Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mariolakal

mariolakal

#2685643 Napisano: 24.09.2009 12:11:51 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Na prawdę dużo za dużo emotka

Sportowałam się dawno temu, jeszcze przed dzieckiem.. a teraz- szkoda gadać. No ale jutro idę na siłownię, i pobiegnę sobie w niedzielę dyszkę i musi waga spadać.

Najgorsze jest to, że jestem niska- mam 155, a przy tym taka dość grubokoścista. 20 to może za dużo, ale jak schudnę 10 to będzie już dobrze emotka
Niestety nie ma możliwości żebym była zwiewna i eteryczna, bo taka dość konkretna jestem emotka

No to super, że jesteś korpulentna... Ja mam chude łapy, giry, a tylko bebech wielki no i cycki D... Ale nieproporcjonalna jestem bo cenzura mam płaską i żadnego wcięcia... emotka

Ja mam cenzura w której możesz zaparkować motor i cycki na których postawisz piwo emotka
Jedno co dobre- wcięcie w talii i prawie płaski brzuch (tak o niego dbałam, a teraz mięśnie pokryte są warstwą tłuszczu emotka ).
Jak tyję to idzie mi w cycki, tyłek i uda. Masakra emotka

Jeszcze trochę ponarzekam, to wskoczę na bieżnię i sobie pobiegam emotka

Tylko najpierw spokojnie coś zjedz
emotka

Znów robię się głodna... A propos, jak ja tyję to idzie mi tylko w bebech, a krzywe giry i łapy pozostają chude... emotka

A obwód bebecha mam większy niż dooopy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685642 Napisano: 24.09.2009 12:10:00 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

Sportowałam się dawno temu, jeszcze przed dzieckiem.. a teraz- szkoda gadać. No ale jutro idę na siłownię, i pobiegnę sobie w niedzielę dyszkę i musi waga spadać.

Najgorsze jest to, że jestem niska- mam 155, a przy tym taka dość grubokoścista. 20 to może za dużo, ale jak schudnę 10 to będzie już dobrze emotka
Niestety nie ma możliwości żebym była zwiewna i eteryczna, bo taka dość konkretna jestem emotka

No to super, że jesteś korpulentna... Ja mam chude łapy, giry, a tylko bebech wielki no i cycki D... Ale nieproporcjonalna jestem bo cenzura mam płaską i żadnego wcięcia... emotka

Ja mam cenzura w której możesz zaparkować motor i cycki na których postawisz piwo emotka
Jedno co dobre- wcięcie w talii i prawie płaski brzuch (tak o niego dbałam, a teraz mięśnie pokryte są warstwą tłuszczu emotka ).
Jak tyję to idzie mi w cycki, tyłek i uda. Masakra emotka

Jeszcze trochę ponarzekam, to wskoczę na bieżnię i sobie pobiegam emotka

Tylko najpierw spokojnie coś zjedz
emotka

Znów robię się głodna... A propos, jak ja tyję to idzie mi tylko w bebech, a krzywe giry i łapy pozostają chude... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685633 Napisano: 24.09.2009 12:02:42 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Na wielkie cycki się tak złościsz? Znam takie, coby skakały do góry ze szczęścia emotka

Gdyby szły do góry to też bym skakała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685630 Napisano: 24.09.2009 12:00:01 w Nocna Zmiana Warty
No i mam krzywe giry, a po plaży chodzę wyłacznie w ręczniku od pasa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685629 Napisano: 23.09.2009 11:58:47 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

No to super, że jesteś korpulentna... Ja mam chude łapy, giry, a tylko bebech wielki no i cycki D... Ale nieproporcjonalna jestem bo cenzura mam płaską i żadnego wcięcia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685624 Napisano: 23.09.2009 11:51:01 w Nocna Zmiana Warty
sopranik, a ile Ty ważysz ??? Może troszku przesadzasz??? Kto chce mieć wieszak w sypialni ??? emotka A propos, przecież byłaś/jesteś sportsmenką, więc nie wierzę w tę nadwagę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685621 Napisano: 23.09.2009 11:48:22 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

O, a ja przekroczyłam 1000 postów i dostałam butem emotka Ciekawe ile z tych postów ma w sobie głębię i rzeczywistą wartość... emotka emotka

Gratki !!! Ale nie chcę Cię straszyć... Mi Pionas sukcesywnie redukuje posty i już nawet jedną stópkę mi zabrał... A swego czasu miałam ponad 10 000 postów, ale oczywiście przeważnie z konków na forum, więc nie były nic warte...

