Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ango

ango

#2613583 Napisano: 28.08.2009 06:00:38 w Wkurza mnie...
o rany! ja sie powtarzam!
co to ja chcialam powiedziec???
aha!
A ja myslalam ze Janina to MOJA przyjaciolka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2613573 Napisano: 28.08.2009 05:59:01 w Wkurza mnie...
ciepalka napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

opal1977 napisał(a):

marla221 napisał(a):

Mnie wkurzaja smsy typu :
Tu Janina z Komisji ds Przyznawania Nagrod, numer .....czyli moj, ma duze szanse wygrac.... Ale nadal brak rejestracji. Wyslij sms 3,66 zl wrrrr emotka

mi też Janina spokoju nie daje emotka

Janino ! Nie wysyłaj i do mnie tych .... nawet nie czytam do końca tylko kasuję emotka

i do mnie Janina ciągle smsuje emotka

A ja myslalam, ze janina to MOJA przyjaciolka... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2613569 Napisano: 28.08.2009 05:58:34 w Wkurza mnie...
ciepalka napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

opal1977 napisał(a):

marla221 napisał(a):

Tu Janina z Komisji ds Przyznawania Nagrod, numer .....czyli moj, ma duze szanse wygrac.... Ale nadal brak rejestracji. Wyslij sms 3,66 zl wrrrr emotka

Janino ! Nie wysyłaj i do mnie tych .... nawet nie czytam do końca tylko kasuję emotka

0 0

ango

#2613566 Napisano: 28.08.2009 05:58:10 w Wkurza mnie...
ciepalka napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

opal1977 napisał(a):

marla221 napisał(a):

0 0

ango

#2594854 Napisano: 22.08.2009 08:51:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

wyniki z konkursu budzące watpliwości Zdrowe szkliwo
http://www.instyt...ia-Zdrowego-Szkliwa/

Jak wygrałam jedna nagrodę szczoteczke to i tak się okazało ,ze nie dostanę ,ponieważ:
„ Nagrody z jakichkolwiek przyczyn nie wydane w terminie do dnia 8 lipca 2009 przepadaja i przechodza na własnosc Organizatora.”

Jak również:

„Wszelkie reklamacje dotyczace sposobu przeprowadzenia Konkursu mozna zgłaszac na

pismie, listem poleconym, na adres Organizatora, przez cały czas trwania Konkursu oraz

w ciagu 7 dni od ostatecznej daty przekazania nagród Zwyciezcom. Reklamacje zgłoszone

po powyzszym terminie nie beda rozpatrywane.”

Jak moge zgłosić w ciągu 7 dni -skoro nie dostałam!!
Jakie mają przyczyny i dowod ,że w ogole wydali nagrody!! emotka emotka emotka

Ale sie Oleche obłowiło!
A dla mnie nic... Zapomnialam juz o tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2585911 Napisano: 19.08.2009 08:20:03 w Rossmann

ango

#2585817 Napisano: 19.08.2009 08:00:05 w Rossmann
Czy kody na okazje sa takie same dla danego produktu? Bo pobralam 2 i tak mi wyszlo albo zle odpisalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2498152 Napisano: 15.07.2009 01:39:12 w Rossmann
olus15 napisał(a):

katanaka napisał(a):

A ja przykleiłam i nie mam ani jednego mola.

ja też

A macie okna pootwierane? Bo ja wietrze na okraglo i widze, jak te mole wlatuja przez otwarte okna. Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2486688 Napisano: 09.07.2009 10:40:40 w Rossmann
pistacja9 napisał(a):

olciak napisał(a):

melisa napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Poszukuję RAID PUŁAPKA NA MOLE SPOŻYWCZE, były rozdawane w prezentach z rossnetu. Mogę zaoferować doładowanie, przelew lub jakieś drobne nagrody. Interesuje mnie 5-10szt.
emotka PW

też się tego z chałupy nie możesz pozbyć?

Dla mnie ten Raid to była jak manna z nieba. Zostało mi jeszcze kilka sztuk, ale muszę mieć zapas, bo mi się tego dziadostwa wypleniło na całe mieszkanie emotka

u mojej mamy przez 2 dni złapało się 30 sztuk emotka u mnie po tygodniu z jednej szafki 12 emotka nawet nie podejrzewałam wcześniej, że takie paskudy mam w kuchni emotka

no właśnie zapełniłam już 2 pułapki, a dalej widze to latające coś, szczególnie wieczorem staje się bardzo upierdliwe

Nadal szukam pułapek emotka

A ja mam wrazenie ze ta plytka wabi mole z calego osiedla! To musi miec ogromny zasieg. Wczesniej nic nie latalo, a jak to przykleilam- to i owszem. 5 sztuk sie przykleilo w ciagu tygodnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2447973 Napisano: 21.06.2009 09:02:24 w Znikajace konkursy
Czy grał ktoś o wycieczke lub rower z mastercard? Juz jest po konkursie a nikt tu na forum nie chwalil sie wygrana. Listy zwyciezcow nie ma, bedzie pod koniec lipca- mozna tylko sprawdzic, czy jest sie laureatem. Dziwny konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2446454 Napisano: 20.06.2009 08:15:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
mjane napisał(a):

czy wiadomo coś komuś na temat wyników Wiosennego Konkursy Winiary? http://www.winiar...b_klub_konkursy.aspx emotka

6.1. Organizator Konkursu skontaktuje się ze Zwycięzcami , którzy wysłali zgłoszenie SMSem
poprzez przesłanie SMS informującego o wygranej w ciągu 14 dni od ustalenia listy
Zwycięzców, najpóźniej w terminie do 30 czerwca 2009 roku, na numer telefonu
komórkowego, z którego zwycięzca dokonał połączenia z numerem Konkursowym.
6.2. Organizator Konkursu skontaktuje się ze Zwycięzcami, którzy wysłali zgłoszenie listem lub
mailem, poprzez przesłanie listu poleconego za pośrednictwem Poczty Polskiej lub, w
przypadku podania adresu e-mail w kuponie konkursowym w części dotyczącej danych
teleadresowych, poprzez przesłanie wiadomości e-mail informującej o wygranej, w ciągu 14
dni od ustalenia listy Zwycięzców, najpóźniej w terminie do 30 czerwca 2009 roku.
Może wyniki dopiero będą? Wyświetl w wątku >>
0 0

ango

#2443071 Napisano: 18.06.2009 09:07:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
A kto wygral rower od mastercard? O wycieczke nawet nie pytam. Byl konkurs a nikt tu sie nie chwalil- dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0