnym konkursie. No to się rozpisałam emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6628441 Napisano: 08.08.2019 21:11:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Instax square od Albedo z Silan Relax Moments GLS Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zielonaszpilka

#6628146 Napisano: 07.08.2019 22:25:45 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Tchibo za 5.08?

nie Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, alita 0

zielonaszpilka

#6627946 Napisano: 07.08.2019 15:01:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

[quote=

gryszelm napisał(a):

Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

baxter] Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

A który z tych gladów ładnie pachnie? emotka może się skuszę

A to już kwestia gustu, o którym się przecież nie dyskutuje, ja tego Ocean Adventure raczej nie polecę... emotka emotka emotka no to może jakiegoś kwiatkowego wezmę Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6627932 Napisano: 07.08.2019 14:50:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
gryszelm napisał(a):

Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie.

baxter] Mój paragon z C4 "A_GLD T&F OCEAN ADV" też przeszedł pozytywną weryfikację. Ja pisałam w sms'ie ten początek "Nowy Glade Touch & Fresh to..", zmieściłam się w 160 znakach, a nawet mi kilka zostało, tak że myślę, że to nie ma znaczenia czy jest ten wstęp czy nie. A który z tych gladów ładnie pachnie? emotka może się skuszę Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6627452 Napisano: 06.08.2019 00:31:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Może nadal nie wiedzą, co to ta dobra zabawa  emotka

Tchibo dalej tego nie wie emotka Dzisiejsze pytanie Tchibo to po raz trzeci "Jaka jest Twoja definicja dobrej zabawy" Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6627423 Napisano: 05.08.2019 22:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tchibo. Ktoś może juz zna dzisiejsze pytanie? emotka

Jaki jest twój sposób na miłe spędzenie dnia.

emotka   dziekuję emotka

A dokładnie to: jaki jest twój niezawodny sposób na miłe spędzenie dnia emotka

A kojarzysz ile znskow? emotka  w regulaminie nic nie widzę

Nie ma ograniczenia;) Szalej emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0