Ja też zaraz dogonię i dobiję do tysiąca.

Niestety- większość postów to bzdury emotka

A swoją drogą ciekawa jestem na czym to polega... Czy redukuje przeterminowane posty czy np. z danego wątku... Nie wierzę żeby miał czas to czytać... emotka

Na bieżąco są usuwane stare posty z najbardziej chodliwych tematów- wyniki, mdw, wc, no i przede wszystkim kliknijcie. I jak są usuwane, to nam spadają z konta emotka

Ale ja akurat z kliknijcie korzystałam może kilka razy, z mdw w miarę możliwości, z wc rzadko bo nie starcza mi czasu... A ponad 6 000 postów zlikwidowane... emotka

No widzisz trzeba te Twoje wymysły likwidować, bo będą się ludziom po nocach śniły - te sąsiadki, sąsiedzi, sklepikarze, menelarnia i cała ta banda
emotka emotka emotka

emotka porządnych ludzi też znam, ale oni są nudni... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685616 Napisano: 23.09.2009 11:43:50 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

O, a ja przekroczyłam 1000 postów i dostałam butem emotka Ciekawe ile z tych postów ma w sobie głębię i rzeczywistą wartość... emotka emotka

Gratki !!! Ale nie chcę Cię straszyć... Mi Pionas sukcesywnie redukuje posty i już nawet jedną stópkę mi zabrał... A swego czasu miałam ponad 10 000 postów, ale oczywiście przeważnie z konków na forum, więc nie były nic warte...

A swoją drogą ciekawa jestem na czym to polega... Czy redukuje przeterminowane posty czy np. z danego wątku... Nie wierzę żeby miał czas to czytać... emotka

Na bieżąco są usuwane stare posty z najbardziej chodliwych tematów- wyniki, mdw, wc, no i przede wszystkim kliknijcie. I jak są usuwane, to nam spadają z konta emotka

Ale ja akurat z kliknijcie korzystałam może kilka razy, z mdw w miarę możliwości, z wc rzadko bo nie starcza mi czasu... A ponad 6 000 postów zlikwidowane... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685613 Napisano: 23.09.2009 11:39:26 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

A swoją drogą ciekawa jestem na czym to polega... Czy redukuje przeterminowane posty czy np. z danego wątku... Nie wierzę żeby miał czas to czytać... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685610 Napisano: 23.09.2009 11:34:26 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Gratki !!! Ale nie chcę Cię straszyć... Mi Pionas sukcesywnie redukuje posty i już nawet jedną stópkę mi zabrał... A swego czasu miałam ponad 10 000 postów, ale oczywiście przeważnie z konków na forum, więc nie były nic warte... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685607 Napisano: 23.09.2009 11:30:50 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

Heloł.

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego w okresie grudzień-kwiecień nie było dnia żebym czegoś nie wygrała, a od kilku miesięcy wielkie NIC oprócz drobnych pewniaków?
Wpienia mnie to.

