Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika marzanna

marzanna

#6598428 Napisano: 12.05.2019 00:01:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też nie przeszło, z Plusa. Trzeba skrobnąć maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6592643 Napisano: 24.04.2019 12:17:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wedel - karta 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6592028 Napisano: 22.04.2019 18:12:03 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Knorr/Hellmans Tesco kupię tanio. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6591658 Napisano: 19.04.2019 18:13:59 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio paragon Helmans/Knorr Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6588953 Napisano: 10.04.2019 18:59:25 w Czy informują/ informowali?
renatak0 napisał(a):

konkursy H@S i Fairy w laboo są rozwiązane?

Jeśli chodzi o konkurs H&S, to dopiero w poniedziałek będą wybierać zwycięzców. Przypuszczam, że z Fairy podobnie. emotka Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6587425 Napisano: 05.04.2019 14:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

rare85 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy kody eventim z Tictac można łączyć w zamówieniu? Może ktoś już zamawiał?  emotka

w regulaminie kodów jest napisane że można łączyć

W regulaminie jest: "Jeżeli wartość zamówionych biletów przekracza wartość vouchera, Nabywca ma prawo do wykorzystania vouchera jako zapłaty częściowej. Voucherów nie można łączyć celem zapłaty za zamówione bilety."

no tm na forum ktoś tu pisał że łączył

Nie widziałam tego wpisu. Może się odezwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6587422 Napisano: 05.04.2019 14:15:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy kody eventim z Tictac można łączyć w zamówieniu? Może ktoś już zamawiał?  emotka

w regulaminie kodów jest napisane że można łączyć

W regulaminie jest: "Jeżeli wartość zamówionych biletów przekracza wartość vouchera, Nabywca ma prawo do wykorzystania vouchera jako zapłaty częściowej. Voucherów nie można łączyć celem zapłaty za zamówione bilety."

Szkoda.... emotka Dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6587413 Napisano: 05.04.2019 13:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy kody eventim z Tictac można łączyć w zamówieniu? Może ktoś już zamawiał?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6585601 Napisano: 31.03.2019 22:53:21 w Paragony na trwające konkursy
Hochland Leclerc wymienię na inny paragon (prócz paragonów na konkursy kończące się dzisiaj). Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6584862 Napisano: 28.03.2019 21:30:23 w Paragony na trwające konkursy
Szukam par. Tymbark Kupiec. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6583154 Napisano: 22.03.2019 20:16:03 w Zakupy na konkursy - usługi
Paragon H&S Laboo kupię tanio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6583121 Napisano: 22.03.2019 18:57:16 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio paragon H&S Laboo. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6578880 Napisano: 09.03.2019 20:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy w Waszych Intermarche jest nowość Tetley, którą trzeba kupić na konkurs?

tak, ostatnio był też konkurs na te herbaty

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...   emotka

W jedynym ITM w Warszawie nie ma tych nowości... Zastanawiam się, czy wzięliby to pod uwagę i zaakceptowali paragon na dwa dowolne produkty Tetley. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6578837 Napisano: 09.03.2019 14:33:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Waszych Intermarche jest nowość Tetley, którą trzeba kupić na konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6574082 Napisano: 22.02.2019 15:29:12 w Informują
margobb napisał(a):

@ Actimel Kaufland zgloszenie z 1 dnia 

U mnie z przedostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6569917 Napisano: 08.02.2019 13:13:21 w Paragony na trwające konkursy
Wedel Topaz zamienię na Durex Carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6568584 Napisano: 03.02.2019 22:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Raczej pije do tego, ze dodając konkurs bardzo łatwo o pomyłkę zwłaszcza przy dacie. Wiedziałabys to gdybys dodala choć jeden. Oskarżając kogoś o celowe działanie tylko zniechęciasz ludzi do dzielenia się z innymi informacja o konkursie. Ktos poświęca swój czas abyś ty mogła się o nim dowiedzieć, a Ty krytykujesz nie robiąc nic.
A to ze jesteś tu kilka lat nie czyni Cię  kimś lepszym.

pomijam fakt, ze konkurs był w bazie kilka dni i nikt nie zauważył / nie zgłosił błędu?

