Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#3263284 Napisano: 02.04.2010 04:32:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dajcie mu się wykrzyczeć...Każdy by się wściekł na jego miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3262790 Napisano: 02.04.2010 01:29:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
normafia napisał(a):

marcepan1983 napisał(a):

a linka do Auto Światu masz?

Mam zrzut ekranowy z opublikowania wyników. Mam też egzemplarz tegoż Auto Świata.
Posłałam do Burda Media, ale już dzisiaj nikt tam nie pracuje.

Oburzające! Słusznie, że do nich napisałaś emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3192094 Napisano: 12.03.2010 12:55:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

marzanna napisał(a):

A gdzie te prace? Bo są tylko laureaci.. Aha, i nie czepiajcie się Wrocławia bo to bardzo kreatywne osoby z naszego forum i na pewno nic nie zerżnęły emotka

Choć również wkurzam się na wyniki konkursu, z takim postem nie mogę się nie zgodzić - patriotyzm lokalny...
emotka

Ja nie wkurzam się na wyniki bo nie brałam udziału w tym konkursie emotka A te dwie osoby z Wrocławia po prostu znam i wiem, że są bardzo kreatywne i na pewno nie kradną tekstów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3192015 Napisano: 12.03.2010 12:37:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
A gdzie te prace? Bo są tylko laureaci.. Aha, i nie czepiajcie się Wrocławia bo to bardzo kreatywne osoby z naszego forum i na pewno nic nie zerżnęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3181461 Napisano: 09.03.2010 01:39:55 w Carrefour konkursy
olciak napisał(a):

konkurs velvet został rozwiazany a pani zaczęła dziś dzwonić do laureatów- do końca tygodnia sie wyrobi emotka

emotka Przecież to jest 5 czy 6 osób do poinformowania? Czy ja konkursy pomyliłam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3153358 Napisano: 26.02.2010 10:02:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
emanuela24 napisał(a):

marzanna napisał(a):

No a jak ma się do tego fakt, że w Zimie mistrzów dają wygrać osobom z jednym zgłoszeniem? emotka

fart
jeśli jest 100 zgłoszeń i w tym 1 Twoje to wg praw matematyki istnieje prawdopodobieństwo że twoje wylosują - oczywiście większe prawdopodobieństwo jest że wylosują osobę która ma w tej puli (100 zgłoszeń) 20 zgłoszeń - prawda ??
to jest losowanie - trochę farta potrzeba emotka

No tak, ale tak to końca nie wierzę w tę maszynę losującą i raczej podejrzewałabym czynnik ludzki, który decyduje komu przyznać nagrodę, a komu nie...a może jednak się mylę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3153328 Napisano: 26.02.2010 09:55:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
No a jak ma się do tego fakt, że w Zimie mistrzów dają wygrać osobom z jednym zgłoszeniem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3146005 Napisano: 24.02.2010 09:17:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
is77 napisał(a):

tynka9863 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ktoś pamięta, jakie tam były nagrody przewidziane? Laptopy, aparaty, a potem już tylko kosmetyki? emotka

dokładnie

+ekstremalny weekend w wawie, bodajze za 5 tysięcy

Hmm no to kaszana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3145979 Napisano: 24.02.2010 09:10:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ktoś pamięta, jakie tam były nagrody przewidziane? Laptopy, aparaty, a potem już tylko kosmetyki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3143338 Napisano: 24.02.2010 11:04:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

achemiczka napisał(a):

No chyba że Loreal był organizatorem, bo nie pamiętam jak to było w regulaminie zapisane...

Mam regulamin na kompie ... Organizatorem konkursu jest L’Oreal Polska Sp. z o. o. Czynności związane z obsługą Akcji powierzone zostały Blue Orange Group Sp. z o.o., z siedzibą przy ulicy Włodarzewskiej 57a / 26, 02-384 Warszawa .

A swoja droga co to za agencja reklamowa, która nie posiada strony internetowej i nigdzie nie można znaleźć nr telefonu do nich emotka Średniowiecze ...

Mając nazwę i adres firmy można zadzwonić do biura numerów i poprosić o numer tel. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3138908 Napisano: 23.02.2010 10:31:31 w Paragony
malenka89 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

toudikot napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

beciala napisał(a):

nina18 napisał(a):

posiadam kilka paraganow z garnier mineral kto chetny

ja również mam ich parę emotka

wyniki dopiero będą - do 24 lutego będą powiadamiać telefonicznie emotka

do 22.02 jak już, i jakoś nic nie słychać emotka

były maile przepraszające za opóźnienie i informujące że wyłonią zwycięzców i poinformują telefonicznie do 24.02

ja na żadnym koncie nie miałem żadnego meila przepraszającego

Oczywiście że były maile, zwycięców poinformują telefonicznie do 24.02

na tlen do nikogo nie doszedl taki mail

Ja dostalam na interii, ale moj maz na onecie juz nie dostal takiej wiadomosci. Wysylaliscie moze zgloszenia z potwierdzeniem odczytania wiadomosci? Mozliwe to, ze nie czytali wszystkiego? emotka Troche sie martwie, bo z maila na onecie wyslalismy lepsze zgloszenie emotka

