Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#3088303 Napisano: 06.02.2010 12:25:34 w Wkurza mnie...
Co innego literówka, a co innego pisanie z kąt.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3087700 Napisano: 05.02.2010 10:56:35 w Paragony
A w konku Clear nie ma listy rezerwowej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3033521 Napisano: 19.01.2010 06:55:24 w Paragony
Szukam paragonu L'Oreal z Carrefoura. Najchętniej wymienię na kosz Dove emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3029358 Napisano: 18.01.2010 03:38:05 w Paragony
Oddam kosz Dove za paragon L'Oreal z Carrefoura, lub inne propozycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3029109 Napisano: 18.01.2010 02:16:27 w Paragony
Poszukuję (pierwszy raz!) paragonu L'Oreal z Carrefoura i Chocho z Tesco (wiem, że trzeba było wpisać nr paragonu, ale zaryzykuję inny). W zamian może być kosz Dove lub inne propozycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2913960 Napisano: 05.12.2009 12:00:12 w Paragony
maa napisał(a):

mam paragon z tesco na konkurs swiateczny z bonami 500 zl - chetnych zapraszam na pw

Przecież jeszcze dzwonią do zwycięzców... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2912573 Napisano: 04.12.2009 06:47:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

marzanna napisał(a):

No wybacz, ale w tym momencie to Ty jesteś dziwoląg emotka W zwycięskich hasłach nie powinno być błędów ortograficznych, a jeśli są, świadczy to źle o tych, którzy te hasła oceniają emotka

toka napisał(a):

Byc moze źle interpretuje nazwę wątku-ale Dyskusje o wynikach konkursu to moim zdaniem dyskusje o wynikach konkursu.Więc dyskutuję-rozbawiło mnie to hasło napisane rzekomo przez faceta dlatego je tu wkleiłam.A dziwolągiem jestem-owszem.Nie będę się wypierać. emotka

marzanna oczywiście że jestem dziwolągiem i nie zamierzam się wypierać , zresztą spójrz na moją fotę...

toka ja nie neguję tego że tu się dyskutuje o wynikach konkursu , ale czasem jak tu zaglądam to powala mnie na kolana - bo często tak się doszukuje w tym wątku dziury w całym, jakieś głupoty , drobiazgi, literówki - rozumiem plagiaty, familijne opanowanie wyników lub brak wyników ...

A tu zaczyna się dziać na zasadzie dajcie mi człowieka a ja już znajdę na niego paragraf
emotka

Uwielbiam Twoją fotkę i pewnie między innymi z tego powodu, ja też jestem dziwolągiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2912549 Napisano: 04.12.2009 06:39:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

tak , trza zrobić pospolite ruszenie i zamordować Krzysia, no taki błąd emotka nic tylko zatłuc najlepiej kapciem albo gazetą emotka emotka

a może to agencja zleciła przepisanie tekstów komuś kto się pośpieszył?

A nawet jeśli napisał z błędem to co ? rower trza zabrać?

dajcie spokój jesteście dziwolągi emotka

No wybacz, ale w tym momencie to Ty jesteś dziwoląg emotka W zwycięskich hasłach nie powinno być błędów ortograficznych, a jeśli są, świadczy to źle o tych, którzy te hasła oceniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2912519 Napisano: 04.12.2009 06:29:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

A mi sie to podoba-Nowy Herbal Essences pozwala oderwać się od:...rutyny, bo gdy HERBALEM wlosy umyje,wtedy naprawde wiem ze zyje.Zaraz z mezem dokazuje i energie w sobie czuje,wiec niech HERBAL nam kroloje!

Krzysztof M., Kałuszyn-nie podaje nazwiska bo moze to ktos od nas
emotka emotka emotka emotka

Króluje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911712 Napisano: 04.12.2009 01:27:38 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

crism napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Gratulujemy! wygrałeś nagrodę od Carrefree! Co to znaczy? Bo nie jest napisane co...

to znaczy, ze cos z pocieszenia masz emotka

łał i tak się zlitowali emotka

Mam nadzieję, że to biżuteria od Kruka...w sam raz do tego makijażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911648 Napisano: 04.12.2009 01:12:54 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

olus15 napisał(a):

bo też namieszałam z paragonem
ale uczciwie zakupy zrobiłam

A ja nieuczciwie. Tampony ukradłem, a paragony przy kasie kupiłem emotka

Ty facet jesteś?? Ostatio pisałeś/aś, że dostałeś kosmetyki i zrobisz się na bóstwo... emotka No i tampony kupiłeś/aś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911645 Napisano: 04.12.2009 01:10:29 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
ale powiedzcie to w dziale paragony czy MDW
totalny lincz
nie ma to jak chołubić oszustwa,
to tylko u nas jest możliwe
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza
jak widać reszty forum nie

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka

Nie monitorują, ale widzą co się dzieje emotka Następnym razem jedna osoba będzie identyfikowana np za pomocą: imię, nazwisko, 3 ostatnie cyfry z PESEL. Nr paragonu nie jest żadnym zabezpieczeniem.

