Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6066923 Napisano: 04.09.2015 11:51:06 w Wkurza mnie...
noisy0000 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

dzisiejszy obiad u połowy forum sponsoruje telepizza. oczywiście każdy musi pochwalić się osobno emotka

Mój chłopak kiedyś wygrał darmową pizze w DaGrasso i uwierzcie nie dało się jej jeść co można było przewidzieć, skoro coś jest za darmo to po co się przykładać...

hmmm no takie podejście zdecydowanie świadczy o poziomie firmy. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066913 Napisano: 04.09.2015 11:39:55 w Biedronka
pchela napisał(a):

benasia napisał(a):

u mnie w ogóle nie ma Liptona   emotka

u mnie też nie ma, ale wczoraj odkryłam chociaż Tropicanę

u mnie też nie było a już jest
mam wrażenie, że oni asortyment dowożą i zmieniają Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066902 Napisano: 04.09.2015 11:29:06 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

Nie wiem jak u Was, ale u mnie w 2 na 3 Biedronki jest już Tropicana. Brakuje tylko 2 L Liptonów i Sunbites.

u mnie też Sunbbites nie ma a Tropicanę już dowieźli Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066901 Napisano: 04.09.2015 11:28:00 w Biedronka
masza napisał(a):

może ktoś mi podać do nich kontakt? Chciałąm zapytać o to konto jak gram na dziecko...

napisz maila w odpowiedzi na tego, który otrzymałaś, bardzo szybko odpisują i w razie dalszych problemów będziesz miała potwierdzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066899 Napisano: 04.09.2015 11:27:11 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

dzisiejszy obiad u połowy forum sponsoruje telepizza. oczywiście każdy musi pochwalić się osobno emotka

to i tak dobrze, że konkurs trwa tylko dzisiaj a nie dwa tygodnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066885 Napisano: 04.09.2015 11:19:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

kacia napisał(a):

Od 3 godzin nie mogę zdobyć bonu na pizze, tylko -55%....

To może zrób tak:
150 ml wody lekko podgrzej (żeby nie była zimna, ale też nie bardzo ciepła)
dosyp pół opakowania drożdży suszonych
dodaj 1 łyżkę oleju i szczyptę soli
dodaj 200 g mąki (lub ciut więcej, jeśli trzeba będzie)
wyrób ciasto
wyłóż na blaszkę do pieczenia tortu, niech sobie chwilkę poleży
w tym czasie przygotuj pozostałe składniki:
spód posmaruj przecierem pomidorowym lub keczupem
posyp oregano lub bazylią
a na to co lubisz i masz: pieczarki, jajko, szynka, boczek, inne mięsko np. kurczaczek, papryka, kukurydza, tuńczyk i co tam i w jakiej konfiguracji chcesz
na to serek - żółty, albo feta, albo mozarella...

Wrzucasz do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 40 minut (ale czasu nie gwarantuję, trzeba sobie wyczuć piekarnik i podejrzeć, czy już pizza urosła i serek się stopił emotka  )
To się dłużej pisze niż robi emotka  A jak masz mikrofalówkę z funkcja 'CRISP" to wrzucasz na talerzyk i po 8 - 12 minutach wyciągasz gotowe (w zaleznosci od wielkości talerza crisp) emotka
I masz pyszną, domową pizzę, a nie jakiś cienki placek z sosem pomidorowym i serem, bo to się chyba nazywa "pizza dwuskładnikowa" emotka

w telepizzy składniki liczą poza sosem pomidorowym i serem, a zatem dwuskładnikowa to: sos, ser plus dwa dodatki np szynka i pieczarki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066883 Napisano: 04.09.2015 11:18:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

xjustx napisał(a):

karkocka napisał(a):

w mailu z kodem jest termin do wykorzystania

O faktycznie, dzięki emotka
a nie wiecie jaki rozmiar pizzy?