Do mnie też często na ONET nie dochodzą wiadomości, więc może dlatego też nie dostałaś emotka
Ja za to dostałam jedną więcej, nadprogramową emotka

Ja na konto w Onecie dostałam maila od Garniera... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3089959 Napisano: 07.02.2010 01:59:42 w Wkurza mnie...
darekgryko napisał(a):

A mnie wkurza zamieszczanie takich oto info szukam: najnowszych filmów (wymienia), najlepszych książek (podaje tytuły), najfajniejszych zabawek..etc
a w zamian oferuje na pół strony wyliczone gratisy, beznadziejne filmy, koszulki z filmów, i inne tzw. barachło i co kilka dni widze ta sama wiadomość..czy ta osoba się nie kapnie, że durnych nie sieją? Szkoda że w tych wyliczeniach co oferuje w zamian nie ma jeszcze długopisów z firm farmaceutycznych, dostepnych w czasie bezpłatnych badań w galeriach handlowych..
Ja takie gadżety oddaje nastepnego dnia dzieciakom z bloku i sa przeszczęśliwe...a tu pewna osoba chce podmianki j.w... brrr.

Są też osoby, które oferują na wymianę np. stos kosmetyków, które nakupiły na konkursy (Garnier, AA), a które są im niepotrzebne i/lub niedopowiednie dla ich cery bądź wieku i zamieszczają długą i szczegółową ich listę, a w zamian oczekują cennych i konkretnych rzeczy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3088303 Napisano: 06.02.2010 12:25:34 w Wkurza mnie...
Co innego literówka, a co innego pisanie z kąt.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3087700 Napisano: 05.02.2010 10:56:35 w Paragony
A w konku Clear nie ma listy rezerwowej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3033521 Napisano: 19.01.2010 06:55:24 w Paragony
Szukam paragonu L'Oreal z Carrefoura. Najchętniej wymienię na kosz Dove emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3029358 Napisano: 18.01.2010 03:38:05 w Paragony
Oddam kosz Dove za paragon L'Oreal z Carrefoura, lub inne propozycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#3029109 Napisano: 18.01.2010 02:16:27 w Paragony
Poszukuję (pierwszy raz!) paragonu L'Oreal z Carrefoura i Chocho z Tesco (wiem, że trzeba było wpisać nr paragonu, ale zaryzykuję inny). W zamian może być kosz Dove lub inne propozycje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2913960 Napisano: 05.12.2009 12:00:12 w Paragony
maa napisał(a):

mam paragon z tesco na konkurs swiateczny z bonami 500 zl - chetnych zapraszam na pw

Przecież jeszcze dzwonią do zwycięzców... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2912573 Napisano: 04.12.2009 06:47:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

marzanna napisał(a):

No wybacz, ale w tym momencie to Ty jesteś dziwoląg emotka W zwycięskich hasłach nie powinno być błędów ortograficznych, a jeśli są, świadczy to źle o tych, którzy te hasła oceniają emotka

toka napisał(a):

Byc moze źle interpretuje nazwę wątku-ale Dyskusje o wynikach konkursu to moim zdaniem dyskusje o wynikach konkursu.Więc dyskutuję-rozbawiło mnie to hasło napisane rzekomo przez faceta dlatego je tu wkleiłam.A dziwolągiem jestem-owszem.Nie będę się wypierać. emotka

marzanna oczywiście że jestem dziwolągiem i nie zamierzam się wypierać , zresztą spójrz na moją fotę...

toka ja nie neguję tego że tu się dyskutuje o wynikach konkursu , ale czasem jak tu zaglądam to powala mnie na kolana - bo często tak się doszukuje w tym wątku dziury w całym, jakieś głupoty , drobiazgi, literówki - rozumiem plagiaty, familijne opanowanie wyników lub brak wyników ...

A tu zaczyna się dziać na zasadzie dajcie mi człowieka a ja już znajdę na niego paragraf
emotka

Uwielbiam Twoją fotkę i pewnie między innymi z tego powodu, ja też jestem dziwolągiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#2912549 Napisano: 04.12.2009 06:39:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

tak , trza zrobić pospolite ruszenie i zamordować Krzysia, no taki błąd emotka nic tylko zatłuc najlepiej kapciem albo gazetą emotka emotka

a może to agencja zleciła przepisanie tekstów komuś kto się pośpieszył?

A nawet jeśli napisał z błędem to co ? rower trza zabrać?

dajcie spokój jesteście dziwolągi emotka

No wybacz, ale w tym momencie to Ty jesteś dziwoląg emotka W zwycięskich hasłach nie powinno być błędów ortograficznych, a jeśli są, świadczy to źle o tych, którzy te hasła oceniają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0