Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
liczy się każda złotówka! A jeśli każdy z forumowiczów wpłaciłby tylko tą przysłowiową złotówkę to byłoby aż nadto!!
Może ktoś może pomóc... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak,tak Pan Sławek -to z szoku pomyłka
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym o sobie czytała Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej rybki-jest ich zazwyczaj w akwarium więcej-i nie zapomnij każdej dać imienia! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...;app_data=1753945976
Święta to czas szczególnej radości. Zwłaszcza dla najmłodszych.
Już dziś pomóż stworzyć bożonarodzeniowe niespodzianki dla podopiecznych Fundacji „Wszystko Dla Dzieci”.
Zaproś znajomych i stwórz Drużynę M. Każda nowa osoba w drużynie to 30 groszy na paczki od serca. Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja takie czekolady łamię, wkładam w ładne pudełeczko i zanoszę do porzedszkola-dzieciaki są przeszczęśliwe,nikt nie zwraca uwagi,że opakowania nie ma bo i tak jest im niepotrzebne a mnie tyłek nie rośnie-i wszyscy są szczęśliwi Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby rossnet za przykładem innychtak dobrze nam znanych agencji rozpoczął walkę z mafią konkursowądo której chyba i mnie zaliczył choć nawet nie wiedziałam,że do takiej należę?! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się! ja nie mam super refleksu ale raz na jakiś czas udaje mi się - bez oszukiwania i patentów Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny
Ja też nie dostałam @ i przy ikonce prezentu nic nie mam napisane ale jak poszłam dziś po inne nagrody pani wyniosła też paczkę z Aquafresh!!
Paczka była do odebrania choć nigdzie nie było to zaznaczone.
Idźcie do swoich Rossmanów i sprawdźcie-może plecaki już tam na was czekają! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja ostatrnio wyczytałam(w bardzo fajnej książce ),że jest coś takiego jak łącka śliwowica,której wystarczy niewiele wypić by poprawić sobie humor- może Łąck pod wpływem tej śiwowicy ma taki dobry refleks?! Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam tylko ikonkę i nic więcej
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym o sobie czytała!!!!
a do tego inne konki kompletnie nie ruszone -nie dość,że zero tu wygranych to jeszcze wszystkie inne zawalone będą i też będzie zero Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tym zasiedzeniem to chyba jeszcze musimy trochę poczekać bo z tego co się orientuję to chyba 30 lat potrzeba żeby się można było ubiegać Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie powinnaś się smucić -te 2 plecaki o niebo przewyższają wartością wiele tu już wygranych nagród jak chociażby Wibo czy kosmetyki z Venus!!
Ja też mam 2 plecaki i już jestem mocno usattysfakcjonowana ) Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziewczyny a czy w profilu przy paczce macie napisane: Twoja nagroda została wysłana do wybranej drogerii. Otrzymasz maila z informacją gdy nagroda będzie do odbioru w sklepie?
Bo u mnie przy aquafresh nie mam takiego info jest tylko znaczek paczki a przy innej nagrodzie mam! Wyświetl w wątku >>