Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalafior

kalafior

#6172045 Napisano: 12.03.2016 13:40:38 w Wkurza mnie...
Co mnie dziś obudziło o 6 rano? Dźwięk chrupnięcia w moim karku i okrutny ból przy nawet najmniejszym ruchu. I tak sobie leże nieruchomo z termoforem przy szyi. Fajnie zapowiada się weekend! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171972 Napisano: 11.03.2016 22:56:47 w Paragony
Mam paragony: Zott Biedronka z dnia 10.02, Belriso Hot, oraz Actimel C4 - PW z propozycjami

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171840 Napisano: 11.03.2016 17:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

widziałam, że w poprzednich etapach padły na forum nagrody, więc pytanie do osób, które wygrały: informują zgodnie z regulaminem czy od razu w dzień komisji? 

o jaki konkurs pytasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171768 Napisano: 11.03.2016 15:22:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Uzyskałam informację, że w konkursie Dauc'y listy laureatów są już kompletne i reszta nagród przejdzie na kolejne etapy. Tylko tyle osób spełniło kryteria w I i II etapie wg nich. 

Ja się załapałam na termos w II etapie. Jak zapytałam czy mogę walczyć jeszcze o garnki to odpisali że tak, ale według regulaminu drugiej nagrody nie mogę wygrać...

Czy ktoś wie ile jest pytań w konkursie biedronkapierze.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171746 Napisano: 11.03.2016 14:55:11 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

kalafior napisał(a):

Jedynie co może mnie wytrącić z równowagi na moim ślubie/weselu to jakaś panna ubrana w biel. A zaobserowałąm ostatnio że ta tendencja rośnie. Uważam że jednak biel w tym dniu jest zarezerwowana dla Pani Młodej. Tym bardziej że w dzisiejszych czasach wybór kreacji na wesele jest ogromny.

Na moje wesele przyszła dziewucha ubrana w bordową spódnicę balową i biały gorset z własnej sukni ślubnej emotka  Do kompletu miała we włosy wczepioną białą ozdobę, na bank także ślubną. Ale mi tam do śmiechu raczej było z tego powodu emotka

Sam opis tego stroju już jest komiczny, a co dopiero zobaczyć go na własne oczy  emotka
Ale potrzebni są tacy przebierańcy dla rozluźnienia atmosfery  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171744 Napisano: 11.03.2016 14:52:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Windomatic Viedy mi się marzy, ale póki co omija moje paragony....
C4 mnie zawiódł, nie lubię Grafa.
I słabo ogólnie ostatnio.
Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171734 Napisano: 11.03.2016 14:43:31 w Wkurza mnie...
Rzeczywiście dobrze jest poczytać Wasze opinie na temat ślubu, prezentów itd. Już mi złość na te sztućce zeszła. Chociaż jedne mamy już od przyszłych teściów. Może te które jeszcze dostaniemy to małe komplety i wszystkie wykorzystam. A jak będzie za dużo, to sprzedam.
O dziwo, nasze babcie - a mamy ich jeszcze czwórkę  emotka (niestety już bez dziadków) - zadeklarowały że od nich dostaniemy gotówkę.
Sztućce zas to prezenty od kuzynostwa czyli roczniki 80-95 więc dlatego jestem bardzo zdziwona.
Też miło będzie używać przedmiotów podarowanych przez innych i będą sie nam kojarzyły z tymi osobami.
Ale deszczu ręczników bardzo się boję. Mam już swoich 15, od przyszłych teściów dostaliśmy 6.
My mamy wino zamiast kwiatów, ale nastawiliśmy się na to że kwiaty też dostaniemy - nawet się cieszę na te kilka bukietów. Też już się wyłamali ludzie i pytali czy mogą być też ksiażki - jasne że mogą być. I wiem że będą też kupony i zdrapki.
Jedynie co może mnie wytrącić z równowagi na moim ślubie/weselu to jakaś panna ubrana w biel. A zaobserowałąm ostatnio że ta tendencja rośnie. Uważam że jednak biel w tym dniu jest zarezerwowana dla Pani Młodej. Tym bardziej że w dzisiejszych czasach wybór kreacji na wesele jest ogromny. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171608 Napisano: 11.03.2016 12:10:07 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

kalafior napisał(a):

Wkurza mnie... Mam ślub w kwietniu. Na zaproszeniach delikatnie napisaliśmy że chcemy pieniążki zamiast prezentów. I co? Dowiaduje się że już trzecia osoba podaruje nam sztućce. Ciekawe ile osób się nie przyznało. Nie wiem o co chodzi z tymi sztućcami na prezent ślubny... Kiedyś rozumiem - te 20-30 lat temu i więcej trudno było dostać takie rzeczy, więc to były prezenty jak z nieba... Ale teraz? Chcemy z narzeczonym umeblować kuchnie i kupić sprzęt, a skończy się na tym że we własnej kuchni będziemy jeść obiady na walizkach... Ze sztućcami w środku.

Jest jedno rozwiązanie - zamiast wesela umeblować kuchnię.

