Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6633917 Napisano: 28.08.2019 11:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Wiecie co? Żeby odebrać Misiaka maskotkę laureat ma podać imiona, imię ojca, matki, obywatelstwo, miejsce urodzenia, PESEL, serie i nr dowodu, nr buta, rozmiar biustonosza, grupę krwi, przedstawić kartę szczepień i 5ciu żyrantów... JA NIE ODSYŁAM. chrzanię tego ich miśka!

No to chyba kpina. Ja grałam i czekam na lepszą nagrodę emotka emotka emotka emotka ale nie mam zamiaru wypełniać tych wszystkich danych. Trzeba będzie się skontaktować z jakimś specjalistą od ochrony danych, żeby to wyjaśnic i naprostować organizatorów

Na razie też mam te misiaki tylko. Pytanie czy ktokolwiek dostał lepszą nagrodę? Bo na razie to wygląda mocno podejrzanie. W regulaminie mają info tylko, ze laureaci mają podać dane:
9.1.dane Laureata
9.2.pełen adres zamieszkania;
9.3.pełen adres korespondencyjny (jeśli jest różny od adresu zamieszkania)
9.4.dane właściwego Urzędu Skarbowego,
9.5.oświadczenia...

Dane laureata to dla mnie nie są imiona rodziców czy numer dowodu Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633891 Napisano: 28.08.2019 10:19:56 w Czy informują/ informowali?
bubba napisał(a):

Beskidzkie misiaki informowały?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633827 Napisano: 28.08.2019 00:05:43 w Czy informują/ informowali?
androm napisał(a):

olunka napisał(a):

androm napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Sensodyne   C4 nadal cisza?    emotka

no

na stronie są wyniki, czy ktos ma wygrana?

widze wyniki sensodyne, ale intermarche a nie c4

A jaki konkurs z sensodyne był w Intermarche? Nic takiego nie ma. Na samym dole wyników Smolara jest wakacyjny uśmiech z sensodyne a to był konkurs z c4 Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonaszpilka

#6633720 Napisano: 27.08.2019 15:59:52 w SZUKAM....
amif napisał(a):

czy można w jednej transakcji wykorzystać 2 kody na wygrane danio z loterii wstrząśnij głodem?

Ktoś pisał, że można Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633698 Napisano: 27.08.2019 15:00:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Konkurs Tchibo jest bardzo fajny i udany według mnie, ale bardzo męczący. I ja osobiście marzę, aby już się skończył  emotka

Ja niee... chociaż rzeczywiście trochę męczy. Miałam twarde postanowienie, że będę grać codziennie, ale wymiękam i gram co kilka dni, bo jednak jak widzę ten dormularz to mi już słabo czasami emotka Ale te ostatnie dni wykorzystam na maksa emotka

Zawsze po takich postach zastanawiam się co to znaczy rozgryźć agencję emotka mi się nigdy nie udało... zawsze wysyłam coś co mi wpadnie do glowy, cos co wedlug mnie "ma to cos"... raz uda sie wygrac a raz nie... np. w tchibo niestety ta druga sytuacja

No w tym przypadku rozgryźć agencję, to wygrać parę nagród podobnym stylem pisania emotka parę osób już pisało na forum w jakim klimacie piszą na Tchibo i wygrywają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633692 Napisano: 27.08.2019 14:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

U mnie truskawkowy h danio by odebrać nie ma w 2 biedrach

Czy somersby nadaja z bielska bialej?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#6633680 Napisano: 27.08.2019 14:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Konkurs Tchibo jest bardzo fajny i udany według mnie, ale bardzo męczący. I ja osobiście marzę, aby już się skończył  emotka

Ja niee... chociaż rzeczywiście trochę męczy. Miałam twarde postanowienie, że będę grać codziennie, ale wymiękam i gram co kilka dni, bo jednak jak widzę ten dormularz to mi już słabo czasami emotka Ale te ostatnie dni wykorzystam na maksa emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633649 Napisano: 27.08.2019 13:12:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
magisterek napisał(a):

wSPAniała wiadomość -  1000zł na SPA od Tchibo! emotka Kocham już tę agencję! Jak my się pięknie rozumiemy.

A to Ty masz mój 1000 emotka Ja mam Energylandie emotka Chyba, aż za dobrze rozumiem tę agencję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633636 Napisano: 27.08.2019 12:55:26 w SZUKAM....

O co dzisiaj pyta tchibo?

