Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2593
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
✦Co sprawia, że StayFree jest wyjątkowy?
✔ Najwyżej oceniany czas na ekranie i aplikacja do samokontroli
✔ Niezwykle szybki i przyjazny interfejs użytkownika
✔ Najdokładniejsze statystyki użytkowania
✔ Statystyki i analizy użytkowania na wielu platformach
✔ Szybka obsługa klienta
✔ Przyjazny dla baterii
✔ Całkowicie bez reklam!
StayFree - Monitorowanie czasu na ekranie i ograniczanie użycia aplikacji pomaga:
📵 przezwyciężyć uzależnienie od telefonu
🔋 bądź skoncentrowany
😌 samokontrola
📱 skrócić czas ekranu
🛡 zmniejszyć rozproszenie
💯 zwiększyć produktywność
🤳 odłączaj częściej
📈 zwiększ swoje cyfrowe samopoczucie
👪 spędzaj czas z rodziną lub z samym sobą
💪 skróć zmarnowany czas dzięki cyfrowemu detoksowi
✦Funkcje aplikacji:
★ Historia użytkowania aplikacji: przeglądaj wykresy i statystyki historii użytkowania.
★ Przypomnienie o nadmiernym zużyciu: powiadom, gdy spędzasz zbyt dużo czasu w aplikacji i rozpocznij swój cyfrowy detoks.
★ Tryb blokowania: tymczasowo blokuj wszystkie aplikacje, których nadużywasz.
★ Wieloplatformowość: StayFree jest teraz wieloplatformowy! Oszczędzaj czas na wszystkich swoich urządzeniach, łącząc aplikację na Androida z naszymi rozszerzeniami Chrome i Firefox.
★ Tryb skupienia: Twórz harmonogramy rozpraszających aplikacji, aby zachować koncentrację
★ Tryb uśpienia: zaplanuj czas snu, aby wyłączyć aplikacje
★ Wstrzymaj aplikacje: wstrzymaj rozpraszające aplikacje, aby przestać korzystać z reszty dnia
★ Tryb eksportu: wyeksportuj historię użytkowania do pliku CSV lub Microsoft Excel.
★ Inspirujące cytaty: pokaż inspirujące cytaty, które zachęcają do produktywności i mniejszego wykorzystania telefonu.
★ Dostosowywanie interfejsu: dostępnych jest 5 motywów - dostosuj aplikację tak, jak chcesz!
★ Tryb blokady: wymaga hasła do zmiany ustawień.
★ Widget: pokaż najczęściej używane aplikacje i całkowite wykorzystanie na ładnym widżecie.
★ Wykres kołowy: wyświetlanie dziennego i miesięcznego procentu użycia aplikacji.
✦TA APLIKACJA KORZYSTA Z USŁUG DOSTĘPU
Usługi ułatwień dostępu Androida służą do wykrywania, na której stronie internetowej jesteś, i z kolei do blokowania stron internetowych, które chcesz zablokować. Wszystkie informacje są utrzymywane zgodnie z naszą Polityką prywatności, a Sensor Tower korzysta z odpowiednich uprawnień za czynną zgodą użytkownika końcowego.
✦JESTEŚ WAŻNY
Bylibyśmy naprawdę wdzięczni, gdybyś mógł ocenić nas na 5 gwiazdek w Google Play. Ocena jest dla nas bardzo ważna w budowaniu zaufania do naszej bazy użytkowników. Jeśli masz sugestie lub chcesz coś poprawić, nie wahaj się skontaktować!
✦SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Uwielbiamy słuchać naszych użytkowników i otrzymywać ich opinie! Jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy z aplikacją lub masz sugestie, co możemy zrobić, aby ją ulepszyć, wyślij nam e-mail: hello.stayfree@gmail.com
✦Rozszerzenie StayFree
StayFree pomaga Ci się skoncentrować i unikać rozpraszających stron internetowych również na pulpicie. Jest dostępny w sklepie Firefox i Google Chrome.
✦ https://chrome.go...tm_source=play_store
✦ https://addons.mo...tm_source=play_store
Ta aplikacja jest obsługiwana przez Sensor Tower.Idę do paczkomatu obym niczego więcej nie rozwaliła jestem niezdarą. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
W Apple to takie coś automatycznie jest zainstalowane a w Samsugach chyba nie czyli to Android.Ale to mi samo wskoczyło nie wiem co to ja jestem guła w takich sprawach.
Za to jestem człowiek demolka rozlałam płyn do mycia naczyń na pól Rossmanna bo chciałam skorzystać z tego kuponu na -50% na ratuj klimat czy jakoś tak. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
2 razy mam Wystąpił nieoczekiwany błąd. Spróbuj ponownie za chwilę. Jeśli błąd będzie się powtarzał, skontaktuj się z organizatorem: loteria.visa.millennium@uniqueone.pl
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Nie orbit Oreo,Milka z biletami:( Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Czy jak kupię na promo to mi się kod do gry pokaże?
Czy jak nie mam tych ofert to mogę sobie darować.
Zawsze było podejmij wyzwanie ilość produktów i rodzaj nie mam teraz nic:( Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Na poczcie mnie 4 gruzinów wkurzyło zablokowali oba okienka na dobre 20 minut:(
Nie nie jestem rasistką miałam bliskie kontakty z wieloma nacjami by nie było.
I pyta kobitka od kogo pieniądze bo wypłacali a oni od brata,matki,żony.
Nie było to zabawne a kolejka po drzwi.
No i tradycyjnie jak to na poczcie te z okienek panie myślą,że jak będą mówić głośno i wyraźnie po polsku i powtarzać 20 razy obcokrajowiec nie znający naszego języka wszystko zrozumie.................. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Jakie tam chamstwo:(
Już się spięłam z jedną kobitką.
Potem patyczki zapachowe do Ross odebrać.Zasięg fona tylko przy oknach w środku sklepu brak a zapomniałam jaki wariant był na voucher.Trzeba znowu zapasy papieru robić wszystko wykupione w Ross ostatnie ręczniki papierowe wzięłam.Puste półki w tych artykułach.
Ale najbardziej mnie wkurza,że mnie wszystko boli każdy staw,mięsień i kość.
No dobra by było wkurzenie konkursowe według paragrafów 2 razy princepolo,kinder bueno 2 i jakieś chipsy czy coś:P
Zapomniałam o tym płynie na W z tego wszystkiego. Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
nagroda dodatkowa (ponczo) Wyświetl w wątku >>
atyde25
Postów 2593