Jest zabezpieczeniem emotka Nie byłoby można tego samego numeru paragonu wysłać z 30 komórek emotka

A jak w sklepie x i w sklepie y będzie taki sam numer paragonu?

Bardzo niskie prawdopodobieństwo, a kwestia i tak jest do zweryfikowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911605 Napisano: 04.12.2009 01:00:16 w Carrefour konkursy
smsowicz napisał(a):

marzanna napisał(a):

ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
totalny lincz
Oczywiście fajnie, że można sobie pomagać bo czasem wygrywa się na dwie komórki czy więcej
ale tam szukają głównie te same osoby, które nie pofatygują się nawet po jedną rzecz do sklepu albo wysyłają wiele dziesiątek smsów mając jeden paragonik
a to już mnie wkurza

co racja to racja... czasami jest ktoś, kto sporadycznie potrzebuje paragonu a są tacy, co ciągle szukają emotka

a co powiecie na to??

Na koniec pragnę uprzedzić, że przewijający się na niniejszym forum temat handlu paragonami jest niezgodny z prawem i monitorowany przez osoby do tego wyznaczone, tak więc bardzo proszę o uczciwość, a zwycięzcom serdecznie gratuluję

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka

Nie monitorują, ale widzą co się dzieje emotka Następnym razem jedna osoba będzie identyfikowana np za pomocą: imię, nazwisko, 3 ostatnie cyfry z PESEL. Nr paragonu nie jest żadnym zabezpieczeniem.

Jest zabezpieczeniem emotka Nie byłoby można tego samego numeru paragonu wysłać z 30 komórek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911555 Napisano: 04.12.2009 12:46:06 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

olus15 napisał(a):

no tak
totalny lincz
a to już mnie wkurza

a co powiecie na to??

Eee tam gadka szmatka z tym monitorowaniem emotka Pewnie tak monitorują, jak wywiązują się z regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911503 Napisano: 04.12.2009 12:27:24 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

zdecydowanie wszędzie powinno sie wpisywać nr paragonu i nie byłoby wtedy kombinowania i kręcenia,
a tak to niestety często się zdarza że ja kupuję sporo na promocję i niestety nie wygrywam, pomimo że mam po kilka paragonów, ale cóż jak nie ten konkurs to inny emotka emotka emotka emotka emotka

Ja też tak uważam. Nie mam 30 komórek i nie jestem hurtownikiem, a też chciałabym wygrać... a rzeczywistość jest taka, że z jednym czy kilkoma paragonami się nie wygra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911364 Napisano: 04.12.2009 11:48:50 w Carrefour konkursy
nineczka17 napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Twoj Styl dzwoni tylko raz

Nie, do mnie dzwoniła babka z TS 2 razy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911307 Napisano: 04.12.2009 11:31:50 w Carrefour konkursy
A tak btw to pan z Sinea Was tu znalazł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2911302 Napisano: 04.12.2009 11:30:12 w Carrefour konkursy
ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

ziolko napisał(a):

maa napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

o której dzwonili z czekolad?? bo miałam połączenie z prywatnego ok 11:30 ale od razu się rozłączyło jak odebrałam emotka całe 2 sek połączenia emotka

to bardzo możliwe że to oni emotka

im sie chyba to zdarza

to nie oni emotka nie mają mojego numeru wśród zwycięzców emotka znowu się nie udało emotka

dzwonilas tam?

tak... udało się.. uprzejma pani poinformowała mnie, że o tej godzinie dzwoniła do innej pani od której uzyskała pełne dane...
i tak samo nie wiem kto mógł do mnie dzwonić wtedy, co było rozwiązanie 101 nagród w carrefour... też nie ma mojego numeru na liście emotka
z domu nie dzwonili.. jeszcze brałam udział w Twoim Stylu - ile razy tam dzwonią i z jakiego nr??

Z TS dzwonią z komórki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2908879 Napisano: 03.12.2009 05:18:02 w Carrefour konkursy
ciasssteczko napisał(a):

mam SPA z warszawskiej Arkadii emotka emotka emotka emotka

ŁAŁ! Przebiłaś mkrzyśka i kadetta razem wziętych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2908877 Napisano: 03.12.2009 05:16:02 w Carrefour konkursy
a gdzie hurtownicy? pewnie się wypowiedzą jutro, jak już skończą sprawdzać startery emotka szczególnie czekam na sprawozdanie kadetta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0