Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#6423607 Napisano: 02.11.2017 19:28:06 w Kupię...
Kupię bon/voucher do salonów Dermika i/lub Eris, ewentualnie do salonów fryzjerskich. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6412028 Napisano: 05.10.2017 11:45:20 w Kupię...
Kod do Cinema City  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6407451 Napisano: 25.09.2017 18:20:40 w Kupię...
Kupię voucher/bon podarunkowy na usługi fryzjerskie (Może być ten do salonów Dermika ważny do końca września) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6405857 Napisano: 20.09.2017 23:37:21 w Paragony na trwające konkursy
Last minute! Mam wolny paragon Velvet Carrefour emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6403014 Napisano: 13.09.2017 14:49:35 w Informują
Lipton Carrefour, etap 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6382465 Napisano: 24.07.2017 22:43:01 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Milka chętnie wymienię na ITM Pudliszki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6380307 Napisano: 18.07.2017 11:39:00 w PODZIĘKOWANIA
niunia-k
Dziękuję i wzajemnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

marzanna

#6378596 Napisano: 12.07.2017 16:04:08 w Informują
Sensodyne _ Smolar sms Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6376949 Napisano: 07.07.2017 11:44:23 w Kupię...
Kupię kod Eventim. Tylko DZISIAJ. PW  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6374140 Napisano: 29.06.2017 23:03:26 w Paragony na trwające konkursy
Hochland ITM kupię. PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6372205 Napisano: 26.06.2017 18:13:24 w Udane wymiany - polecane nicki:)
yolka123 
Miła i konkretna osóbka. Bezproblemowa, błyskawiczna wymiana. Polecam i pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6371374 Napisano: 24.06.2017 00:34:19 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

joan napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Nie zapominajmy, że ten pan emeryturę miał w wieku 40 -42 lat, a ponad 2 tysiące to sporo kasy. (...)

Nie znasz siem, ja żem widziała w tivi już kilka razy ludzi twierdzących, że za dwa tysiące emerytury nie da się wyżyć emotka

Jeżeli mogę, to dodam coś od siebie.. Oczywiście bardzo mi przykro,że ten Pan popełnił samobójstwo.. ale wydaje mi się,że raczej o emeryturę nie chodziło. Wszak, był jeszcze młodym człowiekiem i zawsze mógł dorobić, oczywiście nie mówię o pracy fizycznej, znam ludzi z gorszym stanem zdrowia, którzy znajdują coś dla siebie. Moim zdaniem samobójstwo to jest pewnego rodzaju tchórzostwo, pójście na łatwiznę, bo z każdej sytuacji jest inne wyjście.
Reasumując, gdyby wszyscy w tym kraju mieli takie podejście, to pewnie co piąty by się powiesił, z różnych i błahych powodów, z braku kasy również.

Dodam jeszcze,że naprawdę współczuję rodzinie i znajomym tego Pana. emotka

Oj to chyba nie do końca tak... Tchórzostwo? Pójście na łatwiznę? Wbrew pozorom, żeby odebrać sobie życie trzeba ogromnej odwagi. Natomiast zgadzam się z tym, że na logikę to nie emerytura była powodem. Byłby to powód zwyczajnie zbyt błahy.  Może depresja, a może masa innych problemów, a to była po prostu taka kropla, która przepełniła czarę. Gdyby ludzie byli tak słabi psychicznie, że popełnialiby samobójstwo np. z powodu utraty pracy itd. (nie wspomnę o rzeszy frankowiczów) to ludzkość już by chyba dawno wyginęła... Tragedia ogromna i trauma dla rodziny...

Bardzo możliwe też, że wśród rzeszy poszkodowanych w aferze Amber Gold też zdarzyły lub zdarzą się samobójstwa. Pewnie dla niektórych osób też byłby to powód, by wszcząć tu dyskusję o zabarwieniu politycznym. Oby nie w wątku "żegnamy zmarłych". Wyświetl w wątku >>
2 kalka, joan 0

marzanna

#6371363 Napisano: 24.06.2017 00:14:37 w WC - rozmowy o wszystkim
giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

marzanna napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie sądzę, że to dobry pomysł by akurat do tego wątku przemycać wątki polityczne. No ale jeśli ktoś koniecznie musi wylać swoją frustrację, to polecam wątek "wkurza mnie".... Nie sądzę też, by zmarły pozostawił po sobie list pożegnalny i napisał, że kończy ze sobą właśnie z powodu obniżenia emerytury. Niech spoczywa w pokoju. On już nie potrzebuje "adwokatów".

cb656 po całym forum niezgodnie z regulaminem i prawem szasta polityką itp. za co dawno powinien mieć bana, a nie ma nawet karniaka... nie czuję tu żadnej frustracji tylko właśnie empatię... ktoś, kto nie zna tego uczucia, co widać w jednej z powyższych wypowiedzi nie powinien dla taktu się wypowiadać.....

