Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika maa

maa

#6076444 Napisano: 18.09.2015 17:23:54 w Biedronka
Finezyjna napisał(a):

jeszcze nadzieja jest w liście rezerwowej emotka

po pierwszym etapie jej chyba w ogóle nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076440 Napisano: 18.09.2015 17:21:52 w Biedronka
alea napisał(a):

rachel napisał(a):

chyba czas sobie zaśpiewać "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" zanim mój dom zapełni się persilem, czipsami i innymi rzeczami których ogólnie nie kupuję:///

Mam takie samo wrażenie u siebie emotka   szczęścia to ja u Smolara nie mam emotka

tyle tylko, że coś mało pralek na forum Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076435 Napisano: 18.09.2015 17:19:05 w Rossmann
kosmetyki

ewelinaadamskabiałystokWiesławaAdamska - JanickaBielsko-BiałaLindaAniołkowskaPłockGabrielaBabulaUdaninJoannaBanachLublinMagdalenaBarańczukLublinSaraBaronKędzierzyn-KoźleMagdalenaBartczakBrzezinyMarzenaBąkNowogardMagdalenaBednarekPniewyMonikaBełczowskaSłupczaElżbietaBetaStolnoEwaBętkowska- OsiejSosnowiecMagdalenaBielaTucznoKarolinaBilon-KruśMiędzychódMariaBogusiewiczTrzemesznoMarlenaBrzostGołdapKATARZYNABRZYSKAWAŁBRZYCHMajaBudniakLesznowolaKorneliaBudzykPalowicemarzenabukowskaGdyniaKarolinaBytnerToruńAgataChałasSzewceSylwiaChmielowskaKrzeszowiceKarinaCieślikDrawsko PomorskieKarolinaCruz RodriguezBiałystokMonikaCyganWrocławKaśkaCzerwińskaKrakówMagdalenaDaniecZamośćEwaDemianiukWarszawaPatrycjaDidukZalesie KańskieAgataDobijaCzechowice-DziedziceMagdalenaDragonŁaziska GórneMonikaDrozdKraśnikJustynaDudziakCHEŁMAleksandraDyoniziak- KalitaKrólewiecBeataDziadekLubinJustynaFąferekturekAgnieszkaFijałek-MaciukRadzyń PodlaskiPaulinaFijałkowskaWarszawaAdaFlakBędzinMartaFornalczykWolsztynMajaGałecka-WąsowiczWarszawaMałgorzataGarbicz - PopekGliwicealicjagawliksławnoMonikaGembarowskaLaszkiSylwiaGersŁomżaAnnaGerwatowskaWarszawaDominikaGlegolaPuławyLidiaGodlewskawarszawaKlaudiaGodnarskaNowa SólKatarzynaGogolZabrzeAnnaGoreckaKoteżeArielGrodzickiGdańskMagdalenaGromadzkaWarszawaJolantaGrzegrzółkaWarszawaJoannaGrzybŁukówHannaGulczyńskaPruszcz GdańskiAnnaGumulakTychyPaulinaGuzikLanckoronaAgataGwiżdżKamieniec ZąbkowickiRoksanaHadryanUjścieKasiaHajaWarszawaNataliaHausmann-KotyzaOstrów WielkopolskiMonikaHawełkaGliwiceAnnaHnatyszyn