Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mariolakal

mariolakal

#2747781 Napisano: 14.10.2009 12:58:08 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

to może założymy jakiś klub nocnych sów i nierobów ??? Bo wątek dla bezrobotnych mnie nie kręci... Tam przebywają normalni ludzie, a ja się do nich nie zaliczam... O3wiście bez urazy bo wy żyjecie raczej w dzień /nie licząc Basi.../ emotka

A jak trzeba żyć żeby zostać uznanym za sowę? Bo ja coś czuję, że spokojnie się załapię emotka

Mój przepis: iść spać około 5-tej rano /po rozmowach w toku i usterce/... Wstać między 14-tą a 20-tą /zależy,na ile Ci domownicy pozwolą/... Włączyć kompa np. po Tańcu z gwiazdami lub Na Wspólnej/... A potem to już z górki... emotka

O fak, kwalifikuję się emotka Jak chłop wraca z pracy z dzieckiem odebranym z przedszkola po 16, to ja jestem po wstępnej porannej toalecie i kończę śniadanie
emotka emotka
Ale ciiii żeby się nie dowiedział emotka

emotka Nie powiem mu... emotka A propos, zazdroszczę Ci tego śniadania... Ja ostatnio jadłam w kwietniu w pracy przed wypowiedzeniem umowy/... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747778 Napisano: 14.10.2009 12:55:07 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

to może założymy jakiś klub nocnych sów i nierobów ??? Bo wątek dla bezrobotnych mnie nie kręci... Tam przebywają normalni ludzie, a ja się do nich nie zaliczam... O3wiście bez urazy bo wy żyjecie raczej w dzień /nie licząc Basi.../ emotka

A jak trzeba żyć żeby zostać uznanym za sowę? Bo ja coś czuję, że spokojnie się załapię emotka

Mój przepis: iść spać około 5-tej rano /po rozmowach w toku i usterce/... Wstać między 14-tą a 20-tą /zależy,na ile Ci domownicy pozwolą/... Włączyć kompa np. po Tańcu z gwiazdami lub Na Wspólnej/... A potem to już z górki... emotka

PS/ I oczywiście nie zapominać o żarciu nocnym /co 2 godziny/ coby uzupełnić braki z całego dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747776 Napisano: 14.10.2009 12:53:36 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mój przepis: iść spać około 5-tej rano /po rozmowach w toku i usterce/... Wstać między 14-tą a 20-tą /zależy,na ile Ci domownicy pozwolą/... Włączyć kompa np. po Tańcu z gwiazdami lub Na Wspólnej/... A potem to już z górki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747771 Napisano: 14.10.2009 12:49:27 w Nocna Zmiana Warty
to może założymy jakiś klub nocnych sów i nierobów ??? Bo wątek dla bezrobotnych mnie nie kręci... Tam przebywają normalni ludzie, a ja się do nich nie zaliczam... O3wiście bez urazy bo wy żyjecie raczej w dzień /nie licząc Basi.../ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747765 Napisano: 14.10.2009 12:42:55 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

A co tu taki tłok o tak nieprzyzwoitej godzinie w środku tygodnia? Same lenie i nieroby? ;d emotka

Ja się zaliczam i do pierwszych i do drugich... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747761 Napisano: 14.10.2009 12:39:20 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

Do d...
Wszystko zresztą do d. Zapalenie płuc mnie dopadło emotka

o kurde... No to zdrowiej jak najszybciej i nie spij boso... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747757 Napisano: 14.10.2009 12:36:36 w Nocna Zmiana Warty
sopran napisał(a):

Witam wszystkich emotka

Hej, no co tam z twoim biegiem życia ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747749 Napisano: 14.10.2009 12:31:20 w Nocna Zmiana Warty
smsowicz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A propos, gdy byłam małaą dziewczynką i jechałam do cioci na wakacje to po moim wyjeździe ciocia musiała sprzątać wszystkie zakamarki, schowki, piwnice itp. bo wszędzie ukrywałam jedzenie i myszy grasowały za resztkami... A dzisiaj jem w nocy co 2 godziny i mam to w d..... Na Twoją małą też przyjdzie czas, ze dostanie apetytu... emotka

Jeszcze jedna mysz u Ciebie grasuje emotka

oooooo witamy... Ale ta mysz jest czarna i nie sprząta po mnie resztek... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747746 Napisano: 14.10.2009 12:27:41 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Piszę różne bzdury na konki i same sprośności mi do głowy przychodzą... Nie jest dobrze ze mną emotka

Wracaj do nas... Sprośności zostaw na zaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747743 Napisano: 14.10.2009 12:20:01 w Nocna Zmiana Warty
A propos, gdy byłam małaą dziewczynką i jechałam do cioci na wakacje to po moim wyjeździe ciocia musiała sprzątać wszystkie zakamarki, schowki, piwnice itp. bo wszędzie ukrywałam jedzenie i myszy grasowały za resztkami... A dzisiaj jem w nocy co 2 godziny i mam to w d..... Na Twoją małą też przyjdzie czas, ze dostanie apetytu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747739 Napisano: 14.10.2009 12:14:56 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Nie chce jeść - niech nie je - ja wyznaję taką zasadę. Zje jutro. Dorosłemu też raz apetyt dopisuje ( patrz pani M., co to znów coś wcina, bo głosu nie zabiera... ), a dzieciak to przecież taki mały dorosły...

