Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#2369500 Napisano: 12.05.2009 12:34:27 w TESCO konkursy
A było już losowanie bonów Dove? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2306864 Napisano: 09.04.2009 07:09:05 w TESCO konkursy
ciasssteczko napisał(a):

czy ktos moze pamieta kiedy i jak maja byc powiadamiani zwyciezcy sekretow pielegnacji VIII?
https://www.e-kon...rticles-2-37407.html

regulamin, ktory jest tam zamieszczony dotyczy innego konkursu, na stronie sekretow byl wlasciwy (chodzilo o sms z trzema slowami kojarzacymi sie z pieknem), ale teraz jest juz nowy...

Do piątku mają wyłonić zwycięzców, a potem mają 7 dni na powiadomienie. Ale oni raczej dzwonią od razu. Więc pewnie jutro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2283519 Napisano: 31.03.2009 01:17:24 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

nataaa napisał(a):

a co do velveta od 2 kwietani bedzie nowy konk:)

jaki? emotka

Ciekawe, kiedy z tego będą informować emotka

Z tego co pamiętam, do 3 kwietnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272667 Napisano: 27.03.2009 02:33:49 w TESCO konkursy
moniau napisał(a):

ziolko napisał(a):

może podacie swoje propozycje, co wysłaliście o zobaczymy co się powtarza, co wy na to?

kurde, ja stawialam na zupelnie cos noweg...
nie wiem czy dorbze...
np. Glupota politykow...

a jak zaczelam szuakc w sieci to pozniej wyslalam juz bardziej namacalne rzeczy miejsca... np. najdluzsze wlosy w Poslce..
ogolnie konkrus mozna bylo interpretowac roznie

ciekawe co wezma pod uwage nie?

Myślę, że można było dowolnie interpretować. Dlatego napisali dość mgliście czego oczekują. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272403 Napisano: 27.03.2009 01:13:47 w TESCO konkursy
OK, podam jedną z moich propozycji: napisałam, że tradycyjnie w Polsce najdłuższe były zawsze kolejki, z tym że w obecnych czasach kolejki ustawiają się jedynie do punktów Lotto, gdy jest kumulacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2272327 Napisano: 27.03.2009 12:56:19 w TESCO konkursy
ziolko napisał(a):

może podacie swoje propozycje, co wysłaliście o zobaczymy co się powtarza, co wy na to?

Ja się wstydzę podać co napisałam emotka Temat potraktowałam bardzo abstrakcyjnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2222760 Napisano: 12.03.2009 03:08:14 w TESCO konkursy
To interesujące, bo mówił mi rodowity Wenecjanin, że nawet on ma problemy z trafieniem do konkretnych miejsc bo tam jest totalny chaos z oznakowaniem ulic i numeracją więc mapy na nic się nie zdają. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2222593 Napisano: 12.03.2009 02:16:00 w TESCO konkursy
chasia napisał(a):

mieszko napisał(a):

Nareszcie mail z Garniera-Wenecja. Czy tez macie tylko 2 terminy do wyboru? Myslalam, ze to jakies uniwersalne vouchery beda...

Ja dostałam e-mail i tez mam dwa terminy. Myślałam, ze będzie można samodzielnie wybrać termin, bo kobieta w pierwszej rozmowie mówiła o 3 miesiącach na realizacje. Dziwne…

Nie mówiąc już o tym, że ma być przewodnik książkowy, a w regulaminie był po prostu przewodnik (w domyśle taki na dwóch nogach) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2178736 Napisano: 17.02.2009 11:01:39 w TESCO konkursy
visserarthur napisał(a):

malenka89 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

juz tak sie nie wyklocajcie emotka :P czy ta walentynka to nie jest Apocallipsy przypadkiem ???

A jest emotka emotka

no, czyli dobrze skojarzylem imie i miejscowosc emotka

Przecież Apo wcale nie kryła się i napisała wyraźnie w moje dzisiejsze wygrane o wygranej kamerze w Tesco. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1979443 Napisano: 30.11.2008 09:15:09 w TESCO konkursy
Jeszcze raz dziekuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1976402 Napisano: 29.11.2008 03:59:27 w TESCO konkursy
Dzięki za gratki, dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1976277 Napisano: 29.11.2008 03:24:38 w TESCO konkursy
Zakupy w Londynie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1970468 Napisano: 27.11.2008 03:10:23 w TESCO konkursy
szunia napisał(a):

marzanna napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

normafia napisał(a):

Mnie też to nie ucieszyło. Nie posyłałam paragonów wcześniej, gdyż chciałam zostać anonimowa. Zrezygnowałam z parasolek. Wcześniej wygrałam w dwóch konkursach obsługiwanych przez tę agencję reklamową dwa samochody za hasła reklamowe i obawiałam się, że z góry mnie odstrzelą. Nazwiska osób z rodziny też im nie były obce. Teraz mam wrażenie, że wybierając nagrody główne, czytali tylko te SMS-y, do których uczestnicy przysłali paragony za parasolki.Niech się wypchają!!!

marzanna napisał(a):

AgaAga napisał(a):

marzanna napisał(a):

Perfumy z Wedla. Niech się wypchają emotka

Ja bym się bardzo cieszyła.