Tak też chciałam emotka  Ale w tradycyjnej rodzinie trudno jest czasem takie "nowoczesne" pomysły wytłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6171598 Napisano: 11.03.2016 12:02:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie... Mam ślub w kwietniu. Na zaproszeniach delikatnie napisaliśmy że chcemy pieniążki zamiast prezentów. I co? Dowiaduje się że już trzecia osoba podaruje nam sztućce. Ciekawe ile osób się nie przyznało. Nie wiem o co chodzi z tymi sztućcami na prezent ślubny... Kiedyś rozumiem - te 20-30 lat temu i więcej trudno było dostać takie rzeczy, więc to były prezenty jak z nieba... Ale teraz? Chcemy z narzeczonym umeblować kuchnie i kupić sprzęt, a skończy się na tym że we własnej kuchni będziemy jeść obiady na walizkach... Ze sztućcami w środku.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6170952 Napisano: 10.03.2016 08:54:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
stefania7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Czy ktoś wie, dlaczego wyniki w d'aucy są takie okrojone ?

Bo Komisja miała takie prawo, podobno...

z regulaminu:
6. W przypadku kiedy Komisja Konkursowa uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, IIlub III etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru,
odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do kolejnego etapu.
7. W przypadku kiedy Komisja Konkursowa uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z IV
etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia
ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Czyli garnki już maja porozdawane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6170425 Napisano: 08.03.2016 19:32:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

kalafior napisał(a):

emotka Wygrałam w przed ostatnim etapie Zott Biedronka. Grałam z dwóch paragonów - nie wiem z którego wygrałam i który mam odesłać. Brak informacji w otrzymanym mailu. Czy ktoś miał taką sytuację? Czy to istotne który paragon się odsyła? Nie pamiętam czy przy braniu udziału w ogóle podawało się nr paragonu. Proszę o pomoc bo już mi się mieszają te konkursy 

Gdyby podawało się nr paragonu to nikt by nie szukał po wynikach paragonu w wątku Kupię.

Nie zaglądam do tego wątku. Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6170414 Napisano: 08.03.2016 19:18:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka Wygrałam w przed ostatnim etapie Zott Biedronka. Grałam z dwóch paragonów - nie wiem z którego wygrałam i który mam odesłać. Brak informacji w otrzymanym mailu. Czy ktoś miał taką sytuację? Czy to istotne który paragon się odsyła? Nie pamiętam czy przy braniu udziału w ogóle podawało się nr paragonu. Proszę o pomoc bo już mi się mieszają te konkursy  Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6170354 Napisano: 08.03.2016 17:45:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przetrzymane u babci - wczorajsze:

Paczka sprzątaczka i naszyjnik Apart od Raffaello z konkursu Walentynkowego

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6170159 Napisano: 08.03.2016 13:20:44 w Informują
Lipton charakterherbaty na Instagramie prywatna wiadomość Etap 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6169995 Napisano: 08.03.2016 10:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

kalafior napisał(a):

Gdzie wynik z ciachnijselfie z 5 marca? Był już taki przeskok w wynikach?

Był.. pewnie zwycięzca z 5 marca jeszcze nie potwierdził i dlatego nie pojawiło się zdjęcie w galerii..

Dzięki. No nic, wiec dalej będę się objadać Milką  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6169989 Napisano: 08.03.2016 10:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie wynik z ciachnijselfie z 5 marca? Był już taki przeskok w wynikach? Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6169226 Napisano: 05.03.2016 16:18:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zakręciłem po raz pierwszy kubkiem i NIC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6168413 Napisano: 03.03.2016 15:55:14 w Połączenia nieodebrane
502 091 96 Według info z forum to Afekt. Pytanie: dzwonią jeszcze te 2 razy? Czy oddzwonić? 

Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6165728 Napisano: 26.02.2016 16:46:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

mysz-s napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Coś ta milka ostatnio się ociąga emotka  potwierdzajcie te zgłoszenia bo ja siedzę jak na szpilkach! 

jakby tylko chcieli wysłać mi w  koncu tego @ to napewno bym szybciutko potwierdziła  emotka

i ja i ja! Cały dzień mam otwartą pocztę a oni nic emotka

Tak jak nie brałam udziału, to z moich obserwacji wynikało że wyniki wrzucają zawsze koło południa.
Jak już w końcu wzięłam udział, to chyba zrobili sobie wcześniejszy weekend  emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6164778 Napisano: 24.02.2016 23:01:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tomniewkurza napisał(a):

emotka

zdolnabestia napisał(a):

kalafior napisał(a):

Co mogło by być? Może osobny dział na konkursy z książkami? Tych konkursów jest naprawde dużo.

Zainteresowani książkami mogą sobie zaznaczyć ten rodzaj nagrody w szukaniu zaawansowanym. Moim zdaniem nie ma sensu robić osobnych kategorii wg nagród.

Podzielam tę opinię emotka Nadmierne precyzowanie kategorii doprowadzi do paraliżu. Jeszcze trochę, to pojawią się żądania utworzenia OSOBNYCH kategorii dla książek kryminalnych, obyczajowych, beletrystycznych, historycznych, fantastyki, do tego dojdzie silne lobby żądające podziału konkursów SMS-owych na te tanie i droższe, a dodatkowo na te za złotówkę+VAT, za 2 zeta+VAT i tak dalej. Albo na ciuchy (czy kosmetyki) z podziałem na męskie i żeńskie.  Paranoja jakaś. Jestem zdecydowanie PRZECIWKO.

Ojej... Nie popadajmy w skrajność. 
Należę do osób NIE zainteresowanych konkursami z książkami - wypożyczam je z biblioteki, na nowe nie mam miejsca w mieszkaniu.
BTW chodzi mi głównie o to, że w konkursach "aktualnych" ciężko jest przebrnąć przez te ilości książkowych konkursów, żeby dotrzeć do reszty. Mam wrażenie że ten dział tonie w konkursach z książkami. Wyświetl w wątku >>
0 0