Idę rozdziewiczać nowy blender- zrobię sobie paćkę bananową na pocieszenie emotka

To i tak miałaś wielkie szczęście przez 5 miesięcy... Ja w tym roku wygrałam bodajże 10 razy i to same płotki... A rekinów brak... Czekaj na swój dzień tak jak ja wciąż czekam... A będzie nam dane... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685605 Napisano: 23.09.2009 11:27:56 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

idę do kuchni na chwilę /czytaj: pozmywać.../ emotka

Wróciłam... /Lepszy gołąb w brzuszku niż wróbel na daszku.../ emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685602 Napisano: 23.09.2009 11:18:40 w Nocna Zmiana Warty
idę do kuchni na chwilę /czytaj: pozmywać.../ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685600 Napisano: 23.09.2009 11:17:03 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Reni napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Śpicie, czy konsumujecie ??? emotka

emotka Ty to powinnas miec zakaz mówienia o jedzeniu-bo przez Ciebie tyjemy tutaj emotka

Ale ja nie jem w dzień, a kiedyś muszę... emotka

tylko że my jemy i w dzień i w nocy emotka emotka

ale ja jem w nocy co 2 godziny to nadrabiam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685598 Napisano: 23.09.2009 11:12:43 w Nocna Zmiana Warty
Reni napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Śpicie, czy konsumujecie ??? emotka

emotka Ty to powinnas miec zakaz mówienia o jedzeniu-bo przez Ciebie tyjemy tutaj emotka

Ale ja nie jem w dzień, a kiedyś muszę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2685595 Napisano: 23.09.2009 11:09:50 w Nocna Zmiana Warty
Śpicie, czy konsumujecie ??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2682407 Napisano: 23.09.2009 12:34:36 w Nocna Zmiana Warty
Wpieprzę jeszcze ze dwa gołębie i spadam aaśki... Znów jestem głodna... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2682406 Napisano: 22.09.2009 11:56:54 w Nocna Zmiana Warty
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal grzeszysz emotka najpierw moja ulubiona karkowa teraz glolabki mmmm szkoda ze tak daleko mam
Ale wpadlam tylko sie pochwalic ze zostalam ciocia emotka godzinke temu przyjaciolka urodzila Filipka emotka

No to gratki ciociu !!! Może zaprosi Cię na wyżerkę, gdy dojdzie do siebie ??? emotka

emotka oj raczej nie zaprosi , zreszta boje sie ze bede musiala isc wtedy za wczorajszym twoim przykladem i miec cos w torebce emotka emotka emotka

emotka Czyżby wróciła z Włoch, czy nie umie gotować ??? emotka

chyba raczej to drugie emotka znaczy sie moze sie naumiala teraz w kilka miesiecy no ale .. karkoweczke i golabki lubie od doswiadczonych emotka emotka
zmykam dalej czytac bom sie oderwala dobranoc emotka

Dzięki za doświadczenie, ale ja nie jestem z zawodu kucharką... Po prostu lubię gotować, gdy mam czas... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2682404 Napisano: 22.09.2009 11:50:08 w Nocna Zmiana Warty
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mariolakal grzeszysz emotka najpierw moja ulubiona karkowa teraz glolabki mmmm szkoda ze tak daleko mam
Ale wpadlam tylko sie pochwalic ze zostalam ciocia emotka godzinke temu przyjaciolka urodzila Filipka emotka

No to gratki ciociu !!! Może zaprosi Cię na wyżerkę, gdy dojdzie do siebie ??? emotka

emotka oj raczej nie zaprosi , zreszta boje sie ze bede musiala isc wtedy za wczorajszym twoim przykladem i miec cos w torebce emotka emotka emotka

emotka Czyżby wróciła z Włoch, czy nie umie gotować ??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2682400 Napisano: 22.09.2009 11:41:09 w Nocna Zmiana Warty
agava napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ja gotuję gołąbki i za chwilkę wpieprzę około 5 sztuk... Ale przez cały dzień nic nie jadłam bo spałam... No wlaściwie to zjadłam wieczorem tylko żurek i 3 skiby... emotka

a ja mam litrową żołądkową gorzką. Za to zagrychy nie bardzo emotka To może się jakoś dogadamy emotka

A gdzie mieszkasz ??? Ja oferuję wyżerkę, ale za wódzię dziękuję... Preferuję tylko piwko... Możesz zabrać ze sobą krzynkę... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0