na pewno dwuskładnikowa tylko ale rozmiar hmm

właśnie rozmiaru nie podają, ale przewiduję, że pewnie będzie najmniejsza Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066879 Napisano: 04.09.2015 11:17:05 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

bonitta napisał(a):

maa napisał(a):

bonitta napisał(a):

Smolar... Tak ich lubię, ale minął miesiąc od regulaminowego czasu do kiedy powinna być wysłana nagroda i NIC.. Wiem, że paragon dotarł, wiem, że jest wszystko ok z mojej strony bo dzwoniłam a jednak nagroda spóźnia się miesiąc. Nie chcę być namolnym konkursowiczem i dzwonić w kółko a mam nóż na gardle i ta nagroda to być albo nie być pewnej ważnej sprawy. Powkurzam się bo co mi pozostało.

zadzwon raz jeszcze i konkretnie ustal kiedy ją otrzymasz. powiedz ze minął regulaminowy czas jej doręczenia. po co się wkurzać jak można działać.

Dzwoniłam trzy razy i trzy razy słyszałam: wyślemy w tym tygodniu (to było w trzech rożnych tygodniach), ostatni raz Pan był zniecierpliwiony i .. nie wiem, no sprawiał wrażenie, że zawracam mu głowę już. Czuję się jak ktoś, kto chce odebrać coś co mu z łaską dali i jeszcze marudzi. Wiem, że to głupie ale tak mam dzwoniąc i prosząc się o nagrodę. Nie chcę robić dymu, do tej pory Smolar był profesjonalny, idący na rękę, ludzie uprzejmi, to pierwszy zonk. Tylko trafiło akurat na taki temat, że za tą kasę umawiam rehabilitację córki, jest wrzesień, za moment większość terminów będzie zajęta, facet czeka na pieniądze, żeby "klepnąć" terminy a ja mu co tydzien mówię: jeszcze tydzień. Bez sensu marudzę, wiem, przepraszam, tylko przykro mi, że tak wyszło i może jak się wypiszę na forum, to się nie poryczę przed kompem..

Napisz e-maila. Ja też czekałam na nagrodę. Okazało się, że pani była przekonana, że już wysłana. Wysłali już następnego dnia emotka

Wkurza mnie, że dom przydałoby się posprzątać, a jakoś weny brak emotka

no z tym sprzątanie mam tak samo ale póki co wybrałam najłatwiejszą rzecz i rozmrażam lodówkę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066877 Napisano: 04.09.2015 11:15:55 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

rosik93 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

katrin1 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dzisiaj jak kolejny raz kupowałam zestaw Cheetosy+Tropicana,to ochroniarz patrzył na mnie jak na wariatkę:-)Urzadzam sobie krótkie,ale kilka razy dziennie spacery,zeby zregenerować organizm po lekach,a ze Biedronka po drugiej stronie ulicy,to kaźdy wypad kończę kupując na konkurs.Co teź się rozgrywa w głowie tego ochroniarza:-))

A ja gdy wchodzę do mojej Biedronki, to co druga osoba znajoma - i weź tu kup na kilka paragonów, żeby na mnie cała wieś jak na wariatkę patrzyła...  emotka

Ja wprawdzie nie znam ludzi z biedronki i innych sklepów w których robię konkursowe zakupy ale ludzie w kolejce a nierzadko również kasjerki i tak patrzą na mnie jak na wariatkę, kiedy każę sobie kilka coli po 1,30 wybijać każdą na inny paragonemotka

znam to emotka i jeszcze do tego pytanie: I to wszystko na osobne paragony ma być??? Po co to Pani??? A ja z wielkim uśmiechem odpowiadam "na konkurs" Fajny widok jak ludziom szczęki opadają i patrzą na mnie z politowaniem emotka

Jakbym siebie widziała, jest identycznie emotka

I u mnie panie w kasie komentują.. " Jak w przedszkolu", "Teraz to się będziemy bawić" "Niech mi Pan zdradzi poco tak" "Jakby nie można było na jednym"  :)

Heh, też to znam.... Ale jak później nie daj Boże wygram- to komentarze: Pani to ma szczęście! Jak pani to robi! Znowu pani coś wygrała?... No i weź tu dogódź...