DzikowskaNiemczMonikaIglewskaRadziejówAnetaIlczukGdańskKamilaIlnickaOławaEwelinaJankowskaLesznoBarbaraJanuszPrzeworskJustynaJaraczOsiek JasielskiAngelikaJarosińskaZgierzAnnaJaroszStalowa WolaKarolinaJaroszekBydgoszczAngelikaJarząbekŚwidwinMonikaJaszewskaGdańskAnnaJaśkiewiczAndrychówAlinaJaśkowiakBukAnnaJażdżewskaZłotówSandraJuchnowiczWłodawaMagdalenaJurekLublinAgnieszkaKaletaOlsztynJustynaKaletaŁódźMariaKałuskaWęgrówmarzenakamickaksiążkiPaulinaKamińskaGrabinaAgnieszkaKamińskaOlkuszDominikaKarp-SkomraLublinMilenaKedzierskaŚwidwinAnnaKielusiakMszana DolnaDorotaKlecka-PelczarskaBrzeskoBeataKlepaczewska-WojtasGorzow WlkpKarolinaKnapikMysłowiceAleksandraKokoszaKielceAnnaKopećTomaszowiceADAKOSTRZEWAGostyninURSZULAKOWALCZYKPRZYSZOWAMagdalenaKozakiewiczMławaMałgorzataKozakowskaKwidzynMajaKramkowskaWrocławEdytaKrętoszZebrzydowiceRoksanaKrysaBytomMagdalenaKrzyżanowskaSzczytnaIzabelaKrzyżańskaBydgoszczViolettaKrzyżyńskaKrobiaKarolinaKuczyńskaGdańskAgnieszkaKudykRedaEsteraKukuczkaRybnikjustynakurekkrakówAnnaKuszykKrakówAnetaLadzińskaCzudecMonikaLeszkoKrakówEmiliaLewandowskaGrotnikiAgnieszkaLipińska-OjrzanowskaŁódźEwelinaLisLimanowaMilenaLisińskaSzczecinSoniaLizurekBytomAnnaLorencStargard SzczecińskiSylwiaŁabiakRogoźnoSYLWIAŁAZORKO- GRODŹKAMIENIEC ZABKOWICKIMilenaŁągwaPiotrków TrybunalskiAgnieszkaŁopateckabiałystokAlicjaŁożyńskaLubawaJOLAŁUGOWSKARUDA BUGAJMagdalenaŁukaszukSokółkaEwaŁuźniakBydgoszczJULITAMACHNIORADOMMałgorzataMagdziarzPoliceKatarzynaMalickaPoznańLilianaMarciniakWarszawaPaulinaMarkowskaGrabowo KościerskieMagdalenaMichalakWałbrzychkasiamichałowskałobezKarolinaMielewczykNowa Wieś LęborskaAsiaMikeToruńEwelinaMilczukTomaszów LubelskiAgataMisztelaBrzeziny KoloniaANNAMŁODYSTACHNĄDNIANataliaMostowskaObornikiELŻBIETAMOŚCIŃSKASŁUPIA KONECKAMonikaMunzbergerPiasecznoAnetaMuszyńskaRogiKarolinaNaczyńska-ZasadaSzczecinAgnieszkaNielubowiczWarszawaKarolinaNiemczykStarogard GdańskiKajaNiestrójLubliniecKarolinaNowakZabrzeMilenaNowickaZawidzKarolinaNowopolskaGorzów WlkpAnnaNykazaPokrzywnomonikaosmanskalibiazSylwiaOwsikowskaLubliniecPaulinaPająkJastrzębie ZdrójJoannaPankaninBydgoszczAnnaPasiekaŚwiętochłowiceKamilaPatrzałekIwinyMagdalenaPawlinaWROCŁAWMagdalenaPiątekPoznańMagdalenaPichetaKielceBeataPiołunkowskaSłupskMonikaPodwysockaZduńska