Tez mnie drażni jak jest jakiś bubel w bazie ale nie wierze, ze ktos to robi celowo.

Wtrącę swoje 3 grosze emotka

1) Zgadza się: bardzo łatwo o pomyłkę w dacie. Zresztą, gdy trafiam na błędy, zgłaszam je - admini potwierdzą emotka Niestety, na początku ubiegłego roku padł mi komputer i od tego czasu działam gościnnie na cudzym, co bardzo ogranicza moje aktywności emotka

2) Również siedzę tutaj od lat i pierwsze słyszę, żeby ktoś celowo dodawał błędne informacje do bazy emotka I to takie, które można zweryfikować jednym kliknięciem emotka Czyli dobrze, że nie chadzam w kuluary emotka

3) Konki spisuję tylko & wyłącznie wg regulaminów i nie sprawdzam, czy się zapisy z regulaminu zgadzają z czymkolwiek innym, a już w szczególności z: wpisami na forum, info z bazy konkowej czy treścią ulotki. Na stronę tego konka weszłam poprzez everydayme, bo się okazało, że moje poprzednie konto na tej stronie po tej ich "zmianie informatycznej" (srau ją pies!) nie działało i musiałam założyć nowe. I pewnie nie ja jedyna tak miałam...

Joan, informacja o rzekomo celowym wprowadzaniu błędnych danych nie została przeze mnie stworzona. Lata temu zostałam przez kogoś ostrzeżona, by na to uważać. Zgadza się, widocznie nie mamy wspólnych "kuluarów" emotka Ale dzięki temu ostrzeżeniu (choć trudno było mi w nie uwierzyć), uniknęłam kilku wtop. Dziwnym trafem daty rzekomego zakończenia konkursów są zawsze jeden dzień późniejsze niż rzeczywiste, raczej nigdy na odwrót. To mi dało do myślenia emotka Super, że sprawa została tu dzisiaj rozwleczona i przemaglowana. Być może spowoduje dobry skutek czego wszystkim nam życzę. Wyświetl w wątku >>
2 notta, joan 0

marzanna

#6568580 Napisano: 03.02.2019 22:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię.

Pszepraszam, ale nie mierz wszystkich swoją miarą, i nieważne ile kto jest na tym forum. 

Ależ ważne jest ile kto jest na tym forum. Będąc na forum od zaledwie 2 lat nie możesz wiedzieć, że o celowym wpisywaniu błędnych danych w opisach konkursów mówi się tu "w kuluarach" od wielu lat. I ja nie mierzę innych swoją miarą bo po prostu nie stosuję takich zagrywek, więc słusznie należą mi się Twoje "pszeprosiny".

marzanna ja tez jestem tu pare lat i pierwsze słyszę, zeby ktos celowo złe dodawał konkursy do bazy. Może pokaz jak wyglada wzorowo dodany konkurs do bazy bo poki co krytykujesz a sama psinco od siebie dajesz.

Widocznie bywamy w innych "kuluarach" emotka Serio potrzebujesz wzór prawidłowo dodanego do bazy konkursu?  emotka   Wystarczy podać prawdziwe dane, czyli prawidłową datę zakończenia konkursu i prawidłowy zakup promocyjny, zamiast (nie)celowo podawać błędne ... A co do mnie, bez obawy, skoro jestem na tym forum od lat, to musiałam dodawać konkursy. Ostatnio z powodu braku czasu bywam tu sporadycznie. Ot i cała tajemnica emotka

Raczej pije do tego, ze dodając konkurs bardzo łatwo o pomyłkę zwłaszcza przy dacie. Wiedziałabys to gdybys dodala choć jeden. Oskarżając kogoś o celowe działanie tylko zniechęciasz ludzi do dzielenia się z innymi informacja o konkursie. Ktos poświęca swój czas abyś ty mogła się o nim dowiedzieć, a Ty krytykujesz nie robiąc nic.
A to ze jesteś tu kilka lat nie czyni Cię  kimś lepszym.

pomijam fakt, ze konkurs był w bazie kilka dni i nikt nie zauważył / nie zgłosił błędu?

