Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6632889 Napisano: 23.08.2019 23:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa Wam formularz Tchibo? Próbuję wysłać odpowiedź, ale po kliknięciu wyślij nie dzieje się nic. Jak zamykam krzyżykiem okno i potem jeszcze raz klikam weź udział to przenosi mnie znowu do momentu, w który  mam uzupełnioną odpowiedź i przycisk wyślij, który znowu nie działa. Potwierdzenie nie przychodzi, a paragon jest już wykorzystany. Na innych przeglądarkach jest to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632783 Napisano: 23.08.2019 15:00:23 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie. emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum emotka i nie mam co świętować 

Misia, ja mimo wszystko przedzwoniłabym do punktu odbiorczego w Twoim mieście i spytała o tę przesyłkę, Może kurier przeoczył tę paczkę jak o nią pytałaś i czeka na Was w punkcie odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632779 Napisano: 23.08.2019 14:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj.

Ja mam dzisiaj za 21

To z 21 mieli obsuwę emotka Za 22 też był dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6632764 Napisano: 23.08.2019 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632717 Napisano: 23.08.2019 12:52:55 w Czy informują/ informowali?
kajeczka napisał(a):

Nie było mnie jakiś czas, więc nieśmiało pytam czy Najlepsza paczka już poinformowana?  emotka

Nagrody już w domach zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

zielonaszpilka

#6632608 Napisano: 22.08.2019 23:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W poprzednim etapie zdjęcie, które było plagiatem zostało usunięte i wybrane na to miejsce inne, niestety, osoby, która już wcześniej była wytypowana do nagrody (pani Martyny), więc w sumie nie wiadomo czy wydadzą 50 voucherów czy 49?

Powinna być rezerwa.

Konkurs wysokich lotów  emotka

Regulamin 

2.9 Zadanie konkursowe – polega na wykonaniu autorskiego zdjęcia na następujący temat: „Pokaż na zdjęciu jak wyciskasz więcej z lata z Seth & Riley’s Garage.”.   - 50% prac to stare foty albo pożyczone, bo PRODUKTU PROMOCYJNEGO BRAK albo doklejony jak "u krowy" 

...na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie uczestnika (tj. na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby). 
- 2 osoby to chyba fota NIEREGULAMINOWA emotka

Tutaj też podejrzane, bo imiona są różne. 
https://www.stalk.../2083692017057746937
https://www.konku...cej.pl/laureaci1.php

Czasami Basia to Dominika...
Kiedyś był Bartosz po alkoholu jest Rafał .... film sie urywa, imiona sie mieszają - taki UROK % 
Jaki produkt taki konkurs  emotka

Jest i wasza ulubienica, zdjęcie w innym konkursie, a jakby to samo.

Ależ ja zdaję sobie sprawę, że to wcale nie pani Czesława bierze udział w tych konkursach i to nie ona będzie biegać w tych conversach emotka Ale lubię sobie myśleć, że byłoby czadowo, gdyby jednak rzeczywiście taka pani Czesia zgarniała mi nagrody w konkursach sprzed nosa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6632507 Napisano: 22.08.2019 16:45:48 w Czy informują/ informowali?
Miła26 napisał(a):

joanna napisał(a):

beskidzkie misiaki?

jeeeeszcze

a wiadomo do kiedy mają czas?

Z regulaminu można wywnioskować, że do do końca sierpnia. Nie ma tam podanej konkretnej daty, ale jest info o tym, że na odesłanie danych laureaci mają 7 dni od dnia poinformowania o wygranej, a w innym miejscu jest info o tym, że dane odesłać trzeba najpóźniej do 06.09 emotka Więc nie mogą poinformować nas później niz 31 sierpnia, żeby się zmieścić w tym terminie i móc skorzystać z regulaminowych 7 dni emotka Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

zielonaszpilka

#6632478 Napisano: 22.08.2019 15:27:45 w Czy informują/ informowali?
joanna napisał(a):

beskidzkie misiaki?

jeeeeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632275 Napisano: 22.08.2019 00:04:44 w PLAGIATY
gryszelm napisał(a):

zielonaszpilka Oj nie, nie, Pani Czesława była od początku! Chyba pani Martyna wskoczyła, ostatnie zdjęcie, w takim kapeluszu z kuleczkami (córka tez ma taki), więc zapamiętałabym gdyby było wcześniej.

A możliwe, możliwe emotka ale pani Czesia i tak jest urocza emotka a ja dopiero teraz ją dojrzałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

zielonaszpilka

#6632220 Napisano: 21.08.2019 20:53:06 w PLAGIATY
gryszelm napisał(a):

reniii napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie Garage, ale przeglądałam galerię zwycięzców i rzucił mi się w oczy balon
https://konkurswycisnijwiecej.pl/uploads/1565557061.jpg
http://photofunia.com/pl/effects/hot-air-balloonKakadu 

Jakaś przebiegła Kasia przygarnęła sobie czyjeś zdjęcie. A co na to Smolar?

To jest zdjęcie z jakiejś strony, która udostępnia je do użytku za darmo, ale nie do każdego, bo do komercyjnego nie. I tu pytanie czy użycie zdjęcia w takim konkursie to użytek komercyjny. To od strony tej strony emotka A druga sprawa to pytanie czy organizator akceptuje takie zdjęcia. Smolar w regulaminie ma "autorem pracy musi być uczestnik;−praca musi być wynikiem osobistej twórczości uczestnika". Czy dodanie napisu do zdjęci robi z nas już autora pracy a praca jest wynikiem naszej osobistej twórczości? Moim zdaniem nie, ale to pytanie do Smolara,

Przeglądałam dziś galerię laureatów 1 tygodnia i nie widzę już tego zdjęcia z balonem, tak że chyba usunęli. I dobrze.