Ja mam takiego delikwenta w carrefour ,zawsze trafiam na niego i zawsze patrzy na mnie takim wzrokiem "godnym politowania" i ostatnio tez chyba trzy brałam osobno ,a w czwartej miałam więcej i on tak sarkastycznie do mnie -"to wszystko tez osobno,bo przecież ja mam czas..."A ja do niego no widzi Pan ,Pan ma czas ,a ja wygrane za Pana czas auto ... tak proszę wszystko osobno i wyszłam z 15 paragonami w tym tylko 4 konkursowe...

a u mnie już przestali się dziwić. może nie jestem jedyna, która dzieli zakupy na paragony. od jakiegoś czasu nie mam żadnych problemów ani komentarzy niezależnie od tego jak dzielę zakupy. ja też nie wdaję się w żadne dyskusje tylko cierpliwie czekam a na koniec dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066872 Napisano: 04.09.2015 11:13:29 w Wkurza mnie...
niiika napisał(a):

majeczka555 napisał(a):

marzenkak21 napisał(a):

Wkurza mnie że dodałam dzisiaj dwa konkursy lokalne które rozpoczęły się dzisiaj a konkursy ani nie zostały dodane do bazy ani nie naliczyły się do mojego konta.Nie wiem co jest grane i co robię źle

Dokładnie mam to samo,może trzeba forum zmienić emotka

ja wczoraj dodalam 3 i dalej zablokowana jestem w bazie ich nie ma

no to musicie cierpliwie czekać na akceptacje Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066871 Napisano: 04.09.2015 11:12:18 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

deva napisał(a):

wiecie kiedy będą wyniki z wczoraj?

13,14,15 zaczynają wrzucać na stronkę emotka

ale to będą wyniki nie z wczorajszego dnia tylko ze środy
z wczorajszego będą zapewne w poniedziałek Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066869 Napisano: 04.09.2015 11:10:50 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

maa napisał(a):

bonitta napisał(a):

Smolar... Tak ich lubię, ale minął miesiąc od regulaminowego czasu do kiedy powinna być wysłana nagroda i NIC.. Wiem, że paragon dotarł, wiem, że jest wszystko ok z mojej strony bo dzwoniłam a jednak nagroda spóźnia się miesiąc. Nie chcę być namolnym konkursowiczem i dzwonić w kółko a mam nóż na gardle i ta nagroda to być albo nie być pewnej ważnej sprawy. Powkurzam się bo co mi pozostało.

zadzwon raz jeszcze i konkretnie ustal kiedy ją otrzymasz. powiedz ze minął regulaminowy czas jej doręczenia. po co się wkurzać jak można działać.

Dzwoniłam trzy razy i trzy razy słyszałam: wyślemy w tym tygodniu (to było w trzech rożnych tygodniach), ostatni raz Pan był zniecierpliwiony i .. nie wiem, no sprawiał wrażenie, że zawracam mu głowę już. Czuję się jak ktoś, kto chce odebrać coś co mu z łaską dali i jeszcze marudzi. Wiem, że to głupie ale tak mam dzwoniąc i prosząc się o nagrodę. Nie chcę robić dymu, do tej pory Smolar był profesjonalny, idący na rękę, ludzie uprzejmi, to pierwszy zonk. Tylko trafiło akurat na taki temat, że za tą kasę umawiam rehabilitację córki, jest wrzesień, za moment większość terminów będzie zajęta, facet czeka na pieniądze, żeby "klepnąć" terminy a ja mu co tydzien mówię: jeszcze tydzień. Bez sensu marudzę, wiem, przepraszam, tylko przykro mi, że tak wyszło i może jak się wypiszę na forum, to się nie poryczę przed kompem..