kochana jest, żeby tylko tyle nie mówiła... emotka Jeszcze oczu nie otworzy, już nadaje. I tak caaaały dzień. Ciekawe, po kim to ma emotka

Pani M. gotowała makaronik bo karpikiem się nie najadła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747735 Napisano: 14.10.2009 12:05:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

mama190 napisał(a):

http://www.almett.../#lista%20zwyciezcow

zobaczcie ..ile szczęścia można mieć w jednym konkursie..... emotka zakładka zwycięzcy

emotka ech, Almette, a byłeś moim ulubionym serkiem...

Faktycznie, miły zbieg okoliczności... Ja nie grałam bo ostatnio jadam tylko kamienie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747733 Napisano: 14.10.2009 12:02:30 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

dzwonka - sronka - dziewczyny, trzeba po prostu się troszkę odstresować, a nie zajadać smuteczki. Poza tym karpie śmierdzą mułem emotka

a ja lubie karpie ,one zawsze przypominaja mi wigilie
stresa mam i juz spac wczoraj nie moglam ,dziecko mnie wqurza i wszystko do bani...

chcesz się zamienić na córeczki - ja pójdę z Twoja na balety, a Ty moją poduczysz troszkę dobrych manier, bo to istna torpeda...

A może chcecie się zamienić na moich kochanych synków ??? emotka emotka

hmmm...
emotka

Miałybyście codziennie temacik do konka na forum... emotka

Nie miałybyśmy czasu na konki
emotka

Bo całe dnie i noce spędzałybyśmy w kuchni...
emotka emotka

emotka emotka emotka Każdemu inne danko, o3wiście... A jeszcze stary... bo razem z nim bym ich sprzedała... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747729 Napisano: 13.10.2009 11:57:36 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

dzwonka - sronka - dziewczyny, trzeba po prostu się troszkę odstresować, a nie zajadać smuteczki. Poza tym karpie śmierdzą mułem emotka

stresa mam i juz spac wczoraj nie moglam ,dziecko mnie wqurza i wszystko do bani...

chcesz się zamienić na córeczki - ja pójdę z Twoja na balety, a Ty moją poduczysz troszkę dobrych manier, bo to istna torpeda...

A może chcecie się zamienić na moich kochanych synków ??? emotka emotka

hmmm...
emotka

Miałybyście codziennie temacik do konka na forum... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747727 Napisano: 13.10.2009 11:56:12 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

79magda napisał(a):

A może chcecie się zamienić na moich kochanych synków ??? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747726 Napisano: 13.10.2009 11:55:16 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Moje nie śmierdzą... Wypróbowałam przed chwilką... Bęben rośnie /pękniety guzik w spodniach przed chwilką/... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747721 Napisano: 13.10.2009 11:46:19 w Nocna Zmiana Warty
barbara1910 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

nie jest dobrze ile jeszcze moge myslec dobrze emotka

Bądź optymistką... Gdybym ja nią nie była, raczej nie widzielibyście mnie już na tym forum... emotka

jestem ale co z tego ,guzik i nic emotka emotka emotka dola zlapalam

ja mam doła od kwietnia... Zresztą wiesz... Zero pracy, zero kasy, zero przyjemności... Powoli wychodzę, Ty też wyjdziesz z tego !!! Czy masz jakieś życzenia, które moglibyśmy spełnić na forum, a Tobie poprawiłoby to humor ???

podeslij karpia emotka

Chętnie, ale może skisnąć u kuriera, a pocztą nie zaryzykuję... Możesz jedynie wsiąść do pociągu bylejakiego... /mam jeszcze 3 dzwonka/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747720 Napisano: 13.10.2009 11:44:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy ktoś z Was odjechał autkiem z konka piwka JAKO ??? Na stronie brak listy nagrodzonych... Konk zaginął bez śladu, a telefonicznie nie udzielają informacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747718 Napisano: 13.10.2009 11:40:18 w Nocna Zmiana Warty
barbara1910 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

Bądź optymistką... Gdybym ja nią nie była, raczej nie widzielibyście mnie już na tym forum... emotka

jestem ale co z tego ,guzik i nic emotka emotka emotka dola zlapalam

ja mam doła od kwietnia... Zresztą wiesz... Zero pracy, zero kasy, zero przyjemności... Powoli wychodzę, Ty też wyjdziesz z tego !!! Czy masz jakieś życzenia, które moglibyśmy spełnić na forum, a Tobie poprawiłoby to humor ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

mariolakal

#2747716 Napisano: 13.10.2009 11:33:49 w Nocna Zmiana Warty
barbara1910 napisał(a):

Bądź optymistką... Gdybym ja nią nie była, raczej nie widzielibyście mnie już na tym forum... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0