WolaEmiliaPoniatowskaGrajewoKingaPopławskaŚwiebodzinWeronikaPorowskaSzepietowoMalwinaPotyrałomichalczewEwelinaPrymaSpalonaSylwiaPrzybyłaPoddębiceANNAPRZYBYŁOBRZESKOmonikapukasWrocławElżbietaPydyśBiałystokAnnaRadzikowskaOrzyszMałgorzataRadziusz-SinicaSzczecinBeataRagowsaKaliszMajaRatomskaGołdapBernadetaRąpcaDarzlubieJoannaRolaLubinMonikaRomanowskaWarszawaKorneliaRosińskaWrocławDamianRozbickiAugustówMalwinaRycerzWschowaElżbietaRychtaSiedlceElżbietaRygielskaBełchatówAnetaRzepskaKsięginiceAgnieszkaSadłowskaKędzierzyn-KoźleEwelinaSapeckaCzęstochowaAgnieszkaSawaWolinEmiliaSerbinowskaOsielskoEwaSeredaKsiężpolBasiaSiwikKnurówMagdalenaSkibaIlkowiceRenataSkrzypekŁaziska GórneMartynaSkurskaSztabinannasmolakgdańskElżbietaSmolakBiałystokkatarzynasmugdziadowa kłodadagmarasmulskaChorzówKatarzynaSnochowskaOpocznoMartynaSojkaNieczajna Górnaewelinasondejrudnik nad sanemKasiaSrebrzyńskaŁódźKAMILASTARUCHKUDOWA - ZDRÓJMONIKASTELMASIEWICZWŁODAWAAgataStollŁódźKatarzynaStrzyżWałbrzychSaraStrzyżykowskaKoninNataliaSurgutWrocławPatrycjaSurmaWrocławKamilaSwerhunKluczborkHANNASYNAKIEWICZIWIECMałgorzataSzałańskaLegionowoKatarzynaSzczutkowskaWarszawaMariolaSzczyburaTczewAnnaSzczybyłoJastrzębie ZdrójMagdalenaSzuraGorliceKatarzynaszymanskaprzyszowaMartaŚwiątkowskaGłogówMartaŚwiderekŁódźJustynaŚwitaj-TrochaOstrów WielkopolskiMartaTabakaMiechowice Oławskie 44AnnaTabakaSiechniceViolettaTarasińskaWarszawaMałgorzataTarwackaPłońskMonikaTokarskaOpole LubelskiePatrycjaTomanekKrapkowiceJustynaTrejderowskaŁódźMałgorzataTurczukWrocławTERESATURCZYNJASTRZĘBIE ZDRÓJKarolinaUrbanowiczKętrzynOLIMPIAUSTIMOWICZKĘDZIERZYN-KOŹLEAgataWaligóraSkalbmierzKamilaWielochWinówZofiaWieszczeczyńska-AnlaufOpoleIzabelaWiewiórskaZwierzyniecMarzenaWilkBlachowniaWioletaWirkusDziemianyAgataWiśniewskaGorzów WielkopolskiIlonaWitkowskaŁódźEwaWojasPrzeworskAgnieszkaWojewodaŁomżaMagdalenaWojtanowiczGorliceMarzenaWoszczykWierzchlasPatrycjaWójcikKołobrzegNataliaWójtowiczPoznanMartaWysińskaGdańskRenataZamysłowskaKrakówIzabelaZiębaSędziszów mlpMichalinaZiętekLublinJustynaŻółtaszekStargard SzczecińskiMonikaŻukiewicz-KorolczukBIAŁYSTOK Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076434 Napisano: 18.09.2015 17:18:08 w Rossmann
ja widzę
wózki: Natalia Jarecka, Kinga Jędrzejewska - Cichoń, Beata Kyrcz, Katarzyna Werwińska oraz Agata Zazulak
NataliaJareckaJasłoKingaJędrzejewska-CichońJasłoBeataKyrczŁąkaKatarzynaWerwińskaRostarzewoAgataZazulak Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076415 Napisano: 18.09.2015 17:07:11 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

