Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalafior
Postów 229
Data rejestracji 05.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czytam i nie wierze, naprawdę w Was tyle zawiści?
Przecież konkurs się jeszcze nie skończył - tyle tur i tyle nagród że warto jeszcze próbować! Macie szanse.
Ja walczyłam do końca w konkursie tuńczyk Princess i mi się nie udało, chociaż nie raz myślałam że teraz to już na pewno wygram. Taka natura konkursów fotograficznych, a tu mi się udało za pierwszym razem i jestem szczęśliwa!
Po tym co przeczytałam myślałam że zwycięskie zdjęcia są naprawdę kiepskie, ale jak przejrzałam tą galerię to ogólne wrażenie pozytywne. Być może zdjęcia które tu "hejtujecie" wygrały tylko patelnie. Nie każdy ma super aparat. Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(i nie jest za placki ani za pizze
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie odpowiedź na to pytanie padała setki razy, ale nie jestem na bieżąco z tym tematem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc Bez Kanału nie zgarnęli wszystkich piłek?
I jednocześnie moje pierwsze osobiste zgłoszenie.
Wcześniej pomagałam tylko jeść chipsy
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już jakoś od 1,5 tygodnia susza. Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 2016 rok miałam długą przerwę w konkursach z powodu przygotowań do ślubu, oraz urządzania mieszkania. Więc u mnie skromnie, ale wszystko bardzo cieszy: GoPro 4 Silver, Ipad , ekspres Nespresso i 100 kapsułek, GPS TomTom, biżuteria Aprat i W.Kruk, bony do Ikei i Zalando, bilety do kina, paczki z produktami żywnościowymi i kosmetykami, garnek Philiphiak Milano, wszystko w pełni wykorzystane.
Mam nadzieje jednak że to nie jest zamknięta lista na 2016 i będę się jeszcze cieszyć wygranymi w tym roku.
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Było by miło <3 Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stara się być zabawny, a wychodzi to żenująco.
Swoim sposobem mówienia, wręcz drążni, a nie przykuwa uwagę.
Filmiki się ciągną, wiec włączałam tylko ich końcówkę.
Na szczęścicie efekt jest taki że nie zachęca do brania udziału w loteriach/konkursach. Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy rzeczywiście wbili te 500 haseł
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Tubądzin wysłal wszystkim maile wczoraj o 23:00? Czy dzisiaj też ślą? Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, dziś załapałam doła z tych wyników. Czy warto się tak starać? Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego moje wkurzenie potęguje moja papuga która drze dzioba jak tylko znikam z zasięgu wzroku. A chodzę wszędzie za paragonem, a papuga ma gdzieś że wszyscy dawno śpią.
Wyświetl w wątku >>
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalafior
Postów 229
Punkty karne 0
Konkursy dodane