Taktu to nie ma ten, kto w tym wątku przywołuje wątki polityczne  emotka

taktu to nie ma ktoś, kto publicznie wytyka komuś brak taktu

Ja też Cię pozdrawiam emotka I Twojego pieska (mam takiego samego) emotka

ooo jak pozmieniane niekorzystnie cytaty... jak się o czymś mówi to trzeba się na tym znać i dobrze wiedzieć, co można powiedzieć, a czego nie...  emotka  publicznie czy prywatnie  emotka  co dziś zrobiliście, żeby ten świat był lepszy?  emotka  niech admini przeniosą tą dyskusję  emotka

Co pozmieniane? Jakie cytaty? I kto rzekomo pozmieniał? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6371341 Napisano: 23.06.2017 23:17:59 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

marzanna napisał(a):

giulietta napisał(a):

marzanna napisał(a):

Nie sądzę, że to dobry pomysł by akurat do tego wątku przemycać wątki polityczne. No ale jeśli ktoś koniecznie musi wylać swoją frustrację, to polecam wątek "wkurza mnie".... Nie sądzę też, by zmarły pozostawił po sobie list pożegnalny i napisał, że kończy ze sobą właśnie z powodu obniżenia emerytury. Niech spoczywa w pokoju. On już nie potrzebuje "adwokatów".

cb656 po całym forum niezgodnie z regulaminem i prawem szasta polityką itp. za co dawno powinien mieć bana, a nie ma nawet karniaka... nie czuję tu żadnej frustracji tylko właśnie empatię... ktoś, kto nie zna tego uczucia, co widać w jednej z powyższych wypowiedzi nie powinien dla taktu się wypowiadać.....

Taktu to nie ma ten, kto w tym wątku przywołuje wątki polityczne  emotka

taktu to nie ma ktoś, kto publicznie wytyka komuś brak taktu

Ja też Cię pozdrawiam emotka I Twojego pieska (mam takiego samego) emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

marzanna

#6371321 Napisano: 23.06.2017 23:01:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie sądzę, że to dobry pomysł by akurat do tego wątku przemycać wątki polityczne. No ale jeśli ktoś koniecznie musi wylać swoją frustrację, to polecam wątek "wkurza mnie".... Nie sądzę też, by zmarły pozostawił po sobie list pożegnalny i napisał, że kończy ze sobą właśnie z powodu obniżenia emerytury. Niech spoczywa w pokoju. On już nie potrzebuje "adwokatów". Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6368495 Napisano: 16.06.2017 00:43:14 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

Raczej żal straconej szansy...i nie wziął udziału, stąd hejt.
Bo gdyby wziął, to przecinka by sie doszukał nie w tym miejscu, ze tekst nieprawidłowo napisany, etc..

a tak po prawdzie to chyba chodzi o zazdrość \"dobrych\" koleżanek- ze jedna drugiej nie powiedziała, a z netu o wygranym konkursie sie dowiedziała i wściekła, ze udziału nie brała..
A skoro to nie pierwszy raz to sie nawkurzala i tyle.

Sądzę, że ta osoba wzięła udział w konku, ale nie wygrała. Z ciekawości aż zajrzałam na stronę
Douglas. By sprawdzić wyniki, trzeba cofnąć się o 2 tygodnie do postu konkursowego. I z tego co widzę, to poleciały
"reklamacje" i Douglas ma rozważyć zmianę wyników do poniedziałku. Czyli "same old story" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6368419 Napisano: 15.06.2017 20:29:50 w Wkurza mnie...
Ja zwróciłam uwagę na fakt, że aleman wykłóca się, że "cichociemna" osoba nie dodała konkursu do bazy, a przecież sam/a też tego nie zrobił/a. Skoro śledzi wyniki tego konkursu, to znaczy, że o nim wiedział i prawdopodobnie wziął udział, a ja tego konkursu w bazie nie widzę...... Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6362500 Napisano: 31.05.2017 19:40:54 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

marzanna napisał(a):

asantesana napisał(a):

marzanna napisał(a):

A rozstrzygnięcie konkursu z bonami 300 zł przesunęli na 31 lipca.....  emotka

Nie przesunęli, od początku była taka data.

Ja pamiętam, że wyniki miały być do końca maja......  emotka

Ja zawsze przy konkursie zapisuję datę rozwiązania i skoro taką zapisałam na samym początku trwania, to taka była  emotka

Kłócić się nie będę, ale swoje i tak wiem  emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6362498 Napisano: 31.05.2017 19:37:11 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

marzanna napisał(a):

A rozstrzygnięcie konkursu z bonami 300 zł przesunęli na 31 lipca.....  emotka

Nie przesunęli, od początku była taka data.

Ja pamiętam, że wyniki miały być do końca maja......  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mksmichal 0

marzanna

#6362440 Napisano: 31.05.2017 17:32:24 w Kaufland konkursy
A rozstrzygnięcie konkursu z bonami 300 zł przesunęli na 31 lipca.....  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0