emotka

ja tez Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076077 Napisano: 18.09.2015 10:56:31 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

maa napisał(a):

arta napisał(a):

Dzis powinni pralki puscic, co nie?

A nie w poniedziałek? 

Dzisiaj losowanko, ale kto wie? moze i dzisiaj telefonik zadrynda emotka

Ostatnio chyba nie były tego samego dnia co losowanie  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076069 Napisano: 18.09.2015 10:50:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

Kochani, a może by tak założyc osobny wątek "Moje wygrane z loterii"
bo ostatnio pojawia sie coraz więcej loterii z dużą ilością nagród i wątek" Moje dzisiejsze wygrane" jest nimi tak napiętnowany,że aby znaleźć informacje o wygranej z innego konkursu to trzeba trochę czasu. Ja osobiście nie wiem jak tworzy się nowe tematy,dlatego taka propozycje tutaj proponuję.
Co wy na to  emotka

już kiedyś był poruszany ten temat i w sumie nie opłaca się tworzyć wątku "Moje wygrane z loterii", ponieważ wiele osób nie rozróżnia loterii od konkursów (choć od dawien dawna zachodzę w głowę jak mozna tego nie wiedzieć emotka  )

Jak dla mnie większość konkursów to i tak zakamuflowane loterie emotka Bo komu by się chciało np. codziennie czytać i wybierać ponad 500 tekstów z Mocy nagródemotka Losują i tyle. Nie wiecie może  czy jeśli przedwczoraj dostałam info z Tyskiego o zaakceptowaniu mojej fotki, to te wyniki wczorajsze były dla mnie wiążące czy mam czekać w przyszłym tygodniuemotka

ja wrzuciłem fotke w ostatni dzień około 22.00 potwierdzenie miałem już w nowym etapie, jednak fotka wygrała w tym wczesniejszym

Liczy się data dorzucenia zdjęcia  a nie data moderacji  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6076066 Napisano: 18.09.2015 10:48:22 w Biedronka
arta napisał(a):

Dzis powinni pralki puscic, co nie?

A nie w poniedziałek?  Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6075962 Napisano: 18.09.2015 07:28:33 w Wkurza mnie...
wkurza mnie Smolar - szczególnie to, że organizują większość konkursów a jakoś moich zgłoszeń ta agencja wyjątkowo nie wybiera/nie losuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6075683 Napisano: 17.09.2015 16:59:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natala91 napisał(a):

fruitella napisał(a):

fino napisał(a):

Regulamin:

Numer dowodu zakupu, o którym mowa w pkt 2.3.2.i Regulaminu, który Uczestnikobowiązany jest podać przy wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i może być opisany jako „NUMER SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.

Najgorsze jest to, że czytałam przed wysłaniem zgłoszenia cały regulamin w celu znalezienia info o numerze paragonu i stwierdziłam, że jeśli nie ma zapisu o tym, który należy wpisać numer to ma być ten górny... Nie mam pojęcia jak mogłam ominąć ten punkt ...

Ja też wpisałam ten górny ,napisałam do nich maila czy zostanie uznane w razie wygranej zobaczymy co odpisząI 
fruitella napisał(a):

fino napisał(a):

Regulamin:

Numer dowodu zakupu, o którym mowa w pkt 2.3.2.i Regulaminu, który Uczestnikobowiązany jest podać przy wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i może być opisany jako „NUMER SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.

Najgorsze jest to, że czytałam przed wysłaniem zgłoszenia cały regulamin w celu znalezienia info o numerze paragonu i stwierdziłam, że jeśli nie ma zapisu o tym, który należy wpisać numer to ma być ten górny... Nie mam pojęcia jak mogłam ominąć ten punkt ...

O ktorym konkursie mowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6074879 Napisano: 16.09.2015 17:49:55 w SZUKAM....
czy protokół odbioru do pralek z Calgonu jest gwarancją? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6072230 Napisano: 13.09.2015 14:39:46 w SZUKAM....
szukam konkursu gdzie należy kupić płyn do płukania. może ktoś coś podpowie? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6072206 Napisano: 13.09.2015 13:18:29 w dzis mam urodzinki
Dla wszystkich świętujących urodziny w sklepach firmowych Tchibo trwa promocja, w której z okazji swoich Urodzin można w prezencie wypić kawę i zjeść dowolne ciastko lub torcik.Taki zestaw dostaniemy we wszystkich nieoutletowych sklepach Tchibo w dziale kawiarnianym w ciągu trzech dni przed i trzech dni po Urodzinach. Można wybrać dowolną kawę i dowolne ciastko i zjeść go na miejscu lub zabrać na wynos.  Wystarczy pokazać dokument z datą urodzin. Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6071789 Napisano: 11.09.2015 18:01:12 w Biedronka
wredzia napisał(a):

mattadore napisał(a):

Ciekawe komu IQM zabrało w tyskim aparaty ,że idą w @ rezerwy emotka

może tym co mieli po kilka aparatów na jedne dane ?

pewnie tak Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6071643 Napisano: 11.09.2015 15:15:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

a coca cola z biedry na jakim dniu stanęła?