bez przesady żebyś jeszcze Ty źle się czuła z tym, że Smolar nie wywiązuje się z terminów. Zadzwoń 4 raz powiedz, że dzwonisz już kolejny raz i nie dotrzymują każdego z ustalonych terminów więc oczekujesz ostatecznej informacji kiedy nagroda będzie u Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066854 Napisano: 04.09.2015 10:47:23 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

zadzwon raz jeszcze i konkretnie ustal kiedy ją otrzymasz. powiedz ze minął regulaminowy czas jej doręczenia. po co się wkurzać jak można działać. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066843 Napisano: 04.09.2015 10:26:26 w Smolar
bethan napisał(a):

adrianz napisał(a):

Witam mam pytanie czy ktoś wie czy już rozwiązali konkurs Okocim w Sklepie ABC (bilety na mecz Polska - Irlandia) ? Czy ktoś może dzwonił do Agencji Smolar w tej sprawie ?

Cisza w tej sprawie i daaawno po terminie. W kulki lecą.

z tymi biletami ogólnie mają jakiś problem Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066841 Napisano: 04.09.2015 10:24:30 w Smolar
bc14 napisał(a):

smolar ma rezerwy wow nie wiedziałam

też jestem w szoku Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066839 Napisano: 04.09.2015 10:23:54 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

maa napisał(a):

stamp napisał(a):

no prosze same dobre kochające żony,ideały bez wad-tylko chłopy takie podłeemotka

może nie ideały, ale bliskieemotka  

nie bądz taka skromna napisz że jestes aniołememotka

przecież to taki żart
wiesz jak kobiety mają, muszą sobie pomarudzić czasami na swój los:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066827 Napisano: 04.09.2015 10:12:43 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

no prosze same dobre kochające żony,ideały bez wad-tylko chłopy takie podłeemotka

może nie ideały, ale bliskieemotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066823 Napisano: 04.09.2015 10:08:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak się komuś nie udało za pierwszym razem pobrać kodu na pizze i otrzymał tylko zniżkę 55% to można za godzinę próbować dalej na tego samego maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066804 Napisano: 04.09.2015 09:48:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

martunik3 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

kacia napisał(a):

martunik3 napisał(a):

kacia napisał(a):

Czy ktoś teraz czatuje na telepizze ? 9:06 a wciąż nie mam formular

gdy klikniesz na udostępnij, pojawić się powinien od razu formularz  emotka  

Ale właśnie nie mam przycisku udostępnij. Jest tylko Tweet - a to jest przez cały czas

Poniżej powinien być napis POBIERZ KOD na zielonym tle.
Czy wiadomo jakiej wielkości są te pizze?

w reg. wyczytałam tylko, że są one "dwuskładnikowe"  emotka

ciasto i sos pomidorowy emotka

ciasto sos i ser jest w każdej i do tego w dwuskładnikowej masz dwa dowolne dodatki np. peperroni i cebula, szynka i ananas, szynka i pieczarki, kurczak i kukurydza itd.
Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6066799 Napisano: 04.09.2015 09:41:39 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

defed napisał(a):

10 paragonów na Tropikanę + Pringels  emotka
dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinaćemotka  emotka  ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty...

Odnośnie tematu facet na zakupach...Mój kiedyś wróciła z roska,rzuca mi na stół dwa opakowania wkładek higienicznych i warczy,ze ostani raz mi coś kupuje,bo ekspadienki mają z niego beka,bo on pytał o takie okrągłe,wielowarstwowe,bawełniane,w woreczku ściąganam sznureczkiem,ale nie mieli..to wziął takie,ale to ostani raz bla,bla,bla...
A prosiłam,tłumaczyłam,kochanie kup mi PŁATKI KOSMETYCZNE 

Ja tam uważam,ze to jest urocze emotka

dlatego ja staram się demonstrować konieczny do zakupu produkt - najczęściej idę po kończący się produkt do łazienki i daję go organoleptycznie mu poznać jeszcze przed wyjście z domu:) Wyświetl w wątku >>
0 0