Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w bibliotece wystawili pusty regał z kartką "książka za darmo" i każdy kto ma książek w domu za dużo może je zostawić na tym regale - zazwyczaj znikają z niego jak gorące bułeczki bardzo fajna inicjatywa-zostawiają ci co mają "za dużo" i zabierają ci co mają "za mało"może podrzućcie pomysł w swoich bibliotekach ja parę razy znalazłam naprawdę dla mnie super pozycje Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. i może jakieś ulgi dla forumowiczów ze stażem,którzy jakby nie było to forum też tworzą... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam nic przeciwko różnym blokadom ale np przy wątku teraz taka blokada jest chyba zupełnie bez sensu -mam konkurs który chciałam na szybko wrzucić i...zonk! nie mogę bo muszę najpierw wrzucić trzy konki,czego w tym momencie nie jestem w stanie zrobić!! kto traci? konkursowicz! bo zamiast wrzucic szybko konk w topik "teraz"nie mogę bo mam zablokowany dostęp! i trochę to bez sensu się zrobiło bo takich osób jak ja jest więcej, chciałyby się szybko podzielić fajnym szybkim konkiem i nie mogą...i inni z tego nie skorzystają... do przemyślenia dla adminów pozdrawiam
ps. i może jakieś ulgi dla forumowiczów ze stażem,którzy jakby nie było to forum też tworzą... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsza była Olunka - jeśli zadzwonią podam Twoje dane pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddam pierwszej osobie która poda dane na pw Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też chętnie bym się zgłosiła po prenumeratę i tak czekam,że może... Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest napisane że jedna osoba jedna nagroda Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakbym o sobie czytała wprawdzie rok się jeszcze nie skończył ale tak źle dawno nie było...
czary mary niech od dziś niezmiennie nagrody wpadają codziennie!! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem też każdy sklep - bo jak są tylko hipermarkety to jest to zawsze zaznaczone i jest przeważnie lista sklepów Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja myślałam,że tylko ja tego cifa nie wygrywam ) w żadnym losowaniu mi się nie udało?!?
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raz wygrałam w sms-owym nagrodę przysłali bez problemu
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zgłaszam jeszcze dwie Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak jak u mnie a liczyłam na chociaż 1 bon
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisali na swojej tablicy,że wyniki podadzą na początku przyszłego tyg Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale tylko 1 osoba na chyba 130 pedilady? Chyba wygrana pochwaliłoby sie więcej osób?
może czytaja na wyrywki i co im sie spodoba to od razu na @ Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już niewiele potrzeba może tak chociaż każdy po 5 zł się dorzuci ?! to niewiele ale w ilości siła!
Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam Batę-mój mąż reklamuje tam buty o każde zadrapanie i nigdy nie robili mu problemów
a co do CCC to chodzę w ich butach już kolejne sezony i uważam,że buty są nie do zdarcia-wręcz uwielbiam Lasockiego bo jak dla mnie są niewiarygodnie wygodne,dobrze wyprofilowane i bardzo wytrzymałe.
Raz się rozmyśliłam w domu po kupnie i z przyjęciem z powrotem też nie było problemu
może to kwestia obsługi i ich podejścia do klienta Wyświetl w wątku >>
marionzzz
Postów 623
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej chwal,że on taki dobry przyjaciel,że super facet z niego rośnie bo już dba o kobiety itp i żeby się przyłożył do lekcji bo jak pokaże,że się dobrze uczy to dziewczynie jeszcze bardziej zaimponuje,że dziewczyny lubią mądrych,oczytanych facetów, więcej tematów do rozmów mają itd... to lepiej działa niż zakazy-może nie od razu ale pochwały i wejscie na ambicje zawsze dają lepsze efekty niż ograniczenia przeciw którym dziecko zawsze się buntuje i jeśli nawet Ci teraz tego nie okaże to kiedyś to wyjdzie.
Ja tak robie i jeśli nawet mają chwilowe kryzysy w nauce bo koledzy,koleżanki -co jest w takim wieku normalne-to jednak ambicja i chęć poznania zwycięża I nie mam w domu buntu,kłótni,obrażania się i olewania nauki
pozdrawiam
Wyświetl w wątku >>