Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kalafior

kalafior

#6330736 Napisano: 08.03.2017 23:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

ale syf z tym raffaello - mam 2 kody promocyjne. Na jednym po zdjęciu folii nic nie widać, a z drugiego nie da sie zdjać folii
syf. Też tak macie?

do tego strona sie nie otwiera.

kolejny syf

Również miałam problem z otwieraniem się strony.
Próbowałam z linku z e-konkursów, lub bezpośrednio wpisując w wyszukiwarkach: Chrome, Opera, Safari.
Strona się nie otwierała.
Dopiero po kliknięciu w link na fanpage FB Raffaello w końcu strona się otworzyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6330643 Napisano: 08.03.2017 19:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Niestety Twoje zgłoszenie nie zostało wysłane, prosimy spróbuj za chwilę"
Wysyłam chyba setny raz kod z Raffaello i ciągle taki komunikat, raz wyskoczył o nie prawidłowym kodzie.
Tyle czasu temu poświęcam, a pewnie i tak będzie pudło. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6329866 Napisano: 07.03.2017 15:53:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic nie wygrywam, bo za mało gram ostatnio emotka
A jeszcze na początku roku taaaakie postanowienia! Że bede brała udział w każdym konkursie, gdzie zależy mi na nagrodach. Taaaa, codzienność potrafi dać w kość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6329301 Napisano: 06.03.2017 14:20:08 w PLAGIATY
atanerka napisał(a):

Znalazłam na instagramie https://www.instagram.com/p/BPUaKAejhoN/
Galeria zgłoszeń 1 tydz. Strona druga.
Co prawda nie otrzymała nagrody głównej, jednakże mogła zostać nagrodzona..

Najlepiej zgłosić to na FB od razu. Pod jednym postem już ludzie wklejali Plagiaty. Do dzieła, tym bardziej widać że Kinder Bueno od razu reaguje Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

kalafior

#6328548 Napisano: 03.03.2017 20:12:35 w PLAGIATY
Tak z ciekawości oglądam zgłoszone zdjęcia z konkursu FB Lewiatana na kanapkę
Zgłoszenie:
https://www.faceb...p;type=3&theater

Internet:
http://www.pewnam...bna-jest-rutyna.html
http://stylowi.pl/6174157
http://sloik-pele...adanie-dwulatka.html

I morze innych stron z tym zdjęciem. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

kalafior

#6327718 Napisano: 02.03.2017 09:55:42 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie codzienny dźwięk piły. Codzienne nowe powalone drzewa. Czy ludzie aż tak ich nienawidzą za to ze produkują nam tlen? Dusimy sie w smogu, a właśnie trwa wielka wycina. Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
2 brucee, dolly 0

kalafior

#6327017 Napisano: 01.03.2017 00:19:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
mc22 napisał(a):

zestaw kosmetyków + produkty Dr. Oetkera
i
szalik, czapka + produkty Delecty emotka

Taki sam zestaw mam też ja  emotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

kalafior

#6326872 Napisano: 28.02.2017 17:35:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czapka i szalik + produkty Delecta z polki.pl
Dobrze że w tym zestawie nie ma kubka, bo w końcu urwie mi się szafka w kuchni  emotka   Wyświetl w wątku >>

kalafior

#6326706 Napisano: 28.02.2017 12:45:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Perfumy Born Original Adidas z instagramowego konkursu Glamour UPS Wyświetl w wątku >>

kalafior

#6326697 Napisano: 28.02.2017 12:25:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z powodu zawirowań losowych, przepadło mi kilka konkursów paragonowo-promocyjnych i fotograficznych. Potrzebuje coś wygrać, żeby znów mieć motywację do konkursów. A po straconych paragonach mam totalny brak motywacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6325216 Napisano: 23.02.2017 15:33:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.

nie nie - tamto zdjęcie jest ekstra ale widać, że pełna profeska..i jak dla mnie ta Pani to profesjonalna modelka - chyba, że się mylę:) chodzi mi o piękny uśmiech 2 zgłoszenie od góry 1 strona:)

Kojarzę tą dziewczynę/panią z Instagrama. Z tego co pamiętam zajmuje się profesjonalnie fotografią i pewnie też sama sobie pozuje. Wygrała w kilku konkursach na Insta więc zwróciłam na nią uwagę, bo uroda naprawdę rzuca się w oczy  emotka Wyświetl w wątku >>

kalafior

#6324822 Napisano: 22.02.2017 18:54:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wieje pustką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6321895 Napisano: 14.02.2017 19:34:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń rozpieszczał mnie nagrodami, za to luty jest bardzo surowy i oschły. 
Niech już się to zmieni. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6321849 Napisano: 14.02.2017 17:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

eskel napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy w tej nowej loterii Heinekena piwa są oznaczone konkursem? czy obojętnie jakiego Heinekena sie wezmie?
https://heineken.com.pl/#start

Bo te co przychodzily wygrane z grudnia tez miały kody pod kapslami.... 

