Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6788351 Napisano: 15.06.2021 08:46:18 w Wkurza mnie...
uleczkaa napisał(a):

Dziękuję za duży odzew,  z kilu dobrych rad skorzystam. Mam konto niekonkursowe, ale nie dodaję tam z zasady żadnych osobistych danych ani zdjęć( kota ewentualnie), gram o zróżnicowane nagrody,( ale unikam konkursów o kubek czy dlugopis), udostępniam posty, lajkuję, piszę w kreatywnych i gram w tych "loteryjnych" i jakoś nie umiem się przebić. Może faktycznie trzeba zmienić podejście,  grać roztropniej. Albo uznać wyższość innych uczestników i się nie spinać. Dzięki jesze raz za konkretną dyskusję.

jeszcze chciałam dodać, że  w konkursach jest tak, że każdy musi znaleźć coś dla siebie - ja generalnie od lat najbardziej preferuję promocyjne i chyba już tak zostanie.
W Facebookowych nie wygrywam.
Na Instagraimie nie gram. Wyświetl w wątku >>
2 uleczkaa, joan 0

maa

#6788341 Napisano: 15.06.2021 08:06:39 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie jak Wasza rodzina i znajomi reagują na to, że gracie w kokursach i czy w ogóle o tym wiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788340 Napisano: 15.06.2021 07:53:37 w Wkurza mnie...
kiedystobylo napisał(a):

Powiem ze swojego doświadczenia: wygrałam duże nagrody ze swojego konta, gdzie mam ok. 100 znajomych, zdjęcie, posty (niekonkursowe) i jestem typowym użytkownikiem. Grałabym zawsze z tego konta, ale dobijają mnie potem podszepty znajomych (a najgorzej rodziny), która dowiaduje się o wygranej albo czyta i wyśmiewa moje teksty. 

Założyłam więc konto tylko pod konkursy. Mam tam swoje imię i nazwisko, również zdjęcie, kilku znajomych (na moim codziennym koncie jestem pod pseudonimem). Wciąż trochę wygrywam, ale gram raczej o drobiazgi - nagrody do 100, 200 zł. Większych mi się na tym koncie nie udało (to może być też oczywiście przypadek).  emotka  

Ogólnie znacznie lepiej idą mi kreatywne na fb czy instagramie. Promocyjne to natomiast dramat i wygrywam raz na ruski rok emotka

doskonale ujęte jak wygląda rzeczywistośc konkursów na facebooków w moich oczach Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788338 Napisano: 15.06.2021 07:29:42 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

domika napisał(a):

Jako ze często gram na facebooku to podpowiem, że ilość znajomych nie ma żadnego znaczenia. Duze firmy, organizujące konkursy nie zwracają uwagi na to czy masz na tablicy udostępnione same konkursy czy posty o ratowaniu zwierzaków.  Małe firemki sprawdzają czasem profile zanim kogoś nagrodzą, bo szukają potencjalnych klientów a nie konkursowicza, który chce mieć odhaczoną kolejną wygraną która opyli na olx czy allegro. 

Ale niestety przeraża ilość nagrodzonych kont, które są typowo fejkowe, oraz osób które kradną czyjeś teksty i zdjęcia nawet te z wizerunkiem.

Ilość znajomych rzeczywiście nie ma znaczenia, poza tym można to ukryć.

Nie zgodę się z tym, że firmy nie zwracają uwagi na wpisy fb.
Po pierwsze: nikt nie ma ochoty na goownoburzę spod znaku "a ta pani ciągle wygrywa, kogo wy nagradzacie, oto zrzuty ekranu z jej nagrodami" czy "z tą mafią konkursową to nie mam szans, a to JA jestem Waszą klientką i moja rodzina trzy pokolenia wstecz".
Po drugie: możesz yebać PiS albo być zdania, że "Arka Gdynia kruwa świnia", ale marki jednak nie chcą być kojarzone z takimi laureatami.
Po trzecie: Facebook wyraźnie zaznaczył, że konto powinno zawierać prawdziwe imię i nazwisko, zatem przedziwne fejkowo-konkursowe konta z założenia nie spełniają wymogów regulaminów i firmy, co znają zapisy swojego regulaminu (a niektórzy mają regulaminy w d*) z miejsca odrzucają dziwaków. Wystarczy popatrzeć na listy laureatów.

Podsumowując: jak wszędzie... trzeba wiedzieć, u kogo grać. Żeby zarobić, a się nie narobić emotka

Na pewno jest dużo racji w tym co piszesz, ale też zgadzam się z przedmówcami.
Ja też skutecznie zraziłam się do facebookowych konkursów.
Skuteczność jak dotąd zerowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

maa

#6788337 Napisano: 15.06.2021 07:25:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wąteczku czekam na dzisiejszą kumulacje ... jestem gotowa:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788336 Napisano: 15.06.2021 07:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

maa napisał(a):

edi999a napisał(a):

Czy  bilety do Energylandii z Kinder są imienne, czy jest to voucher?

Chyba nikt nie wie, bo jeszcze nie rozsyłali. Z regulaminu wynika, że voucher. Nie zbierają danych więc zakładam, że tak będzie - voucher na okaziciela.