Dotarły farby z Dekorala, kurier aż się zasapał.

A mnie wcale to nie ucieszyło.

Doszły kosmetyki do włosów emotka

emotka emotka

ja nie wysyłałam paragonu na parasol bo mi nie jest potrzebny a sms jednak mam,szkoda,że tylko 1 a tyle haseł wysłałam emotka

Ja też nie chciałam parasola. Normafii chodzi o to, ze zdobywcy nagród głównych wybierani byli spośród tych, którzy wcześniej wygrali parasol.

ale jak pisze kadjas, to nieprawda - ona parasola nie wygrała, a perfumy ma

emotka Ja też mam perfumy, a nie wygrałam pararsola. A perfumy to nie nagroda główna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1970276 Napisano: 27.11.2008 02:21:32 w TESCO konkursy
kadjas123 napisał(a):

normafia napisał(a):

Mnie też to nie ucieszyło. Nie posyłałam paragonów wcześniej, gdyż chciałam zostać anonimowa. Zrezygnowałam z parasolek. Wcześniej wygrałam w dwóch konkursach obsługiwanych przez tę agencję reklamową dwa samochody za hasła reklamowe i obawiałam się, że z góry mnie odstrzelą. Nazwiska osób z rodziny też im nie były obce. Teraz mam wrażenie, że wybierając nagrody główne, czytali tylko te SMS-y, do których uczestnicy przysłali paragony za parasolki.Niech się wypchają!!!

marzanna napisał(a):

AgaAga napisał(a):

marzanna napisał(a):

Perfumy z Wedla. Niech się wypchają emotka

Ja bym się bardzo cieszyła.

Dotarły farby z Dekorala, kurier aż się zasapał.

A mnie wcale to nie ucieszyło.

Doszły kosmetyki do włosów emotka

emotka emotka

ja nie wysyłałam paragonu na parasol bo mi nie jest potrzebny a sms jednak mam,szkoda,że tylko 1 a tyle haseł wysłałam emotka

Ja też nie chciałam parasola. Normafii chodzi o to, ze zdobywcy nagród głównych wybierani byli spośród tych, którzy wcześniej wygrali parasol. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1929626 Napisano: 07.11.2008 11:44:10 w TESCO konkursy
AgaAga napisał(a):

Już tak ostatnio wyczekiwałam na telefon o pralce z TESCO i nic. Ale tym razem to liczę chociaż na perfumy, tyle ich jest a jak tak ładnie napisałam emotka

Ja nie wygrałam ani pralki, ani laptopa, ani nic z Wedla...po prostu załamka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928786 Napisano: 06.11.2008 06:03:44 w TESCO konkursy
agusagus2 napisał(a):

no to po ptakach emotka

Ja też zdołowana jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928208 Napisano: 06.11.2008 12:29:05 w TESCO konkursy
wojtekgra napisał(a):

a w tym haśle nie mogło być polskich liter prawda??, bo ja wysłałem hasło z polskimi literami, a dopiero potem dokładnie przeczytałem regulamin emotka

Tak, bez polskich znaków i trzeba było dokończyć zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928108 Napisano: 06.11.2008 11:52:20 w TESCO konkursy
Mnie w tym roku przepadły zakupy w Paryżu za 10 tys. z Glamour. Zadzwonili do mnie jako pierwszej osoby, ale nie miałam paragonu i dostała nagrodę kolejna osoba z forum. Trudno było przeżyć, ale może i mnie los to wynagrodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928083 Napisano: 06.11.2008 11:41:57 w TESCO konkursy
martul napisał(a):

marzanna napisał(a):

martul graty emotka emotka emotka Ale masz szczęście! Już raz przecież wygrałaś samochód, ale Ci przepadł. Niesamowity fart emotka emotka

widocznie Sławkowi był bardziej potrzebny
emotka

Dobrze, że masz takie podejście emotka Ja bym się zagryzła na śmierć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#1928066 Napisano: 06.11.2008 11:38:01 w TESCO konkursy
Co do tych perfum, to przeciez do 1000 osób nie będą dzwonić, pewnie SMSy wyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0