Dobre pytanie - jak tylko bede w domu to sprawdzę emotka

Właśnie sprawdziłam, kody z Heinekenow wygranych w grudniu m0zna rejestrowac w nowej loterii emotka

trzymacie od grudnia wszystkie kapsle?

nie, ale jeszcze nie wszystkie piwka wypite mam emotka  
wiec otworzylam jedno i sprawdzilam emotka

a i piwko jeszcze jest więc gramy emotka

A nawet nie mówcie... Bo je zbierałam, ale jak to sprawdziłam że dawno po loterii to je wyrzuciłam. A wszystko już wypite emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6321556 Napisano: 13.02.2017 18:45:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Słabo się zrobiło ostatnio, brakuje efektu WOW! Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6319896 Napisano: 07.02.2017 23:30:11 w Lay's
bruce napisał(a):

joasia20 napisał(a):

nasto napisał(a):

rpk napisał(a):

U mnie na 5 zgłoszeń właśnie 2 komin wpadł na fotki zwierzaków domowych

Wydaje mi się, że to jednak uśmiech na twarzy człowieka powinien być:) Zwierzęta Laysów nie jedzą

Jak to nie? emotka  Mój kot czasami wchodzi do paczki i sie zajada emotka

Mój pies zjada to kilogramami... emotka

Po pierwsze psy nie trawią ziemiaków, po drugie wiemy że w chipsy nie są zdrowe, to czemu karmicie nimi swoje zwierzęta? To bardzo nie odpowiedzialne. Lepiej się doinformować zanim swojemu zwierzakowi pozwolimy zajadać się przetworzoną żywnością. http://psy-pies.c...-zabic-psa,1193.html Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nasto 0

kalafior

#6317459 Napisano: 02.02.2017 10:02:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Widzę swoją pracę w galerii zwycięzców w konkursie Glamour BORN ORIGINAL
Jednak nikt się ze mną nie kontaktował. Czy ktoś wie jak to u nich wygląda? Trzeba się do nich zgłosić, czy się sami odezwą? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

kalafior

#6315812 Napisano: 30.01.2017 11:31:04 w Smolar
Pudło, ale nic dziwnego bo nagród mało, a biorących udział bardzo dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

kalafior

#6314696 Napisano: 26.01.2017 12:09:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

kalafior napisał(a):

Drugie miejsce to powtarzalny patent z przełomu 2015/2016 - wtedy ten pomysł przewijał się przez wiele konkursów foto i zostawał nagradzany. Widocznie trend powraca  emotka

oo to nawet nie wiedziałam, jakoś nie dane było mi to wypatrzeć emotka

Zdjęcia z rękami - albo tak jak ta nagrodzona fotografia, osoba/y ma wiele rąk z przedmiotami. Lub fotografowaną osobę otaczają ręce z przedmiotami z zewnątrz. Jeszcze podobny trend z tamtego czasu: twarz sklejona z czterech zdjęć, na jednym m,aseczka, na innym makijaż, na innym turban z ręcznika itd emotka Wyświetl w wątku >>

kalafior

#6314693 Napisano: 26.01.2017 12:06:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Zdjęcie z I miejsca fajne.
Ale zauważyłam, że po ostatnich nagrodzonych fotach dziadków/starych zdjęć małżeńskich dziadków zrobił się wysyp w ową modłę na niektórych kontach na insta  i w ogóle w konkursach  emotka   Jestem ciekawa jak długo motyw będzie popularny i nagradzany. 

no też zauważyłam , że starsze osoby "muszą" być doceniane, bo to nie wiem jak to nazwać by nikogo nie urazić, nie wiem.. to taka była swego czasu nisza konkursowa?.. ooo patrzy sobie organizator - jak super tacy starsi ludzi - trzeba nagrodzić, bo jak nie to posądzą o dyskryminacje emotka

Mam czasem, a nawet często wrażenie że to samo tyczy się zdjęć na których są dzieci. No bo przecież jak rodzina z dziećmi to im się przyda nagroda, bo mają ciężej, więc wypada nagrodzić. A Ci bez dzieci mają łatwiej.
Czuję się dyskryminowana  emotka Wyświetl w wątku >>