Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja byłam szczera -opisałam iście królewski dzień,który nota bene wygrałam i ...wygrałam
wcale nie trzeba zmyslać! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się nad tym urokiem zastanawiam bo prawdą jest,że nigdy odkąd gram nie było takiej posuchy i też od początku roku Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobnie jest na rossnecie- nie wiem czy wszystkie ale parę konkursów -ze wszystkich zgłoszeń a nie po selekcji- wybierał sponsor! Często narzekamy na agencję nie wiedząc nawet,że to sponsor wybiera wygranych nie mając pojęcia o regulaminie i jego ograniczeniach-niestety
do tego często robią to w pośpiechu bo czas,terminy,inne sprawy na głowie
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przykład,że jak się chce to można trzymać się regulaminu i własnych postanowień
Brawo Wojas! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w zeszłym roku tak było a teraz co konkurs-to porzegrana,płakać czy śmiać się już nie wiem Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio wysyłałam na ten adres dane do konka męskie smartfony za szampony chyba z carrefoura
może to rezerwa? Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie dyskwalifikują-jeśli wygrasz to mogą chcieć 2 paragonów -zawsze możesz wtedy napisać reklamację wyjaśniającą a oni przecież wiedzą,że im system nawalił Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam sie mia - moja ponad 60-letnia mama napisała o feriach nad morzem gdzie jest cisza i spokój jakich nigdzie indziej nie doświadczysz -też wygrała
zakupiła Garnier dla wnuka,który niezmiernie sie ucieszył,a jak wygrała ucieszył się jeszcze bardziej.Moja mama pisze ja pomagam wysyłać, a wiek nie ma nic do rzeczy bo każdy ma coś ciekawego do powiedzenia Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie było losowania-zadzwoniła do mnie wczoraj siostra która była na imprezie w sobotę i rozmowa zeszła na jakiś wątek konkursowy bo jedna z dziewczyn tam będących opowiadała,że jest w szoku:jej koleżanka pracująca w AA miała wybrać zdjęcia do konkursu z mamą i dzieckiem (czyli tym rossnetowym),których było około 1000 i miała problem jak wybrać najfajniejsze. Podobno kierowała się pierwszym wrażeniem i starsznie to przeżywała,że tyle osób uczestniczy w konkursach!Ta dziewczyna co to opowiadała też mówiła,że nie sądziła,że jest tyle osób wysyłających zgłoszenia i że ona w życiu by nie grała bo nie wierzy w wygraną.
Siostra uważnie słuchała wiedząc,że też jestem maniaczką konkursową i że może to być dla mnie jakaś ciekawostka
I choć mi się udaje wygrywać moja siostra też nie wierzy,że jest to normalnie dla zwykłego zjadacza chleba możliwe Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TRAGEDIA-myślałam,że komisje już się na to nie łapią
http://konkurs.ricoh.pl/vote.html Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wynieśli na zaplecze,wysłali kody i czekają-jak się promocja skończy i nie wygrają to wywiozą ją z powrotem na sklep Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym czytała o sobie
już mi sie tylko śmiać z tego chce Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może powinniśmy we wszystkich pisanych konkursach odpowiadać na pyanie: lubię bo,kupuję bo...jest super,dobry bla bla bla i na końcu:
i dlatego,że komisja konkursowa jest superowa i własnego regulamina się trzyma-wszystkim załącznikom mówi NIE bo to niezgodne jest z odpowiednim paragrafem w regulaminie!
przy takich odpowiedziach na portalach gdzie wszyscy mogą to przeczytać komisja może choć chwilę by się zastanowiła czy wybrać pracę z załącznikiem czy zgodną z regulaminem.
Przecież nikt nie chce być niesuperowy Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak -szukaj właściciela drogi i walcz o zwrot kosztów-to,że są koleiny to ich wina -powinni je zasypywać,utwardzać czy co tam jeszcze aby nie stwarzały niebezpieczeństwa i zagrożenia życia!
przynajmniej warto spróbować złożyć pismo! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znam parę,która też czekała do ślubu-2,5 roku celibatu i jak już mieli ustaloną datę ślubu,zaproszenia i wszystko opłacone to ona sobie to przemyslała i stwierdziała,że jak już jest wszystko na 100% ustalone to ona może się odważyć już tak przed ślubem...puenta: do ślubu szła w ciąży ))
Mają 2 dzieci i są bardzo udanym małżeństwem już od 16 lat Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz