Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w odpowiedzi od organizatrów dostaniesz oświadczenie typu: Droga Pani/Drogi Panie aby wyszukać odpowiednie zdjęcie w gazecie też trzeba się wysilić i włożyć w to czas. Zdjęcie z gazety nie gwarantuje wygranej i nie zawsze oznacza,że jest najlepsze! Nie rozumiemy zazdrości i zawiści-to jest problem osoby przysyłającej zdjęcie:pytanie czy jest debilem,że nie potrafi zrobić własnego czy geniuszem,że wynalzła takie,które wygrało?!
Pozdrawiamy
Organizatorzy
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam wrażenie,że w tych konkursach wygrywają same rodziny, które prowadzą sklepy i mają rachunków pod dostatkiem -a że mają sieć sklepów (tak bardzo często jest w małych miejscowościach) i w dodatku blisko siebie to później wyniki tak wyglądają! W kochanieprzezgotowanie było podobnie!-niestety...
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wenecja-niet
od początku roku na internecie tylko Teletubisie
czy coś jest ze mną nie tak?! Kochany Nowy 2009 ROKU no proszę Cię wreszcie zlituj się nade mną i zrób coś z tym! Chyba nie chcesz być gorszy od 2008?! Chyba masz jakieś większe ambicje?!
Czary-mary już od dziś mam same wygrane!! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie gram o pierdoły ale jako bezrobotna poczułam w kieszeniwygrane,które wykorzystuję bardzo często na prezenty (nie mówiąc o świętach)
Fajnie powiedzieć-naiwniacy a przecież już kiedyś ktoś śpiewał: Każdy jakieś hobby ma... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś można było pograć a teraz już nie warto - więcej się wydaje niż wygrywa brrr kasa,kasa,kasa Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
proszę napiszcie
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wchodzę w konkursy
później np w aktualne,których jest akurat np 700
wchodzę na stronę np 26 bo tam są akurat fajne konki
wchodzę w info o konkursie -czytam o czym jest i robię cofnij żeby wrócić do spisu konkursów na stronie 26 ale on wraca do strony 1
i zawsze jest tak,że wraca na stronę pierwszą
czy można ustawić aby jak się robi konkursy na stronie 26 albo 45 albo jeszcze innej to po wciśnięciu cofnij wracało się do listy konkursów na stronie na której się było a nie zawsze na 1 ?
uff nie wiem,czy to zrozumiałe ale inaczej chyba już nie dam rady wyjaśnić
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W natłoku konkursów gdzieś one się gubią i ciągle zapominam,że w niedzielę mogę zagrać o misia, w poniedziałki o 10:00 o książkę a gdzie indziej tylko we środy o płytę...
telefon mam zapchany ciągłymi przypomnieniami-a tak przypominałaby mi o tym taka zakładka, do której możnaby wrzucać tego typu konkursy Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy konkursy z Carrefoura obejmują tylko supermarkety czy te ich małe sklepy też (mam u siebie Globi ale na paragonach drukuje się adres Carrefoura) - w regulaminie nie ma wyszczególnienia a nie wiem czy mi później uznają te paragony ??? Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O 10? do mnie dzwonią przed 8 a najpóźniej 8:10 rano-ale sie nie wkurzam bo wiem, że przynoszą wygrane prezenciki
za to wkurza mnie ciągłe patrzenie na telefon -zadzwoni czy nie,przyjdzie sms czy nie-czekam tak na Kasię,Hellmannsa, knorra itd,itp
i wkurzam się bo nie dzwonią!!
i wkurza mnie jak przysyłają nagrody nie takie jak się wygrało!!
miało być tak
I jeszcze wkurza mnie jak się staram i napracuję,nawymyślam i nic nie wychodzi-żadnej wygranej - a jak na odwal się i szybko bo już koniec konkursu to zawsze coś wygram
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj nie byłam sama i otworzył mu ktoś inny, więc nawet jeśli miał wobec mnie jakieś zamiary to już mu przeszło
niemniej jednak znowu mocno mnie wkurzył, przychodząc o 9 i budząc mnie dzwonkiem do drzwi ojjj coś trzeba będzie z tym zrobić, nie zdążę się wyspać do października
za to wkurza mnie ciągłe patrzenie na telefon -zadzwoni czy nie,przyjdzie sms czy nie-czekam tak na Kasię,Hellmannsa, knorra itd,itp
i wkurzam się bo nie dzwonią!!
i wkurza mnie jak przysyłają nagrody nie takie jak się wygrało!! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszukajcie - jakiś czas temu był otwarty temat na forum jak przechowywać paragony,ulotki,kapsle,pudełka,opakowania itp,itd
może tam znajdziecie jakieś ciekawe patenty
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj nie jesteś, nie jesteś...
np statnio w Naj 700 nagród i zero wygranej na kilkanaście sms-ów!! a niektórzy po kilka! jak to jest ???!!!
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I konkursy z klikaniem-nie biorę w nich udziału bo nie wierzę że można tam uczciwie wygrać!!!
W takich konkursach organizatorzy idą chyba na łatwiznę - nie chce im się samym siedzieć i wybierać a za złe wybory nie ponosić odpowiedzialności, że maja gusta do bani!!
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi się udało juz w pirerwszym konkursie w jakim tam brałam udział i wygrałam juz tam parę razy.
Mnie nie lubią Polki i Uroda.Onet
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane