Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6066796 Napisano: 04.09.2015 09:38:41 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jeśli miałabym ochotę zagrać we wszystkich konkursach promocyjnych, które mnie interesują, to musiałabym chyba bank rozbić,wrr.

Szczera prawda emotka

trzeba robić zapasy na zimę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066795 Napisano: 04.09.2015 09:38:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

maa napisał(a):

karkocka napisał(a):

brudny napisał(a):

kacia napisał(a):

kacia napisał(a):

Czy ktoś teraz czatuje na telepizze ? 9:06 a wciąż nie mam formularza.

9:09 odświeżam od 10 min i nic

podajcie strone do telepizzy emotka

http://pizzadlakibica.interia.pl

w wątku teraz o godz. 7:00 wrzuciłam i opisałam co i jak - szansa na zagranie jest aż do 20 co godzinę 230 kodów na darmową pizzę

nie wszystkim ten wątek działa emotka

a widzisz o tym nie pomyślałam Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066782 Napisano: 04.09.2015 09:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

brudny napisał(a):

kacia napisał(a):

kacia napisał(a):

Czy ktoś teraz czatuje na telepizze ? 9:06 a wciąż nie mam formularza.

9:09 odświeżam od 10 min i nic

podajcie strone do telepizzy emotka

http://pizzadlakibica.interia.pl

w wątku teraz o godz. 7:00 wrzuciłam i opisałam co i jak - szansa na zagranie jest aż do 20 co godzinę 230 kodów na darmową pizzę Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066730 Napisano: 04.09.2015 07:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

maa napisał(a):

taalvikki napisał(a):

coś z innej beczki: próbuję zagrać na allegro ("Płać za zakupy kartą VISA"), wklepuję tekst w formularz, ale uparcie wyskakuje "error".. czy ktoś może wie, dlaczego?  emotka

też tak miałam
w końcu udało się jednak wysłać zgłoszenie

Za dużo znaków.

też tak początkowo myślałam a ostatecznie po kilku próbach mi formularz przeszedł Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066723 Napisano: 04.09.2015 06:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

coś z innej beczki: próbuję zagrać na allegro ("Płać za zakupy kartą VISA"), wklepuję tekst w formularz, ale uparcie wyskakuje "error".. czy ktoś może wie, dlaczego?  emotka

też tak miałam
w końcu udało się jednak wysłać zgłoszenie
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066595 Napisano: 03.09.2015 21:13:16 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

defed napisał(a):

10 paragonów na Tropikanę + Pringels  emotka
dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinaćemotka  emotka  ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty...

oj pomieszał konkursy  emotka  pewnie bardzo chciał zestaw do karaoke  http://www.e-konk...es.html#.VeiWGBG8PRY       https://www.youtu.../watch?v=pGcXHrZdo1o  

albo lubi pringels:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066550 Napisano: 03.09.2015 20:25:03 w Biedronka
estrelitta napisał(a):

Ja zamierzam wysłać w jednej kopercie oświadczenia i paragony moje i mamy, mimo że mamy inne nazwiska i adresy.

ja też tak zamierzam zrobić i mam nadzieję, że będą to uznwać Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066446 Napisano: 03.09.2015 18:16:33 w Biedronka
donia7 napisał(a):

Myslicie, ze az tak beda sprawdzac?:O ja zupelnie o innych pisalam emotka

myślę ze wystarczy napisać cokolwiek byle formularz przeszedł:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066445 Napisano: 03.09.2015 18:15:27 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

właśnie mąż zadzwonił "Jestem w Biedronce, mam kupić znowu Tropicanę i chipsy czy wolisz colę?"  emotka  

Colę? Co za wredziok! emotka

Regulamin, punkt 11 b):
"Wykonanie zadania konkursowego poprzez kreatywne napisanie hasła reklamowego jednego z zakupionych produktów."

Strona www:
"Moje hasło reklamowe dla produktu objętego promocją, kupionego w sklepie Biedronka, (...)"

Info na produktach:
"Napisz hasło dla jednego z kupionych produktów promocyjnych (...)"

Ale spoko, niech jeszcze raz ktoś zapyta, czy może opisać dowolny produkt. A potem jęczy, że przelewu nie dostał, a przecież Marcin powiedział, że jego tata powiedział... emotka

emotka  lepiej opisać kupione emotka  

tak, bo z cala pewnością ktoś to teraz czyta a potem przed wykonaniem każdego przelewu sprawdzi paragon z hasłem razem jeszcze:)
myślę ze można by i opisać kawę, lody i bryze i nikomu by to nie przeszkadzało;) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065810 Napisano: 03.09.2015 00:08:47 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

No, to poczta zarobi minimum 126000 emotka

heheh myślę, że po kilku dniach jak zacznie im to spływać to zmienią zdanie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065802 Napisano: 02.09.2015 23:57:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benon69 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Lech odpowiedział na FB. Trochę bredzi, bo jak dla mnie wychodzi, że najpierw weryfikują paragony, a potem powiadamiają zwycięzców emotka
"Lech Katarzyna, Aleksandra, Jola, Maria, Iga, ponieważ Organizator jest związany regulaminem promocji (dostępnym pod adresem http://bit.ly/Regulamin_zKimTrzymasz) wraz z Żabką i Freshmarketem musi zweryfikować paragony, w celu potwierdzenia prawa uczestników do wygranej nagrody. Jednak pozytywnie zweryfikowani zwycięzcy są na bieżąco informowani o wygranej, a następnie stopniowo będą otrzymywać nagrody."

