Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzył mnie dziś Goliard-wysłałam ponad 30 zgłoszeń i choć na weekendowe SPA liczyłam -a tu Pan zawieszkę mi tylko zaproponował Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczestnik akcji może wziąć tyle razy udział w akcji, ile razy spełni warunki niniejszego regulaminuAle ten punkt nie określa tego dokładnie-można to rozumieć jako:kupiłam 3 produkty mogę wysłać trzy sms-y -nie ma nigdzie podane 1 paragon(nawet z 10 prod) =1 sms
czy ktoś z Was też ma taki dylemat?a może zna odpowiedź? Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i że organizatorzy coraz cwańszy i już prawie każdy konkurs jest bez listy rezerwowej wrr Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja też się podpisuję tylko TV zamieniłabym na Lapka
w tym roku spełnią się wszystkie moje marzenia! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym aby zadzwonił do mnie Wedel z głw wygraną :rotfl Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chce pojechać na Malediwy Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oficjalne oświadczenie portalu Na-Szpilkach ws Pierwszej Akcji Konkursowej.
W związku z pojawiającymi się opiniami podważającymi rzetelność Pierwszej Akcji Konkursowej naszego portalu Na-Szpilkach.pl oświadczamy, że konkurs został przeprowadzony ściśle wg regulaminu.
Informujemy, że wszyscy laureaci zostali powiadomieni mailowo o wygranej. Osoby, które nie otrzymały maila powiadamiającego nie są laureatami konkursu i nie mogą rościć jakichkolwiek praw do nagród.
Wyrażamy ubolewanie nad tym, że nie wszyscy uczestnicy mogli zostać obdarowani nagrodami.
Otrzymaliśmy kilkanaście maili z zapytaniami o to czy konkurs został rozwiązany.
Na wszystkie odpowiedzieliśmy. Jeżeli ktokolwiek ma jeszcze jakieś pytania zapraszamy do kontaktu pod adresem redakcja@na-szpilkach.plAdres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Redakcja Na-Szpilkach.pl
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to jest po prostu kryptoreklama aby więcej osób zobaczyło aukcję
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przepraszam ale to pewnie przeze mnie-zapewne mają problem z zaklasyfikowaniem na liście laureatów królika i rybek
zakładam,że psy i koty to już powszechne się stały... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cieszcie się -u mnie było dopiero o 18.00.20!
ale mój komputer tak przymula a bałam się wysyłać wcześniej bo już parę razy złośliwie zrobił mi falstart... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale w wynikach jest: po jednym kubku,kalendarzu,parasolu
a gdzie są układanki,gry edukayjne,malowanki podane w wykazie nagród ?!!!!??!! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też wchodziłam na ten portal i na wiele tematów i nie udało mi się znaleźć choć jednego komentarza osób wygranych a byłam bardzo ciekawa co fajnego napisali Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam bo nie posłałam Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani nerwowo nie wytrzymała napięcia związanego z energetycznym napadem na nią nienawiści niezadowolonych i rozeźlonych konkursowiczów po błędnym wysłaniu sms-ów
swoją drogą cieszyłam się już nawet na tą suszarkę... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chyba jednak nie radio bo właśnie równo godzinę później 0 18:39 znów zastrzeżony-ale samo się rozłącza więc nie wina telefonu
czy ktoś dziś też tak ma? a może dzwonią z jakiegoś konka? Wyświetl w wątku >>