Na to miejsce chyba wskoczyła urocza pani Czesława emotka Będzie czadersko wyglądać w conversach emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632218 Napisano: 21.08.2019 20:48:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBkatarzyna36 napisał(a):

mczarna napisał(a):

FBkatarzyna36 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś kiedyś w konkursach w markecie? Tam trzeba najczęściej kupić produkty za jakaś kwotę i odpowiedzieć na pytanie. Ja tyle razy brałam udział i nic. Może jest jakiś klucz odpowiedzi ;D

"markecie" ? Możesz sprecyzować? 

/np. konkursy intermarche

Tak, wiele osób wygrywa. Wystarczy poczytać wątek Moje dzisiejsze wygrane emotka każda agencja lubi co innego, do niektórych są "klucze" emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6631994 Napisano: 21.08.2019 10:26:12 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Do białej gorączki doprowadziła mnie aplikacja Tchibo, cały czas wyskakiwał mi błąd captcha i nic nie dało się zrobić, jak spróbowałam wysłać z innej przeglądarki to paragon już wykorzystany, co za k... aplikacja! I teraz mam iść po kolejny paragon?!

Zrób tak jak ktoś tu radził - dodaj przed numerem paragonu 0 i wyślij zgłoszenie jeszcze raz, ai m wyślij info z opisem sytuacji. Ktoś tak zrobił i nawet wygrał tym zgłoszeniem. Nie wiem czy potem przeszedł weryfikację ale wydaje mi się, że powinno być ok;)możesz poszukać tego wpisu i spytać u źródła;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6631165 Napisano: 19.08.2019 00:14:17 w PLAGIATY
reniii napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie Garage, ale przeglądałam galerię zwycięzców i rzucił mi się w oczy balon
https://konkurswycisnijwiecej.pl/uploads/1565557061.jpg
http://photofunia.com/pl/effects/hot-air-balloonKakadu 

Jakaś przebiegła Kasia przygarnęła sobie czyjeś zdjęcie. A co na to Smolar?

To jest zdjęcie z jakiejś strony, która udostępnia je do użytku za darmo, ale nie do każdego, bo do komercyjnego nie. I tu pytanie czy użycie zdjęcia w takim konkursie to użytek komercyjny. To od strony tej strony emotka A druga sprawa to pytanie czy organizator akceptuje takie zdjęcia. Smolar w regulaminie ma "autorem pracy musi być uczestnik;−praca musi być wynikiem osobistej twórczości uczestnika". Czy dodanie napisu do zdjęci robi z nas już autora pracy a praca jest wynikiem naszej osobistej twórczości? Moim zdaniem nie, ale to pytanie do Smolara, Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6631049 Napisano: 18.08.2019 14:27:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ratunku! Co można kupić facetowi na 40 urodziny (mężowi) , gościowi który już wszystko ma  emotka emotka

też się chętnie dowiem.)))

Kurs ekstremalnej jazdy, bilety na koncert, karnet na mecze, pakiet kanałów sportowych, dostęp do hbo go albo netflixa, jak majsterkuje to jakieś narzędzie, którego mu brakuje, wyjazd weekendowy, fajna koszula, zegarek, spinki do mankietów, pasek, portfel, Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6630791 Napisano: 16.08.2019 21:35:44 w Czy informują/ informowali?
hittmanka napisał(a):

pink086 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

pink086 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

Leszek informował z zeszłego tygodnia? 

tak, w środę

no to d*pa blada ... nie doszedł emotka  

sprawdź spam, oferty bo różnie wpada a jak nie ma to napisz do nich

nie przyszedł na bank... sprawdzałam na bieżąco od środy wszystkie foldery, w koszu też nie ma... napisałam do nich , dzięki  emotka  

wejdz na koszulkiodleszka.pl i tam wpisz swojego maila i tyle, jak wygrałaś to przeniesie Cię do formularza z danymi Wyświetl w wątku >>
1 hittmanka 0

zielonaszpilka

#6630338 Napisano: 14.08.2019 23:47:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzisiaj był fajny dzień na ekonkach. I nie pisze dlatego, że wpadło mi kilka nagród, ale dlatego, że ogólnie dzisiaj było rozwiązanie kilku konkursów i dużo nagród wpadło na forum. To miłe ożywienie widzieć w MDW wpisy o kasie, wycieczkach, głośnikach i innych cennych nagrodach zamiast tylko o zniżkach i serkach emotka oby więcej takich dni Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6630121 Napisano: 14.08.2019 14:20:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Yeeahh cudny dzień! Tchibo, pełen zestaw somersby i kasa od coccolino! oby więcej takich dni i takich konkursów! Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6630090 Napisano: 14.08.2019 13:23:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bimbusia napisał(a):

Somersby....tak liczyłam na nerkę emotka

Może jeszcze mail przyleci. Ja mam maile  12, ale mam też maila z 13:07 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6630038 Napisano: 14.08.2019 12:00:55 w Pomocy!!!!
monia0303 napisał(a):

monek22 napisał(a):

Witam ,jak wychodzi rozmiarówka w Lechu ? XL to jest normalna XL czy rozmiarowka jest zanizona/zawyzona ?? Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi emotka

podpinam się. rozmiar 42 w reserved czy top secret jakie ma przełożenie na koszulkę Lecha?

Mąż nosi L z reserved i L z Lecha jest idealna emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6630014 Napisano: 14.08.2019 11:09:29 w Informują
0 0