Nie wygrałam w tym konkursie, ale w innych jak były do wygrania bilety do energylandii to nigdy nie były imienne 

też mi się wydaje,żę będą to klasyczne vouchery do Energylandii jak innych konkursach Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788329 Napisano: 15.06.2021 01:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Czy  bilety do Energylandii z Kinder są imienne, czy jest to voucher?

Chyba nikt nie wie, bo jeszcze nie rozsyłali. Z regulaminu wynika, że voucher. Nie zbierają danych więc zakładam, że tak będzie - voucher na okaziciela. Wyświetl w wątku >>
1 edi999a 0

maa

#6788279 Napisano: 14.06.2021 20:26:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinder karty z ostatniego dnia - generalnie 100% skuteczność w tym konkursie - 8/8 Wyświetl w wątku >>

maa

#6788101 Napisano: 14.06.2021 11:47:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
escada napisał(a):

czy kurier z Kinder Cards się jakoś zapowiada (mail, sms)  czy przyjeżdża znienacka?

Znienacka nas dopada a potem prowokuje żeby go zjeść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788090 Napisano: 14.06.2021 11:19:50 w co chcielibyście wygrać?
Wakacje z całą rodziną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788076 Napisano: 14.06.2021 10:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Czy  bilety do Energylandii  Kinder są imienne, czy jest to voucher?Wygląda Wygląda 

Podbijam pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6788075 Napisano: 14.06.2021 10:40:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

maa

#6788030 Napisano: 14.06.2021 07:31:22 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

Czy informowano z konkursu Monster "Wygraj wyjazd na Gymkhanę?"
https://www.e-kon...an.html#.YMXWGZQzb4Y

Wszystkie znaki na niebie wskazują, że nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

maa

#6788026 Napisano: 14.06.2021 02:04:13 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

hmm, zdziwiłam się jedna rzeczą

W piątek dodałam produkt do koszyka na allegro warty  199 zł, dzisiaj kosztuje 229 zł - jeszcze się nie spotkałam z czymś takim na allegro - czy to są jakieś "regularne praktyki" na allegro że w weekend windują ceny czy jak? Ktoś coś wie? 

na Allegro często zmieniają się ceny. Czy na weekend możesz ocenić w poniedziałek emotka  sprawdz czy będzie obniżka. Jak nie, to po prostu podrożało. Jak wszystko .... Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6787872 Napisano: 12.06.2021 21:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

lager napisał(a):

Kojarzycie jakiś konk z zakupem proszku do prania/płynu/kapsułek ?

Loteria E jeśli jesteś zainteresowany

Persil Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

maa

#6787844 Napisano: 12.06.2021 17:56:55 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Siedzę sobie spokojnie na balkonie i widzę dzieci w wieku 9-13 lat. Słyszę ich słownictwo to jak przeklinają i odnoszą się do siebie wyzywając od najgorszych. Ale to jeszcze nic . W pewnym momencie widzę jak jeden starszy chłopak popycha tego młodszego . Mały się przewraca cudem nie uderzył głową w krawężnik tylko poleciał na trawę. Ten starszy zaczyna go kopać po głowie,plecach. Mały płacze. Dre się na tego gówniarza z balkonu ,bo zanim zlecę z 2 piętra to jeszcze coś by zrobił temu małemu. Starszy ucieka wyzywając mnie od kur....starych szmat itp... mały wstaje poobijany i zapłakany . Zeszłam na dół,ale już go nie było. Kurde gdzie są rodzice takich wrednych bachorów? Pytałam sąsiadów czy ,ktoś zna te dzieciaki i nikt nic nie wie. Wkurzyłam się na maksa. Niech ją dorwę tego gnoja to za uszy do matki go zaprowadzę i niech dzwoni na policję,gdzie sobie chce ,że nekam jej dziecko . Tak nie może być ,by takie dzieci kopały te młodsze po głowie 

Sąsiadka miała 7 dzieci, nie sprawiające kłopotów oprócz Roberta, który terroryzował rodzeństwo, a sama go złapałam jak głową Pawła uderzał w mur domu. Dzisiaj jest dorosły i ma poważne problemy z agresja. Partnerki szybko się pakują, nie oglądając się do tylu

niestety takie dzieci wymagają pomocy, niestety, nie wszyscy to wiedzą ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6787788 Napisano: 12.06.2021 11:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy otwiera Wam się regulamin na konkurs Nivea w Intermarche bo mi niestety nie. Czy mozna tam zakupić mydło. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6787550 Napisano: 11.06.2021 13:52:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czekam ale dziś telefon milczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6787524 Napisano: 11.06.2021 12:22:47 w Kupię...
kupię lodówkę Monster albo inną Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6787453 Napisano: 11.06.2021 07:23:16 w WC - rozmowy o wszystkim
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość  emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"

hm ja się od niego nauczyłam cwaniactwa i jak nie brać udziału w pewnych konkursach aczkolwiek na jakimś profilu ma rady jak grać i jak ktoś jest świeżak to te rady trochę mu w głowie rozjaśnią i pokażą że obecny świat konkursów to ciężki orzech do zgryzienia i pewnego rodzaju mafia...Aż 

Aż tak ???? O rety, to widzę, że dużo mnie ominęło ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0