Tez mnie drażni jak jest jakiś bubel w bazie ale nie wierze, ze ktos to robi celowo.

Wyluzuj, ta dyskusja ma wyłącznie pozytywne skutki: forumowicze, a być może i admini będę zwracać baczniejszą uwagę na detale, jakie wpisują do bazy, a i forumowicze będą skrupulatniej zaglądać do regulaminu. Jakoś dziwnie się zdarza, że błędy wpisywane w formularzu konkursowym są zawsze identyczne: data zakończenia jest zwykle jeden dzień późniejsza niż faktyczna, a nigdy np. jeden dzień wcześniejsza... Przypadek? Niech tak będzie. Ale kto rozumuje logicznie, ten sam wyciągnie wnioski.  I przestań mnie atakować, bo ja dodałam wiele konkursów, a że ostatnio nie dodałam świadczy tylko o tym, że bywam tu sporadycznie. Nie zniechęca to nikogo do dodania konkursów, a zachęci jedynie do zwracania uwagi na detale. EOT. Wyświetl w wątku >>
0 0

marzanna

#6568524 Napisano: 03.02.2019 17:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ta "akcja" ma na celu uświadomienie, że czasem daty zakończenia konkursów, jak i inne dane bywają nie(celowo) podawane błędnie. Mam nadzieję, że dzięki tej dyskusji nikt już nie obudzi się "z ręką w nocniku" tak jak niektórzy dzisiaj emotka    Aha, i nie rzucajcie kamieniami w dinozaurzycę emotka Pozdrowienia Wyświetl w wątku >>

marzanna

#6568522 Napisano: 03.02.2019 17:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

marzanna napisał(a):

soulfly napisał(a):

soulfly napisał(a):

Po co snuć teorie spiskowe,jak można czytać regulamin i nie mieć pretensji do kogoś,to chyba logiczne.

Można również podawać prawidłową datę zakończenia konkursu...ale po co? Jestem na tym forum o ponad dekadę dłużej niż Ty więc wiem o czym mówię.

Pszepraszam, ale nie mierz wszystkich swoją miarą, i nieważne ile kto jest na tym forum. 

Ależ ważne jest ile kto jest na tym forum. Będąc na forum od zaledwie 2 lat nie możesz wiedzieć, że o celowym wpisywaniu błędnych danych w opisach konkursów mówi się tu "w kuluarach" od wielu lat. I ja nie mierzę innych swoją miarą bo po prostu nie stosuję takich zagrywek, więc słusznie należą mi się Twoje "pszeprosiny".

marzanna ja tez jestem tu pare lat i pierwsze słyszę, zeby ktos celowo złe dodawał konkursy do bazy. Może pokaz jak wyglada wzorowo dodany konkurs do bazy bo poki co krytykujesz a sama psinco od siebie dajesz.

Widocznie bywamy w innych "kuluarach" emotka Serio potrzebujesz wzór prawidłowo dodanego do bazy konkursu?  emotka   Wystarczy podać prawdziwe dane, czyli prawidłową datę zakończenia konkursu i prawidłowy zakup promocyjny, zamiast (nie)celowo podawać błędne ... A co do mnie, bez obawy, skoro jestem na tym forum od lat, to musiałam dodawać konkursy. Ostatnio z powodu braku czasu bywam tu sporadycznie. Ot i cała tajemnica emotka Wyświetl w wątku >>