Sama sobie odpowiem emotka Czym Twoim zdaniem powinien być prezent dla każdej mamy... Po raz enty, a ja na to pytanie wybitnie nie mam weny... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633607 Napisano: 27.08.2019 12:12:23 w SZUKAM....
O co dzisiaj pyta tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633576 Napisano: 27.08.2019 11:34:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ciuchy Somersby - etap blackberry emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#6633468 Napisano: 26.08.2019 23:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udaje Wam się wysłać dzisiaj formularz Tchibo? U mnie ponownie problem z przyciskiem "Wyślij" - klikam i nic się nie dzieje, ani na komputerze ani na telefonie. Ostatnio pisałam do nich, ale odpisali, że mieli jakiś problem z formularzem, ale widzą moje zgłoszenie, no ale nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633368 Napisano: 26.08.2019 16:18:17 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

emotka Czy ktoś już walczył z ćmą bukszpanową i wygrał? Sposoby internetowe nie działają emotka  7 naszych pięknych bukszpanów przegrywa walkę.. 1 jeszcze sie został taki 7 letni ale boję się, że jego tez zaatakują emotka   emotka

Na pewno zaatakują, bo to zaraza choler.na. Trzeba zbierać gąsienice - można ręcznie można podłożyć jakąś folię i silnym strumieniem wody je spłukać, np. myjką ciśnieniową. Są pułapki feromonowe na ćmy już latające i chyba jakieś lepy do kupienia. Życzę powodzenia w walce Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6633361 Napisano: 26.08.2019 15:52:44 w Pomocy!!!!
aniunia1900 napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem z dysponowaniem nagrodą, po jej odebraniu z uwagi na zapis "Nie jest możliwe przeniesienie prawa do Nagrody na rzecz osób trzecich"? Proszę o kontakt

W tym zapisie chodzi o to, że jak organizator przyznał tę nagrodę Annie Kowalskiej, to Anna Kowalska nie może napisać do organizatora i poprosić, żeby tę jej nagrodę przyznał i wysłał Janowi Nowakowi, bo ona ma takie życzenie. Tę nagrodę może otrzymać tylko Anna Kowalska.  Ale jak Kowalska ma nagrodę już w domu to może robić z tym co chce, bo to jest już Jej własność, 6że dać Nowakowi albo sprzedac Malinowskiej. no chyba ze to voucher imienny. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633193 Napisano: 25.08.2019 23:53:12 w Oddam za darmo
Kto chce darmową koszulkę Lecha? Pierwsza osoba, która poda mi maila - nick w lechu (jeśli taki miała;) dostanie ją

Niekatualne Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6632994 Napisano: 24.08.2019 20:26:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

A wiecie, co mnie najbardziej dziwi? Że ludzie nie zastanawiają się w ogóle nad produktem konkursowym i piszą jak widać wyżej: "jazda na rowerze z Garage", "jazda na hulajnodze z Garage"... emotka Ja rozumiem jazdę z jogurtem, z sokiem, z Colą, ale... z piwem? emotka

Zazwyczaj w konkursie z piwami jest info, ze zgłoszenie nie może np. zachęcać do jazdy po alkoholu. W tym regulaminie niestety chyba tego nie ma Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

zielonaszpilka

#6632980 Napisano: 24.08.2019 19:07:03 w Kupię...
0 0

zielonaszpilka

#6632967 Napisano: 24.08.2019 15:37:52 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka

W regulaminie jest napisane produkty...

No faktycznie to zastanawiające... zazwyczaj w leclercu na takie konkursy wystarczał jeden produkt.

W kolejnym punkcie masz też: Uczestnikowi przysługuje prawo do przesłania 1 (jednej)Pracy za każdy 1 (jeden) dokument potwierdzający zakup produktu,o którym mowa jest w pkt 3.3.1 niniejszego Regulaminu

Ale być może rzeczywiście w tym konkursie trzeba mieć minimum 2 rzeczy na paragonie. Niejasne jest to napisane. Trzeba do nich napisać. Konkurs jeszcze trochę trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632962 Napisano: 24.08.2019 15:11:31 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632952 Napisano: 24.08.2019 14:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Czy testował ktoś w Kantarze Activię z Chia? Interesuje mnie czy dostaliście zwrot za zakupy, bo ja ostatnio doprosiłam się dopiero punktów na stronie, ale pieniędzy nie oddali za zakupy. 

Testowałam, o nic nie prosiłam, czekałam i dostałam. Trwa to, bo chyba czekają na decyzję zleceniodawcy, później doliczyli chyba 580 pkt

A tam się podawało numer konta do zwrotu? Bo już nie pamiętam.

Nie, zaliczają punkty, a jak uzbierasz 1000 - zlecasz wypłatę 32zl i wtedy w formularzu wpisujesz numer konta do przelewu

Faktycznie. Dziękuję za pomoc. emotka

Ja testowałam, ale nigdzie nie mogłam znaleźć tej activi w tym opakowaniu ze zdjęcia. Była ta activia, ale wszędzie w innym opakowaniu - chyba jakiejś starej wersji. Ktoś też tak miał i dostał punkty? emotka A zwrot za zakupy też jest w formie punktów, a nie kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0