6 wrzesnia Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6071295 Napisano: 11.09.2015 07:04:12 w Biedronka
Etapy sa tygodniowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6070921 Napisano: 10.09.2015 13:25:33 w Biedronka
rencia163 napisał(a):

Smolar uzupełnił liste zwycięzców z coca coli a nikt się nie chwali że wygrał 1000zł. czyżby ich jeszcze nie powiadamiali?

Wyniki na stronie sa do 6 wrzesnia-wczoraj kto pisal ze mial sms wlasnie z 6 Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6070822 Napisano: 10.09.2015 12:01:31 w Biedronka
brudny napisał(a):

katrin1 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

kreatia napisał(a):

rogalino napisał(a):

Napisałem do nich czemu nie wszyscy otrzymali maila jeśli nagród było więcej niż zgłoszeń, otrzymałem taką informację
"Zgodnie z regulaminem, w pierwszej kolejności informowani są laureaci główni.Po ich weryfikacji, będziemy kontaktować się z laureatami z listy rezerwowej."

Z tego wynika, że osoby które nie dostały maila są na rezerwie aparatów

Ale bzdura. Czy to znaczy, że cztery zdjęcia rezerwowe, które są najlepsze zaraz po dwóch zwycięskich nie dostaną nic, jeśli dwa zwycięskie zdjęcia okażą się zgodne z regulaminem?  emotka  

Idąc tokiem rozumowania agencji mogą zadzwonić do jednej osoby i powiedzieć, że wygrała dwa auta, ucieszyć się z nią poprosić o przesłanie potrzebnych danych do weryfikacji po czym zweryfikować go pozytywnie i odebrać jedno auto dziwiąc się " Po co się cieszyłeś przecież w regulaminie była mowa że możesz tylko jedno!" ŻENADA!!!!! 

IQ ma swoje metody, żeby sobie przyznać nagrody, do tego ponoć nikt z nimi jeszcze nie wygrał reklamacji, nawet w przypadku posiadania kopii zwycięskiego paragonu. Ta agencja powinna dawno zniknąć z rynku, do tego zwykle robi konkursy z bardzo dużą liczbą nagród, gdzie brak rezerwy a nieprzyznane nagrody przepadają na rzecz organizatora.

Dlatego w takich przypadkach zamiast szarpać się z organizatorem powinno sie kontaktować z fundatorem.
Przykład? Żabka i Lech - zgłoszenie do Lecha o problemie z agencję i po kilku godzinach WSZYSCY dostali SMSy o wygranej emotka

Czyli mowisz pisac do Tyskiego w ten sprawie?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6070615 Napisano: 10.09.2015 06:53:30 w Biedronka
perlshine napisał(a):

Czy ktoś wie, z jakiego dnia informowała CocaCola ostatnio? emotka

ktoś wczoraj pisał, że z 6 września Wyświetl w wątku >>
0 0

maa

#6070574 Napisano: 09.09.2015 23:03:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziowa napisał(a):

asiatko napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Dzwonią w sprawie wysyłki pralek z Calgona. Jutro będę dźwigał, a na samą myśl już dziś mnie plecy bolą emotka

u nas były dzisiaj smsy by się przygotować na 80kg dźwigania

u mnie ani telefonu ani esa o pralce, czy ktos tez tak ma?

u mnie też brak - ja mam wygraną z kauflandu, a ten informowali jako ostatni, więc może też pralki dojdą do nas na końcu

ja też mam z Kauflandu -  więc pewnie jeszcze go nie obdzwaniali Wyświetl w wątku >>
0 0