Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ango
Postów 292
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marudze, bo nie wygralam Wyświetl w wątku >>
nie bawię się w konkursy klikane- działa w obie strony
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z Domestosa to juz nie? Bo ja jeszcze licze na cos... Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech....
Moze jutro cos... Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasnowidzka jakaś! Prezent jest na okaziciela i nie maja prawa sprawdzac kto z kim spi! Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprosze odkurzacz Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale kaszana z geografią u nich! Bydgoszcz znalazlam w zachodniopomorskim a Warszawe w Dolnośląskim! Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... albo czytanie Słownika Ortograficznego... Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez mam zapisane w notatkach konkursowych ze do 19 listopada. Ale regulamin ma jednak inny zapis. Nie wiem o co biega. Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, a ja juz usiadlam i czekalam Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam zapisane ze jutro. To ten konkurs w ktorym trzeba bylo kupic 2 rzeczy? Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wlasnie! Moja siorka juz buty rozdeptala chodząc do Rossmanna. Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisalam sobie na kwitku tylko to, ze wyniki beda do 19 listopada. Ale gdzie??? Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam fotke Bielendy- bardzo kolorowe kosmetyki, seria Bio-plantacja: zolta bawelna (chyba peeling),aloes- roslinny krem....(pewnie) ...owy zel do mycia , kokos - balsam do ust, ALGI- sol koralowa do kapieli.
Gratulacje zdobywcom Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nabrali nas!!! Zrobilismy im darmowa reklame! Teraz tam jest jakas stronka do przechowywania zdjec! Dalismy sie nabic w butelke! Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Garnier z Reala??? Co sie mial skonczyc 31 sierpnia??? Wyspy Kanaryjskie??? Ja juz wyrzucilam ten paragon! Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat l0ginka:
tak sobie przegladalam jesienne zdjecia i rozbroil mnie tytul i opis
http://img209.ima...ack.us/i/jesien.jpg/ .. bo zdjecie nawet nawet
zwłaszcza ten PREZÊT najlepszy haha
Wyświetl w wątku >>
ango
Postów 292