no ciekawe czy rozdadza te nagrody oby bo tez mi nic nie wpadlo a myslalam ze wyslanie smsa to tylko formalnosc hihih

piszecie na facebooku lecha bo nie mogę znaleźć wpisów a też chętnie bym zostawiła swoje 3 grosze Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065801 Napisano: 02.09.2015 23:56:15 w Biedronka
giulietta napisał(a):

rosik93 napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Bez sensu z tym że nie mozna 1 listem kilku wygranych z kilku dni emotka  też robią problemy. Zawsze można podrukowac tyle oswiadczen, ile wygranych i do kazdego z nich przypiac spinaczem paragon i nawet dopisac date wygranej. Jaka im roznica, czy otowrza 10 kopert, czy wyciagna 10 drukow z 1...emotka .

AAAA i pozdrawiam Pana listonosza z Sulejówka emotka

a skąd wiadomo, że nie można w jednej kopercie? trzeba im powiedzieć jak było w playboyu, niech dodadzą okienko w apce na scan paragonu jak dopiero kilka dni, a tak nie dość, że my na znaczki to i panie na poczcie rejestracja i jeszcze listki noszą, a w takie upały to nie jest przyjemne  emotka

To jak wyślę w jednej kopercie kilka oświadczeń to anulują moje zgłoszenie?? Chyba, że mają podpisaną jeszcze umowę z PP, haha. 
Mogli zaznaczyć w regulaminie, że nie można wysyłać kika w kopercie

dokładnie emotka  aspe w hochland abc zaznaczyła, że wszystko w osobnej, wolałam nie ryzykować emotka   i co ? jeden jacht poszedł na znaczki emotka emotka   a tak zawsze wysyłam w jednej emotka

bez przesady myślę, że spokojnie można słać razem 
po pierwsze jest do tańsze dla nas, po drugie jest to wygodniejsze dla nich.
ja jeszcze nie wygrałam ale jak tylko się uda podpytam o taką możliwość bo słanie każdego paragonu oddzielnie to jakiś bezsens Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065530 Napisano: 02.09.2015 17:13:05 w Smolar
czy do aparatów z Tesco Coca Cola dostaliście gwarancje? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065301 Napisano: 02.09.2015 13:57:34 w Biedronka
joan napisał(a):

mixik napisał(a):

Ciekawe ile jest sie w stanie wymyslic nowych niepowtarzalnych hasel... Konkurs przez 2 m-ce i tworz potem na sile...

Jeśli o mnie chodzi, to sporo - mam doświadczenia w takich konkursach, bardzo je lubię emotka

I zgadzam się, że ograniczenia są niepotrzebne - może i lista laureatów jest bardziej zróżnicowana, ale nagrody i tak zgarnia jedna osoba/rodzina, więc dajmy sobie spokój z udawaniem emotka Ktoś teraz wysłał 2 hasła na siebie, gdyby było ograniczenie: jedno posłałby na siebie, a drugie na brata. Mnie ograniczenia irytują.

spokojnie kilka dni pierwszych minie i będzie dużo łatwiej wygrać bo się skończą ludziom paragony. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065298 Napisano: 02.09.2015 13:56:15 w Biedronka
mgrzel napisał(a):

malgol napisał(a):

aurorcia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mgrzel napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Zwycięzcy wpisywani jak zarejestrował system emotka Może kto pierwszy ten lepszy emotka

No właśnie tego się obawiam a ja wysyłałam późno wieczorem, więc jeśli ta teoria się sprawdzi to u mnie będzie na 100% pusto.

ja też wieczorem... czy ktoś wpisywał ok 20 i jest na liście?

ja

na pewno lista nie jest według czasu zgłoszenia

To dobrze, ale mimo wszystko rodzinne zgłoszenia są obok siebie, więc to sugerowałoby bliskość zgłoszeń w czasie

ważne ze nie wygrywają tylko pierwsze zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065288 Napisano: 02.09.2015 13:51:59 w Biedronka

zaczytana-pola napisał(a):

Nie, są osoby po kilka razy.

to maszyna losująca im się popsuła emotka

znów ruszyła
już są na 203 osobie Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065283 Napisano: 02.09.2015 13:50:41 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

Nie, są osoby po kilka razy.

lepiej by było gdyby w jednym dniu można było wygrać  tylko 1x.....

dużo nagród dla wszystkich wystarczy Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065271 Napisano: 02.09.2015 13:44:46 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

mgrzel napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Zwycięzcy wpisywani jak zarejestrował system emotka Może kto pierwszy ten lepszy emotka

No właśnie tego się obawiam a ja wysyłałam późno wieczorem, więc jeśli ta teoria się sprawdzi to u mnie będzie na 100% pusto.

ja też wieczorem... czy ktoś wpisywał ok 20 i jest na liście?

ja

czyli jednak kolejność zgłoszeń nie obowiązuje Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065266 Napisano: 02.09.2015 13:42:57 w Biedronka

Jak już tak się rozpędzili, to mogliby wybrać i z 1 wrześniaemotka

pewnie zaraz i 1 września poleci Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6065194 Napisano: 02.09.2015 13:08:04 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):